Zaslal: čt listopad 22, 2007 7:10 pm Předmět: Skákací zvířátko z mmb X skákací koník Rody
Má někdo zkušenosti s oběma skákajícíma zvířátkama? V čem je Rody lepší? Jak jste spokojeni s těmi levnými (asi 350Kč) skákajícími zvířátky, co jsou na mmb?
Moc děkuji za postřehy .
Prosím moderátorky, když tak ať tuhle diskusi časem třeba smažou, jen te´d tápu
Moc děkuji!
zařazeno _________________ Bohulka-Verunka 7/03, Petřík 1/06
Registrace: 1.11. 2006 Příspěvky: 526 Bydliště: Severní Čechy
Zaslal: čt listopad 22, 2007 8:08 pm Předmět:
Bohulko, já teda moc neporadím, protože zkušenost zatím nemám ani s jedním. Ale sbírala jsem informace od známých a na základě toho jsem radši koupila lachtana od stejné firmy jako je koník Rody (i když teda ta cena...). Proč? Hlavně kvůli nosnosti - Rody apod. ji mají 200kg, neznačková skákací zvířata taky 10x menší. U neznačkových se taky objevují vady - zeslabená stěna (hrozící prasknutím), atd. A navíc těm čínským no name zvířatům moc nevěřím, že jsou zdravotně nezávadná (a můžu se vsadit, že náš mrňous bude skákadlo ožužlávat).
Takže u nás už bydlí značkový lachtan a uvidíme po Vánocích, jestli jsme koupili správně. Katka
Registrace: 14.7. 2007 Příspěvky: 561 Bydliště: Praha 8
Zaslal: čt listopad 22, 2007 10:17 pm Předmět:
bohulko, tak to už jdu s křížkem po funuse
no ale snad jsi koupila dobře. tak třeba pro ostatní zájemce:
já když to kupovala, tak jsem zas tak moc nepátrala po možnostech, viděla jsem toho z mmb, tak jsem ho vzala, aniž bych věděla, že je k sehnání i jiný
ten náš je super, jonatan už do pusy nic nestrká, takže žužlání se nebojim, je fakt, že je vidět, že ta guma je dost nestejnoměrně rozlitá, ale otestovala jsem ho na sobě a když na něm můžu bezpečně skákat já, muže i jonatan
rodyho tedy neznám (jen z fotek), ale někdo někde psal, že je málo stabilní, ale že snad je to schválně, že jako si dítko procvičuje svalové skupiny
no tak to já jsem ráda, že mi prcek udrží rovnováhu na tomto, takže rody možná spíš pro starší děcko : (což ty máš, takže by to asi mohlo být super) _________________ KORÁLKA +
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 2219 Bydliště: český těšín
Zaslal: čt listopad 22, 2007 11:56 pm Předmět:
Tak my máme vyzkoušeného Rodyho,a pak nějaký sloník a pejsek /vypadají jako ty dražší/ - má je naše doktorka v čekárně ...a teda na tom Rodym se Danymu skákalo nejhůř. Připadal mi,že je nafouklý na maximum a přesto byl hodně maličký /ale zase Dany je obr/ ...a taky na něm nechtěl skákat pro mě z neznámých důvodů ....no a pak doma máme sloníka /je to celkem už na první pohled rozdíl,oproti tomu dražšímu z čekárny/ nevím,jestli je to ten samý,jako na MMB ale je z Lídlu,byla tam na ně akce /asi kolem 300kč/ a sloník je v pohodě,taky unese i mě /upozorňuju,že ani zdaleka nejsem žádná muší váha /a je taky dobrý, jakoby nestejnoměrně rozlitý je jenom na ouškách a to nám zas až tak nevadí /akorát,že se za ně špatně drží/ ....takže asi tolik mé zkušenosti,stejně je to Bohulce už na nic
..ale Bohulko o tom Rodym nás neber moc vážně,každé dítko je jiné...většině dětí se Rody líbí _________________
Registrace: 24.9. 2006 Příspěvky: 2632 Bydliště: USA, Maryland
Zaslal: pá listopad 23, 2007 1:15 am Předmět:
Ahoj, ja se se vlozim se souvisejicim dotazem. Ted jsem takova zviratka videla tady v jednom obchode a vubec jsem netusila, na co jsou Tak diky BC za objasneni. Od jakeho veku vyuzije ditko skakaci zviratko? A jaka je ta znacka? Tady jsem nasla Jammy, Ledraplastic...
