Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Menu
.
Reklama
Poslední komentáře  
· 1 Květníček - 218. díl - První rok ve školce
· 2 Květníček - 218. díl - První rok ve školce
· 3 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 4 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 5 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 6 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 7 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 8 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 9 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 10 Květníček - 218. díl - První rok ve školce
ZRNKA NABÍZEJÍ!!!
Určitě najdete proč si zasloužíte nové tričko, vaše děti nového plyšového kamaráda. Rozhodně nezapomeňte na zbytek rodiny - co takhle kalendář na rok 2011. Podpoříte tak dobrou věc.
A ještě, pokud je Vám na BC dobře, podpořte jej:
TO MUSÍTE MÍT!!!
BC KALENDÁŘE nástěnné i stolní - s hláškami BC dětí :-) Objednejte již nyní - výtěžek jde na ZRNKA! :-)

Poslední diskuse
· 1 Dostačující autosedačka ?
· 2 Salat: losos, brokolice olivovy olej?
· 3 .avi na hratelné medium, jak na to?
· 4 Sýrie
· 5 chodíte k lékaři s "boulí"???
· 6 domaci pekarna Kenwood BM 450 - nejde vyndat hak
· 7 rozvrzaný kočárek, co s ním?
· 8 Zapadlé diskuse ke smazání - čistka
· 9 14ti denní mimi, nutrilon a bobky
· 10 WORD - poznámka po čarou

Poslední týden

Diskusní příspěvky
·  1 DIGISCRAPBOOK II
·  2 Politicke okenko aneb 'Z denniho tisku' *
·  3 Kamarádek není nikdy dost II.
·  4 2008 - dubňátka
·  5 Upravím váš životopis výměnou za spolupráci na diplomce
·  6 Vamp&Wolf fan club
·  7 ZÁŘÍ 2010
·  8 DIGISCRAPBOOK II
·  9 DIGISCRAPBOOK II
·  10 Háčkování
Baby-Café Eshop
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

fotíš fotím fotíme !!!!!!
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 500, 501, 502 ... 4204, 4205, 4206  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Hobby - koníčky i jiná zvěř, přástky
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jaké téma kalendáře?
1) tradiční pohled na svět (krajinky)
7%
 7%  [ 5 ]
2) známé věci v neobvyklém pohledu
81%
 81%  [ 53 ]
a neboooo? navrhněte...
10%
 10%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 65

Autor Zpráva
Lucka73
Howgh
Howgh

Registrace: 11.11. 2006

PříspěvekZaslal: ne květen 18, 2008 11:09 pm    Předmět: Citovat

Barbarko - nevím, estli to jde k tomuhle tvýmu foťáku - ale dálkovej ovladač se nedá přikoupit? Já vím, že finančně na tom nejsi dobře -ale plánovat a snít se dá dycky Mrk.....
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Lesana
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 8.11. 2006

PříspěvekZaslal: ne květen 18, 2008 11:16 pm    Předmět: Citovat

HOlky, úplně jsem zapomněla odpovědět tuším Klarisse na dotaz k téhle fotce:

Lumík má focení na noční režim, ten udělá kolem lamp ty hvězdičky. A že jsou lampy nerozmazané a auta jo, je dáno časem - foceno ze stativu, cca 4-5 sekund. Tím mají auta čas jet a nechají za sebou čáru Veselý Na druhou stranu díky dlouhému času je nebe modřejší (světlejší) a světelné reklamy dost přepálené. Ale když já kdysi jako malá obdivovala nějakou pohlednici z Václaváku, kde právě byly takhle hezky nafocené čáry po autech, že jsem jim prostě neodolala Vychechtaný

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Kaciia
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 17.12. 2006

PříspěvekZaslal: ne květen 18, 2008 11:17 pm    Předmět: Citovat

No teda paráda!
Tak já prošvihla stranu 500 a když koukám na hodiny,tak doufám,že stihnu zahlasovat do PORTRÉTU Kulivočko
Papagaja...parádní strašidelná pouť Mrk
Pindru...moc hezký!!! Mě se líbí všechny! Vychechtaný
miichalko...nádhera!! To je ¨jak reklama na venkov...ták moc bych tam taky byla dneska s tebou Mrk
... a jdu bodovat ..
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Lucka73
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: ne květen 18, 2008 11:20 pm    Předmět: Citovat

Jůů, Lesano - tak tohle je bomba!!! Už se těším, až vám zase prošmejdím blogy, i když tentokrát asi neprolezu všechno. Takže se mi sem koukejte chlubit, ať se mám čím kochat.... Tohle teda stálo za to....
Lucka73
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: ne květen 18, 2008 11:26 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem obodovala portréty - moc jsme neměla čas na komenty a vůbec - tož se nezlobte.

