Zaslal: út leden 08, 2008 1:51 am Předmět: VAŘÍME S DINY (FOTO)
Vítáme vás u rozcestníku ukazujícího, kudy se po tomto fóru pohybuje jedna usměvavá blondýnka - zanechává za sebou stopy v podobě nádherných receptů. Poznáte ji podle toho, že když třímá vařečku, tak nikdy ne za účelem ztrestání některého z mnoha svých dětí. Když ji manžel zahlédne s válečkem v ruce, tak nezdrhne, alébrž se mlsně olízne. A když Diny vezme do ruky foťák, tak se její rodina nestaví do vzhledných skupinek, ale otvírá ledničku a spíž a aranžuje suroviny na stůl.
Tak hrrrrrr do kuchyně a pak už jen mlsat a mlsat a mlsat. Váha se používá jen ku vážení surovin, na tělo je lepší nějaký ten slušivý volnější obleček dekorovaný zástěrkou!!!!! Veškeré díky za záchranu rozkolísaných partnerských vztahů směřujte sem! (Bude se to tu samozřejmě doplňovat tak rychle, jak jen budeme Diny v kuchyni stačit.) Dobrou chuť
Naposledy upravil Ro dne út červen 10, 2008 11:01 pm, celkově upraveno 40 krát.
Romčo a jestli v tom má ještě někdo prsty... to jste si dali práci, moc děkuju a i když jsem asi dva dny veděla, že se to chystá, tak stejně koukám jak z jara Tak to s tím focením našich večeří a víkendových nebo svátečních obědů přestat asi jen tak nemůžu, že jo
No cítím se trošku rozpačitě, ale mám fakt radost, že je to takhle po kupě, na mém nejmilejším serveru
Tak ještě jednou děkuju za přízeň, jak adminek, moderátorů, tak hlavně i holčin, kterým se mé recepty (ne, nebudu psát mé, sama se chodím často inspirovat jinam) líbí a když je to vyprovokuje k následování, když podle receptů, které vkládám, doma uvaří, tak mám asi tu největší radost - a hlavně, když celé rodině potom chutná Tak mi to prosím nezapínejte psát
Diny _________________
Můj čtyřlístek (Zuzka 16 let, David 6 let, Klárka 4 roky a Kája 2)
Diny, tvoje receopty jsou super. Občas vidím, že sbíráme inspiraci na stejných místech, takže co se vařilo u nás, sem za chvíli vložíš, a jsem moc ráda, že ty skvělé recepty mohu být i tady
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 12089 Bydliště: všude dobře na Moravě nejlíp
Zaslal: út leden 08, 2008 9:33 am Předmět:
Jé Ro to je nádherná práce
Diny, díky za recepty, zkoušela jsem jich zatím jen pár,ale jsou dokonalé.
Bramboráky bez mouky jdl i Dacan, který bramboráky nerad. A kuře které jsem udělala alá králík po normandsku bylo naprosto dokonalé ( lila jsem pod něj balantinku - moc dobré díky díky
Ještě aby mě tak někdo nakoupil, když je venku to hnusné náledí, já odmítám vycházet _________________
Diny, možná díky tobě začnu i vařit častěji než dvakrát týdně . Až dojde i na tohle, určitě ti písnu - případně donutím manžela, aby ti napsal děkovný příspěvek _________________
jé to je krásně přehledné, díky. A díky Diny za báječné recepty. Našla jsem tu teď recept na kuličky Ikea, tak to je super. Manžel je miluje. Ani jsem netušila, že tu ten recept je. TAk to mu musím někdy vyrobit .Díky.
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 4253 Bydliště: ČR
Zaslal: út leden 08, 2008 10:27 am Předmět:
Ro super, přesně něco takovýho jsem potřebovala, vždycky jsem složitě hledala receptíky od Diny a tady je mám krásně uspořádaný, moc děkuju Diny samozřejmě taky, bez tebe by to jaksi nešlo
Parádní nápad, zrovna jdu hledat ty Ikeácké kuličky.
Taky jsem velká obdivovatelka kuchařského umění Diny a hlavně té ochoty to i nafotit. Někdy jí teda za ty fotky spílám, protože mě začne honit mlsná v nejnevhodnější okamžik, ale to je legrace.
Včera jsem vložila pod omeletku dotaz, taky se to hodí víc. Diny, nemáš nějaký recept na tzv. buchty Honzovky? Doma jednou proběhlo, že by byl zájem, ale já vůbec netuším jak se to dělá. Těsto snad zvládnu, ale jak docílit těch kostek? Tak jestli děláš, tak bych prosila o nafocení postupu. Děkuju.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.