Vypadá krásně, ale absolutně se mi na něm nelíbí jeho váha. Je dost těžký což se mi v poměru k ceně nelíbí. Jinak ovladatelnost se mi zdála dobrá, nicméně s těžkým dítětem, by to už asi byla fuška. Ale jinak barvy krásné i naživo.
Naposledy upravil Berun dne ne březen 29, 2009 9:25 pm, celkově upraveno 1 krát.
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 12108 Bydliště: všude dobře na Moravě nejlíp
Zaslal: po listopad 19, 2007 9:03 am Předmět:
Jéééééééééé tak do toho jsem zamilovaná, byla jsem si ho osobně prohhlédnout a je dokonalý, nic mě u něj nechybí, váha je sice 17 Kg což je spíše blíže k polákům, ale je úžasně stabilní a asi nejlépe ovladateklný z těch, které jsem kdy měla možnost odzkoušet.
Naposledy upravil Dacanka dne po listopad 19, 2007 12:22 pm, celkově upraveno 1 krát.
Díky za reakce.Měla jsem favorita JANÉ NOMAD,ale vadí mi,že u nás v Brně s ním jezdí každá 2. maminka.U MURY mě trošku vadí ta váha,nevejde se nám do výtahu ,ale jinak je dokonalej .
Dacanko a můžu se zeptat,kde jsi ho viděla.U nás jsem ho našla jen v jednom obchodě a mají ho jen ve vínové barvě.Ráda bych okoukla i ostatní barvičky,čekáme kluka
Jé a poradíš mi kde je MH studio?A Chicco myslíš na Lidické? Tam jsem ho viděla já a měli jen ten vínový.Chtěla bych vidět i ostatní barvy.Ta modrá je moc pěkná. Líbí se mi i šedá (na fotkách)
Já ho taky viděla v reálu-je moc pěkný, ale korba je uzounká, a pak mě tedy vůbec neoslovil nánožník-není vůbec vyteplený, pouze látka. _________________ ]
Zaslal: po listopad 19, 2007 12:06 pm Předmět:
Lenguita korbička je širší i delší než třeba u X lander nebo Quinny navíc nánožník tento kočárek nemá Můžeš si pouze dokoupit originální fusak, který si dokopit můžeš a nemusíš, pasují tam i jiné třeba Aesthetic _________________
Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 5951 Bydliště: Bratislava
Zaslal: po listopad 19, 2007 12:17 pm Předmět:
19kg dacanka pokial nebudes kruzit okolo domu/mesta/... tak dennodenne skladanie do kufra ti da riadne zabrat. ale sama viem ze stejne by som si kupila vyvoleny kocar, napriek dobre mienenym radam skusenych _________________
Dobré popoledne všem
tak jste mi dneska pěkně zkomplikovaly den
Já už byla pevně rozhodnutá pro Muru 4 a ted jsem zase na vážkách...nicméně jsem vhodnější kočár dle svých požadavků nenašla... takže kromě té váhy (nepředpokládám, že budu celý kočárek vozit často sebou) je ještě něco, na co si mám dát pozor? Děkuji všem za odpověď...
Zaslal: po listopad 19, 2007 12:41 pm Předmět:
Myslím, že na něm žádné jiné muchy nejsou, ale je na trhu krátce, nedá se moc usuzovat, ale já na něm nenašla nic co by mě vadilo také krom váhy, ještě ruční brzdu by to mohlo mít, ale to už bych chtěla moc
Klidně si ho běž někam pořádně ošahat, at si to vyzkoušíš.
Naposledy upravil Dacanka dne čt únor 14, 2008 12:34 pm, celkově upraveno 1 krát.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.