Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 2479 Bydliště: Praha 10
Zaslal: st listopad 01, 2006 2:07 pm Předmět: Aktivní chodítko
Ahoj holky,
máte ho některá pro dítko? Hraje si s ním? Nejsou to jen vyhozený peníze?
Vybírám dárky k Vánocům...
Zatím se mi nejvíc líbí to od Chicca.
Díky,
Irucha.
Irucha, my mame to od Chicca, maly ho ma od 9 mesiacov a hra sa s nim doteraz. Pre nas to rozhodne vyhodene peniaze neboli a ked k nam pride nejaka navsteva vo veku 0,5-2,5 roka tak sa o neho biju teda o choditko...
Inac sme ho kupili za dobru cenu-1075,- ak ho nezozenies lacnejsie dam ti tip ale nechcem zatial robit reklamu
kaktus + kubajz 1,5roka+nieco v brusku 16tt
Irucho . přesně toto taky máme a je super - malý si s ním hraje doteď - doporučuji. Jen nám naši pesani rozkousali ty balonky. Koupila jsem ho taky kolem těch 1070 kč. Mívají ho v akcích, tak popátrej. Jo jednu námitku bych měla, když přiděláš ty nožičky, tak už nejde rozdělat. My ho chtěli vyzkoušet před vánoci a už zůstalo složené doteď.
Míša
my máme od Fisher price, došlo nám za obaly od Pampersek když měl Domča asi rok a půl, v té době už sice dávno chodila,ale i tak s ním rád jezdil, troubí i jako auta dělá různý zvuky. Teď jsme ho "násilím" schovala že bude pak pro mimi moc se mu nechtělo se hovzdát....
Ahojky,
taky máme a Julča ještě něchodí, tlačí to před sebou a rejdí po kolínkách, vydrží si u toho krásně sedět, nebo klečet a zkoumá všechny aktivity. Máme obyčejnější za 500,-- ale je vážně super.
Ahoj holky,
taky o tom chodítku uvažuji...jen mě tak napadá, že když se dítě učí chodit, tak mu to může ujet a ono spadne na pusinu...nebo se pletu??? jak to bylo u vás, které už jste toto chodítko používaly?
KKAKTUS - mohu taky poprosit o kontakt na SZ?
Díky všem! _________________ ROZÁRKA (4,5) a ještě KAROLÍNKA (skoro 13) a ADÉLKA (11,5)
Holky já chtěla to chodítko taky koupit, ale myslela jsem si že odrážedlo-autíčko, které má vzadu to zvýšené opěradlo může to chodítko nahradit...teda kromě těch aktivit...tak budu ráda za názor..... _________________
irucha, tak ma to mrzi,a le na tych strankach kde som to pred 9 mesiacmi kupovala stoji 1400 ale uz si si aj tak vybrala ine vsak tak zelam dobry vyber. K.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.