Zaslal: po říjen 15, 2007 11:57 am Předmět: Kdy ven s novorozencem?
Ahojte holky, dneska máme přesně týden a zajímalo by mně, jestli už můžeme vyrazit na krátkou procházku, tak na 20 minut? Pediatr má přijít ve středu, ale já bych už moc ráda aspoň na chvíli malou vyvětrala.. Kdy jste byly poprvé s mimčem venku vy? Díky moc za odpovědi! _________________
měli jsme sice letňátko, ale šli jsme ven hned co jsme se vrátili z porodnice...
určitě bych šla, jestli máš sama chuť a sílu jít, tak ti nic nebrání..
když nemrzne, tak je to v pohodě (do -5°C nám mudra řekla, že to je v pohodě)
malé i tobě procházka určitě jenom prospěje
užijte si to!!!! _________________
Marinko, Vojta se narodil začátkem listopadu a šli jsme ven snad druhý den co jsme přišli z porodnice. Teď máš krásný počasí, takže já bych určo vyrazila. Hezky si tu procházku užijte, zrovna včera jsme se s manželem bavili a vzpomínali jaké to bylo když jsme šli s Vojtou poprvé ven, hádali jsme se kdo poveze kočárek
ahoj gratuluji k mimískovi Teri se narodila v dubnu a šli jsem ven hned jak jsme dorazili z porodnice Myslím, že na procházku když je venku tak krásně klidně hurá hurá hurá
Registrace: 28.12. 2006 Příspěvky: 3929 Bydliště: Praha
Zaslal: po říjen 15, 2007 12:56 pm Předmět:
Matouš je narozený v srpnu, ale ven jsme šli ještě ten den, co jsme přijeli z porodnice. Dneska je tam krásně, takže šup pořádně obléknout a klidně můžete vyrazit.
Myslím, že procházka působí víc problémů mamince než miminku ;) Já jsem byla ráda, že jsme šli po půl hodině domů _________________ http://zuzeca.blogspot.com/
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 4623 Bydliště: České Budějovice
Zaslal: po říjen 15, 2007 12:59 pm Předmět:
Ahoj,
souhlasím s holkami, malá se narodila v březnu. A šli jsme hned ruhý den, co jsme byli doma z porodnice, takže 5.den. Teple jsem jí oblékla. Takže myslím, že můžeš vyrazit ;) _________________ Š + K + D
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 1504 Bydliště: v mojí milované Ostravě
Zaslal: po říjen 15, 2007 1:32 pm Předmět:
ahoj, no, já jsem v tomhle vyjímka, asi bych v tomhle počasí, kdy venku řádí bacily nikde nešla, u dcery narozené v srpnu jsme ven šli za 10dní od příchodu z porodnice u druhé holky narozené v březnu jsme šli poprvé ven ještě později, tuším po 14dnech....teda hlavně se nikde nechtělo mě, tak nějak jsem chtěla být doma, navíc si myslím, že k různým virozám je náchylnější mamča+prsa pokud kojíš, těm stačí jen, aby ti zabylo zima a může byt z toho třeba zánět, navíc já když musela po příchodu z porodnice pro dopis na poštu, která je za rohem, tak jsem pomalu nemohla dojít domů, jak se mi točila hlava, při představě, že ještě tlačím kočár, bych asi sebou sekla...
ale samozřejmě, pokud se cítíš na procházku tak si hezky užijte ;) _________________
popis porodu http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=109284]
Naposledy upravil Zurecek dne po říjen 15, 2007 1:35 pm, celkově upraveno 1 krát.
Ven můžeš jít okamžitě, zvláště v tomto počasí, ale mi bylo doporučeno ze začátku spíše na kratší dobu, třeba 1/2 hod. a pak postupně přidávat... A samozřejmě ne do obchodu atd., teď jsou různé virózy.
Marinko, máš krásný starosti. Nestihla jsem ti popřát na Profičkách, tak dotatečně moc a moc gratuluju. Anička je krásná . Jen se holky proběhněte . U nás tedy svítí sluníčko _________________ Pavla a spol.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.