Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 3433 Bydliště: Mladá Boleslav, Bradlec
Zaslal: pá listopad 23, 2007 11:33 am Předmět: Skákací hrad
Ahoj!
Nemáte tipy na skákací hrady na zahradu??chceme pořídit našemu prckovi k 1.narozeninám samo že do něj hned nepůjde,ale koupit ho chceme už teď;)
Dík za tipy
Mám dojem, že je to spíš sezónní zboží.
Kamarádka má asi za 700,- Kč v akci Tesco. Je asi 200 x 200 cm, takový červený s nějakýma zvířátkama. Na popdzim jsem ho v Tescu ještě viděla, ale cenu nevím. Zkus tam.
Ahoj,
musis odhadnout, zda by ho to bavilo. My jsme to kupovali taky kolem 1.roku v lete a absolutni neuspech, jen se koukla, vlezla, dvakrat poskocila a vylezla ....a 1700 v kanale
Ahoj Majklo,
my jsme kupovali skákací hrad Markétce, když měla něco přes dva roky. Bylo to na základě toho, že pořád někde skákala První byl takový hrad, který měl dva meče (nebo co). Byl naprosto úžasný, ale bohužel unikal, tak jsme ho reklamovali a už neměli ten stejný, tak jsme vzali jiný, ale to už není ono
Je pravda, že když je sama tak v něm moc neskáče, ale když přijdou známí s dětma tak o nich není vědět , a to jim může být 3 nebo 12 let je to jedno.
Přes léto jsem ho dali na zahradu a teď nedávno vyfoukli, doma bych už ho nechtěla, zabírá moc místa. Ale být vámi, ještě bych asi rok počkala ;) _________________
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 3433 Bydliště: Mladá Boleslav, Bradlec
Zaslal: pá listopad 23, 2007 7:28 pm Předmět:
No zahradu máme velkou,takže ten hrad může mít třeba 10metrů) V tom bych problém neviděla..uvidíme co na to pejsci:-))
Moc děkuju za komentáře a poznatky:-) _________________ Jeníčkův web
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.