Na dresink: bílý jogurt (2x aktivie). 4 stroužky česneku a lžíce citr. šťávy
tortilla (tentokrát španělská koupená)
Postup:
Na pánvičce opražíme půlku cibule a pak přidáme kuřecí kousky, které jsme naložili do koření a soli. Až maso chytne barvičku, přidáme sojovou omáčku, pak kečup, tak po minutce med...
...a nakonec smetanu.
Mezitím co se maso smaží, připravíme dresink...
... a salát (nahrubo nastrouháme mrkev, nakrájíme salát, rajské a druhou půlku cibule...zakápneme olivovým olejem a můžeme mírně osolit...
Tortilly nahřejeme ....
...pak si jen připravíme všechny přísady...
...a můžeme nakládat a když tam toho nedáte tolik co my, tak vám to půjde i stočit jako twistr
Diny
PS: Toho medu se fakt nebojte...spojení medu a smetany vykouzlilo z téhle masové směsi něco fakt úžasnýho:)
Naposledy upravil Diny dne pá únor 22, 2008 1:31 pm, celkově upraveno 1 krát.
Diny, tak kde tam u vas stavi tu atomovku? Ani ne tri tydny po porodu varis a do toho jeste fotis Jesteze mame kure v mrazaku, mam na to desnou chut. A miluju kombinaci masa a medu.
DINY...to mi děláš schválně takhel na noc,viď???
mimochodem zkoušela jsem tvoje knedlíky hrníčkovýa rizoto a fakt super...musím začít pomalinku projíždět všechny tvoje recepty..fakt luxus a klobouk dolů..já 14 dní po porodu ještě ani chodit kloudně nemohla a to mám ty děti jen dvě a vařím ráda,ale fakt jsem na to tak měsíc neměla chuť tak byli rychlovky u kterých jsem nemusela dlouho stát
Registrace: 1.11. 2006 Příspěvky: 8449 Bydliště: severní čechy
Zaslal: čt únor 21, 2008 8:25 pm Předmět:
Hojky, téééda, další super recept, co musím brzo vyzkoušet!
No myslím, s blížícím se víkendem, že nakoupím suroviny.
Kuřecí s medem já rád, k smrti rád... _________________ Dominik 1998 Adélka 2006
MOJE DST
Diny tak se ti přiznám, že postupně zkouším tvoje recepty úplně všechny Zítra se chystám na Tiramisu a toto vypadá taky úchvatně Móóóc tě pozdravuje celá moje velká rodina
Nikka _________________
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 530 Bydliště: Brno
Zaslal: čt únor 21, 2008 10:36 pm Předmět:
Diny, tak tohle vyzkouším o víkendu. Nepochybuju, že celá rodina se bude oblizovat! V týdnu jsem dělala tvoji sekanou a je výborná, daleko lepší než ta , co jsem dělávala . Můj přítel (nenávidím to slovo) mě trochu nadával , proč dělám tak dobrou sekanou, když zrovna začal držet dietu. díky za tvoje recepty
zdravím tě Diny, už jsem vyzkoušela pár tvých receptů a musím říct jedna mňamka za druhou. Smekám před tebou, já po porodu nebyla schopná nic než kojit, přebalovat a spát, ještě že ten starší už měl 12 let. Obdivuju tě _________________
Sarah, no jím, jeden jsem si dala, a malej spinkal krásně a nic ho netrápilo...na celý recept tam byla jedna cibule a toho dresinku s česnekem jsem měla když se to rozdělilo fakt málo. Jinak nevím, co by tam tak ještě mohlo vadit.
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 717 Bydliště: Praha
Zaslal: pá únor 22, 2008 1:29 pm Předmět:
vypadá to úžasně!!!
možná blbá otázka, ale kdy se tam dává ten med? Asi jsem slepá, ale nevidím to tam a jinak já nikdy nic na medu nedělala, takže fakt netuším ani orientačne
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.