A kdo ještě nestihnul, vlítněte na to - ráno budu sčítat!! (a víte, že mý ráno je brzký Mrk)

Dobrou noc
Barbarkaaa
Drbna
Drbna

Registrace: 23.10. 2007

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 1:39 am    Předmět: Citovat

Lesanoto je bomba, já tyhle fotky miluju a už se na mě chystám, léta jsem študovalajak to vzniká,a ted mám soupátka, tak už mě v hlavě pracuje mapa, kde by se to dalo vyfotit Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný

Laskonkoke komentáři, naháči by byli úúzasní a jsou jenže e kvůli úchylum holt bohuzel nemuzu publikovat na netu, ale strááášně se mi líběj Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný
já doházeno, musí, jeste doladit fotáky na boku, delala jsem je stejný a nejsou. V rozpacích
Tapetujte prosím tady, net se táhne s kolečkem se moc nechytám a tady něco ode mě
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Barbarkaaa
Drbna
Drbna

Registrace: 23.10. 2007

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 1:46 am    Předmět: Citovat

Lucka73 napsal:
Barbarko - nevím, estli to jde k tomuhle tvýmu foťáku - ale dálkovej ovladač se nedá přikoupit? Já vím, že finančně na tom nejsi dobře -ale plánovat a snít se dá dycky Mrk.....
nevím nemám zkučenost a vědomosti kde to vykoukat, no o fotáčku jsem taky snila a najednou mám....
Enique
Kecka
Kecka

Registrace: 19.3. 2007

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 2:26 am    Předmět: Citovat

Ahojte holky

po dlouhé době zdravím.nestíhám ,ale konečně jsem doházela blog fotkama skoro za 14 dní.
Zítra mi přijdou kluci stavět lešení,budeme dělat novou fasádu.tak budu stíhat ještě mín,ale budu dokumentovat a potm to doložím na blog,až bude čas.

No je pozdě a tak jdu hají.mějte se krásně.
Lucka73
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 6:12 am    Předmět: Citovat

Brý ránko,

doufám, že jste obodovali (vlastně obodovaly - když tu zatím nemáme chlapa...) - jdu na sčítání!!!
Lucka73
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 7:16 am    Předmět: Citovat

Tak, spočítáno - nakonec jsme byla měkoň a Ratunku jsem nevyloučila ze sčítání - jen jsem místo jejích 5 bonusových přičetla 3.

Hned sem hodím výsledky - ale a to je vlastně už můj starší nápad, jen jsem ho sem nějak nenapsala - poprosila bych Pindru, estli by na nástěnku k soutěži dycky nedala odkaz, na který stránce se najdou výsledky - aby se na to dalo kouknout i pozdějc......

A páč tentokrát byla ohromná účast, rozdělím vásledky na víckrát a vokážu vám 5 nejlepších kousků - myslím, že tentokrát to byly tak krásný fotky, že je škoda si je nepřipomenout...
Lucka73
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 7:22 am    Předmět: Citovat

Takže
Citace:
5.místo
Ibu a její Zahradník

Lucka73
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 7:24 am    Předmět: Citovat

Citace:
4.místo

Agata a její Hanka

Lucka73
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 7:25 am    Předmět: Citovat

Citace:
3.místo

Lucka73 (díky Stydlín ) a její (moje Veselý) sousedka

Lucka73
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 7:26 am    Předmět: Citovat

Citace:
2.místo

Ibu - a její Dana

Lucka73
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 7:28 am    Předmět: Citovat

ááá, virbl...

Citace:
1.místo

Issaga a její Adélka

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Hobby - koníčky i jiná zvěř, přástky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 500, 501, 502 ... 4204, 4205, 4206  Další
Přejít na stránku
Strana 501 z 4206
Přidat do záložek

Přejít na: