Ahoj všem, já vím, že se ostudně objevuji po dlouhé době, ale teď bylo u nás fakt veselo. Barák pěkně rozvrtanej a budujeme plynové topení. Teda dneska hotovo,ale já jsem tuhá.
Jitty - vítej mezi šílenci
1) to nevím a myslím,že speciál úpravy tam ani být nemuseli
2) žádný kurz jsem neabsolvovala, i když bych ráda,ale teď nepadá v úvahu. Zkus se mrknou na nabídky kurzů na www.idif.cz i podle toho co bys potřebovala
3) na Panasonic LUMIX G1 mám svůj názor a rozhodně není pozitivní.Hlavně mi přijde zbytečně drahý. Je rozhodně kompaktnější než zrcadlovka a má výměnné objektivy. V základní ceně je s objektivem 14-45 (3x opt. zoom) a ten ti rozhodně stačit nebude. Pokud nechceš vyloženě zrcadlo,tak bych šla raději do některého EVF.
Co se týká ceny za tenhle hit - tak do ceny základního setu jsem objevila několik DSLR setů a to jak základních tak doublekitů. Osobně bych do toho fakt nešla.
4) může to být prohlížečem.
Papagaja - holka ty zmrzlé kapičky jsou super a o dortících ani nemluvím.To mi snad ani vzhledem k tomu, že mě v úterý čeká ogtt neukazuj
Hezký večer kouzelnice:-)))
Tak se probírám diskusí nazpět, abych nepřišla o všechny vaše tipy, nápady a zkušenosti a je tam moře nádherných fotek. Krásný, fakt.
Nakoukla jsem i do galerie, spustit jde. A podzimní variace mě dostaly.
ahoj
holky, diky... zda se, ze z nejhorsiho je pepa venku, lecba zabrala
... jsem z toho nejak grogy, odchazim na luzko (resit celonocni boj kojence s rymou)... dobrou
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 1551 Bydliště: Praha
Zaslal: so listopad 15, 2008 11:43 pm Předmět:
Ahoj,
PAPAGAJO - ty jsi ďábel
MILLIE - koukám, že do Anglie podzim jaksi ještě nedorazil
------
Holky, dnes mám malou oslavu - DEN 200 projektu a příroda se rozhodla udělat mi radost a nadělila mi (kromě tedy kašle, rýmy, nulových hlasivek a celkové únavy) krásný měsíc
Tak a já jdu také do hajan, jsem unavená a starší se rozhodl, že mi ty rána hezky osladí, tak mě chodí budit... miláček...
Jdu vás pozdravit,
My byli v pátek na Putování se Znovínem, jestli někdo znáte, jezdí se po archivních sklepech a ochutnávají se vínka - bylo asi přes 30 vzorků, tak si to dovedete představit mimo jiné svatomartinská vína a měli jsme i delikatesku - Pálavu s čokoládovou pralinkou - to byste nevěřily, jaká je to mňamka..prostě super odreagování..
PAPAGAJO nechápu a obdivuju - jsi superžena!! a děláš mi chutě MILIE ta velká fotka je parádní - moc se mi líbí a to odbarvení tady myslím krásně sedne!!! parádnička!!
LASCONKO Samíček je úžasnej!! krásná fotka a měsíc taky pěkný!
NORREEN ahooj, ty myslím za chvíli budeš hlásit, že rodíš, jen koukám, jak to letí a co teprve VERONOVA - ta už to má za pár tuším jinak určitě pracuješ na vánočních ozdůbkách, že jo?
PAPAGAJA - sakra ženská, ty jsi naklonovaná???? Jak tohle všechno stíháš a jak to, že tohle všechno umíš??
Perníčky jsou nádherný a svícny super nápad...
já si teď hraju spíš se scrapem víc.. nevím co fotit.. plácáme se doma a není nálada
ale dneska budeme mít nový koťátko, britský zlatý, tak budou fotečky určitě hned _________________
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.