Registrace: 24.9. 2006 Příspěvky: 6430 Bydliště: Praha - východ
Zaslal: čt září 02, 2010 9:13 am Předmět:
Zdravím při ránku.
Dobrotko
teda ti vaši kluci také už tolik vyrostli ,moc jim to sluší.
Ta západovka je úžasná,líbí se mi moc i ty pozovací ... panečku to bude památka. Joo a taky chválím super bekovku,ta u nás také letí.
Mužu se zeptat odkud máš ty kostkaté červené??
Sarah
mně se ani nechce věřit,že tohle je ta tvoje malá holčička. Je nádhernááá a fotky super,opravdu moc pěkné světlo ti tam vyšlo. Kolik je Eli vlastně let ? )
Ibu
to mě mrzí,že máš takové zdravotní problémy.
Držím moc palečky aby to nebylo nic vážného.
Já včera byla na ortopedii, mám problém s druhým ramenem, docela mně pan doktor nepotěšil.. dostala jsem léky a až se vrátíme z dovči mám přijít na RTG páteře. Chjooo se toho fakt nezbavím _________________ IBU
Registrace: 4.8. 2009 Příspěvky: 1775 Bydliště: Praha
Zaslal: čt září 02, 2010 8:06 am Předmět:
Dobré ráno
Dobrotko, úžasné fotky! (biotopové koupaliště absolutně netuším co je, slyším to poprvé...)...ta západovka je vážně úžasná, ale i spousta dalších, co tam máš. A malej má teda vlásky! strašně vyrostl!
Sarah, krásné podzimní fotky, moc se mi líbí a hrozně se mi líbí tvůj čb kalendář A Eliška je teda fakt velká slečna už, co? Hrozně se změnila a vyrostla...
Registrace: 2.2. 2007 Příspěvky: 2714 Bydliště: Plzeň - Jih
Zaslal: čt září 02, 2010 12:39 am Předmět:
Zkoušela jsem před pár dny (než se udělala ta hnusná zima) jestli zlatá odrazka zvládne změnit šedivý zamračený den v něco sympatičtějšího - alespoň na fotkách - a myslím že jo.
Registrace: 2.2. 2007 Příspěvky: 2714 Bydliště: Plzeň - Jih
Zaslal: čt září 02, 2010 12:26 am Předmět:
Ahoj,
Dobrotova, krásně si tu samomluvíš!!! To sluníčko za prdelkou v siluetovce je boží a tahle poslední čb taky - vůbec jsou to nádherné fotky.
Silemo, tak to je paráda že Matýskův první den ve školce proběhl tak skvěle, hurá! Snad mu to vydrží.
Dib, to je mi hrozně líto že jste narazili na takovou opotřebenou pančelku hned prvního září. Co bude dělat za pár měsíců? To je tam na pořád, nebo to byl nějaký nešťastný úkaz který by se nemusel opakovat?
Eliška taky šla dnes poprvé do školky - s velkými obavami ráno a s nadšením po obědě zpátky, líbilo se jí to moc a dožaduje se toho aby tam mohla spát - jsem zvědavá jak dlouho jí to nadšení vydrží
Mikulenko, ostrost u čvachtající se Mik taky nevidím, ale to u skákající fotky je fakt těžké. Miminka na flickru máš úžasná, hrozně ti to jde! Fotíš pořád jen padinou?
Kacii, taky bych byla pro mírné odzelenění dědečka i mlýna, ale fotky se mi jinak moc líbí - jsou sympatické a jiné, to je bezva!
Tak ještě hodím mě, tam jsem kompozici nemohla ovlivnit vůbec. Ale moc se těším, tento týden nám mají přijít nové rukávky (košile), už jenom proto se těším, že to ještě vylepším ...
Jo Mirazo - na to logo - já dělám vesměs v InDesignu, když tam není žádný složitý obrázek, na úpravu vektorů mám raději Corel - dá se komplet asi dobře v Illustrátoru, ale ten mi prostě nikdy nesedl ...
Mirazo - ježiš ta je nádherná... Já se budu s našim odkladem dojímat až za rok. Ale jsem ráda.
No holky co Vám mám povídat ....mačkala jsem slzu co to dá
tak to mně by se zamačkávat slzy nepodařilo. Já bych bulila normálně veřejně. Jako když jsem ji vloni vyprovázela na školku v přírodě. Jsem taky bulila jak želva - a ona naprosto v klidu vlezla do autobusu a odfrčela pryč.
Mně ten druhej portrét jako vyloženě divnej nepřijde, ale proti tomu prvnímu se nechytá, tam mi totiž přijde naprosto geniální kompozice, jak je ten domek tak pěkně na straně a ona se od něj ještě tak trošku jako odklání, to dělá děsně moc...kdežto ten druhej je taková klasická středovka a ještě středově půlí ten barák v pozadí...
Jo, Veno, asi jo, máš pravdu , ale prostě na tý fotce vyšlo všechno - dobře mi odrazili světlo, možná sluníčko (polední) zrovna na chviličku zalezlo lehce za mrak, super se zatvářila ... no a domeček mi tam zrovna akorát vyšel, to už jsem nestíhala hlídat, takže to je spíš takový náhodný bonus
Registrace: 4.8. 2009 Příspěvky: 1775 Bydliště: Praha
Zaslal: st září 01, 2010 8:25 pm Předmět:
Mně ten druhej portrét jako vyloženě divnej nepřijde, ale proti tomu prvnímu se nechytá, tam mi totiž přijde naprosto geniální kompozice, jak je ten domek tak pěkně na straně a ona se od něj ještě tak trošku jako odklání, to dělá děsně moc...kdežto ten druhej je taková klasická středovka a ještě středově půlí ten barák v pozadí...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.