Zaslal: pá leden 18, 2008 12:11 am Předmět: TVORBA WEBOVEK A VŠE CO K TOMU PATŘÍ
Ahoj holky, nevím, jestli tady taková diskuze už proběha, ale je tady spousta mamin, které už si své webovky vytvořily a já se ptám, odkud jste nejvíce čerpaly rady a jestli byste mi mohly s něčím poradit. Prostě si nevím rady. Rozhodla jsem se pro blogspot.com. Je něco lepšího ? Díky
Naposledy upravil Veronova dne pá červen 12, 2009 9:18 pm, celkově upraveno 1 krát.
Registrace: 14.7. 2007 Příspěvky: 561 Bydliště: Praha 8
Zaslal: pá leden 18, 2008 3:15 pm Předmět:
záleží hlavně na tom, co od toho čekáš, co tam chceš mít za obsah, jak často chceš aktualizovat, těch možností je dneska velká spousta, od využití všelijakých hotových systémů, který je možno využívat zdarma, až po zcela samostatné vytvoření úplně nových stránek. to samé s umístěním obsahu - od možnosti využít nějaké hostingy zdarma s doménou třetího řádu (www.tvujnazev.nazevposkytovale.cz) po zaplacení si vlastní domény (www.tvujnazev.cz, nebo na konci jinou doménu, třeba .net, .info, .eu, .com, ...) a zaplacení si prostoru na webu - tzv. webhosting (cena podle kvality služeb a velikosti, dost se teda ty ceny liší).
takže záleží na tom, co přesně chceš?
namátkou třeba:
www.estranky.cz
když máš účet na seznamu (třeba mail, to stačí), máš pod stejným jménem i blog
zdarma je prostor na www.wz.cz, ale je to jen prostor, web si musíš vytvořit sama
pak jsou různý administrační systémy, třeba joomla
... je toho fakt hodně. napiš něco víc o tom, co tam chceš mít a tak a já ti pak poradím kdyžtak víc k té variantě, co by byla nejvhodnější. ale těžko říct co je lepší a horší takhle obecně, každýmu vyhovuje něco jinýho.
bry vecer -Koralko a jak se dostanu n aten svuj blog na seznamu?? musim ho zalozit nebo jen nejak aktivovat-prihlasit se? mail tam mam-a je mi jasne ze si muzu nekde otevrit hotovou sablonu a tam vsechno jednoduse vkladat ale ja bych rada UMELA UDELAT KOMPLET WEBOVKY a procitala jsem prave jakpsatweba podobne a pro me je to desne otravne-me totiz vetsinou staci neco jednou ukazat a celkem zvladam ale cist to me neba-nejste nekdo liberecky chichi?
Aprilmouse dávala odkaz na vsevjednom.cz kde si můžu dát na blog třeba počítadlo... to jsem si udělala, ale zkoušela jsem dát html na icq a to se nepodařilo...
Registrace: 13.10. 2007 Příspěvky: 1358 Bydliště: Bor
Zaslal: po leden 28, 2008 9:07 pm Předmět:
Veronova napsal:
Aprilmouse dávala odkaz na vsevjednom.cz kde si můžu dát na blog třeba počítadlo... to jsem si udělala, ale zkoušela jsem dát html na icq a to se nepodařilo...
a zkoušelas to přes přidat prvek stránky/HTML/java a tam to mrsknout? _________________ Péťa
Ty jiné šablony jsou stažené z netu - ale musíš vědět název Jinak pokud se podíváš na nějaký blog a líbí se ti tam nějaká vychytávka, tak stačí na ni kliknout a hodí tě to na stránky, kde se to stahuje. Vybereš si, zkopíruješ URL adresu, co ti to tam hodí a ty si ji vložíš do blogu pomocí tuším přidat a je tam výběr cosi jako něco od jiného poskytovatele. Uložit a to je vše _________________ http://pride365.blogspot.com/
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.