A pisou od 3 let, nekde dokonce od 6 :
A jeste, i od te firmy Ledraplastic - to bude asi nejspis to, co prodavaji i v CR, taky pisou, ze to ma evrposky atest - tak prodavaji 2 verze, jednu normalni, jednu, kde je primo napsano bez ftalatu - rozdil v cene je markantni. Prodavaji se taky v CR 2 verze, nebo je to nejaka mistni kulisarna? _________________ Sařin webík
Naposledy upravil Saraai dne pá listopad 23, 2007 3:19 pm, celkově upraveno 1 krát.
my jsme Rodyho koupili k prvním narozeninám a je stále oblíbený. Dá se k němu dokoupit i houpadlo, což je především pro větší děti, ale holčička mé kamarádky se od začátku raději pohupovala než skákala, naše Elenka naopak, takže to záleží na dítěti. Jen je koník s tím houpadlem i vyšší.
Máme zkušenost i s jinými zvířátky, ale rozhodla jsem pro Rodyho, protože je atestovaný a doporučují a používají ho třeba i v rehabilitačních zařízeních pro děti.
Využívat se dá jistě i do většího věku, na krabici jsou děti aspoň pětileté, ale osobně si myslím že to je maximum, kdy je to ještě může bavit, ale nevím.
Naše Elenka se o koníka i třeba stará, krmí ho, češe a tak, takže ne jen skáče.
Já jsem koupila hopsadlo Pony od výrobce John, četla jsem pár diskuzí a byl doporučován, je vyráběn v Německu a hlavně že to není no name z Číny. Nebyl levný, ale byl každopádně levnější než Rody. _________________
Registrace: 14.7. 2007 Příspěvky: 561 Bydliště: Praha 8
Zaslal: pá listopad 23, 2007 6:13 pm Předmět:
u nás oslík taky od roka, je teda plně využíván a taky nejen na skákání. sice na něm není co česat, ale například nasazování kelímků na uši nebo čepice na hlavu je velmi oblíbená činnost _________________ KORÁLKA +
Firma MONDO??? CHapu to spravne, ze je to nejaka odnoz nebo primo CAM (Cam il Mondo)?
Dik moc! _________________ Alžbětka 19.3.2007, 23.15h; 3000g a 49cm
vidím, že tato diskuse už je docela stará, ale snad se mi někdo ozve
Vánoce se blíží....chci malé koupit hopsadlo, ale je jich strašně moc, některé jsou z tvrdších materiálů a jiné měkší, chtěla bych asi z tvrdších materiálů.....
Hodně se mi líbil ten Pony co píše Alinka, ale zase mi připadně dost nízký....
jak jsou spokojené vaše dětičky s hopsadly?
díky za vaše názory
Registrace: 24.9. 2006 Příspěvky: 2632 Bydliště: USA, Maryland
Zaslal: po říjen 06, 2008 1:35 pm Předmět:
Tak my máme Rodyho a jsem moc ráda. Saře se líbí, každý den na něm aspoň chvilku poskáče, jezdí na něm i její plyšáci.
U kamarádky skákala na jiném, myslím právě to byl ten Pony, a taky se jí líbil, jen se mi zdá, že má takový hrubší povrch a jakoby si spálila vnitřní stranu stehna. Rody je úplně hladký. Ale na velikost jsou hodně podobní. Sara je dost vysoká, 88 cm teď a není ji malý.
Přeji dobrou ruku při výběru _________________ Sařin webík
Zaslal: po srpen 30, 2010 1:00 pm Předmět: Hopsadlo
Ahoj! Tímto obnovuji diskuzi.
Synovi je rok a půl a hopsadlo mu snad pomůže vybít tu přemíru energie, co se v něm skrývá. Vzhledem k vysokému stupni těhotenství už nezvládám s ním hopsat na klasickém gymnastickém míči.
Otázka je, co koupit. Nechci ta levná hopsadla od Wietnamců, kvůli ftalátům a podobným sajrajtům. Jenže jak poznám, že to co jsem vybrala, to nemá? Spousta prodávajících se ohání atestem CE... ale je to skutečně evropsky atest nebo jen Cina Export?
Hopsadlo Rody se mi totiž moc nelíbí. Jsem nadšená tímto:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.