asi je to na mě..... I když se nepovažuji za bůhví jakého fotografa, dovoluji si založit dikuzi o fotkách a focení ! jejda....
No snad jsem si na sebe neušila velkou cíchu průšvihu, každopádně všem které jsou podobně postižené objektivem jako já velké AHOJ !vítány jsou jak digi tak normoš fotící !!!!!! _________________ VYDRAŽTE SI SVÉHO ZRNKÁČKA!!!
Taky patřím mezi ty postižené co chodí s foťákem všude možně. Dokonce když mi bylo ouvej, tak pohled přes objektiv mi pomohl dívat se z jiné perspektivy.
Mám doma foťáček, kterému říkám "skříťa", protože je to kabelková velikost - Panasonic Lumix LZ3 a potom jeden na větší výlety, kdy vyrážíme s manželem za fotkama a to je Digi zrcadlovka Konica-Minolta D5, kromě klasického objektivu k ní máme ještě jeden zoomovej 70-200.
Taky patřím mezi ty postižené co chodí s foťákem všude možně. Dokonce když mi bylo ouvej, tak pohled přes objektiv mi pomohl dívat se z jiné perspektivy.
Mám doma foťáček, kterému říkám "skříťa", protože je to kabelková velikost - Panasonic Lumix LZ3 a potom jeden na větší výlety, kdy vyrážíme s manželem za fotkama a to je Digi zrcadlovka Konica-Minolta D5, kromě klasického objektivu k ní máme ještě jeden zoomovej 70-200.
...já se taky hlásím, my jsme postižení oba s manželem...do konce na přechod v tatrách jsme v báglech táhli 3 foťáky ...no a k letošním vánocům si nadělíme digi zrcadlovku, takže 4 foťák na cesty _________________
...já se taky hlásím, my jsme postižení oba s manželem...do konce na přechod v tatrách jsme v báglech táhli 3 foťáky ...no a k letošním vánocům si nadělíme digi zrcadlovku, takže 4 foťák na cesty
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 5430 Bydliště: Brno
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 9:29 pm Předmět:
nazdar kočky !!!!!!
jé to je ohlas- to jsme nečekala !!!!
tak asi by bylo načase se představit: teda můj foťák_ panasonic FZ5- tedy mnohými zatracovaný lumík. Holky já si nestěžuju, jasně že bych brala jiný dělo, ale upřímně učím se jak se to dá teprve rok a tohle si myslím že pro amatéra bohatě vystačí...... _________________ VYDRAŽTE SI SVÉHO ZRNKÁČKA!!!
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 5430 Bydliště: Brno
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 9:31 pm Předmět:
Olivínek napsal:
...já se taky hlásím, my jsme postižení oba s manželem...do konce na přechod v tatrách jsme v báglech táhli 3 foťáky ...no a k letošním vánocům si nadělíme digi zrcadlovku, takže 4 foťák na cesty
jůůůů a jakej ježíšek chodí k vám..... k nám chodí asi jinej
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.