Zaslal: ne říjen 07, 2007 9:00 pm Předmět: Tomáš a jeho přítelé
Ahoj všichni,
mám velikou prosbu .. existuje pohádka o mašince tomášovi a jeho přátelích na DVD v češtině? Na netu jsem nic nenašla, pouze v angličtině a to u nás jaksi nehrozí.
Předem díky všem za odpovědi .
jéé tu taky milujeme pravidelne sledujeme na Minimaxu -Jakuba ,Perciho Gordona atd.a v češtině ji na dVD máme sehnala sem ji tady u nás v Plzni..teda mí rodičové Kubik ji dostane pod stromeček . _________________
Registrace: 31.10. 2006 Příspěvky: 4919 Bydliště: Praha 6
Zaslal: po říjen 08, 2007 8:46 am Předmět:
Ruzza - prosím prosím, mohla bys mi napsat, jaké (a kde!) DVD jsi sehnala??? Jsou to díly, nebo film (Plnou parou vpřed)? A kdo to produkoval - je to od HITu?
Tomáše marně sháníme už víc jak rok, máme to nahrané z Minimaxu, ale kvalita není nic moc
Ja Tomasa a masinku neznam, ale moja mala zas miluje pozerat na Dora the Explorer. Poznate to niekto? Je to taka holcicka s opicou a stale nieco objavuje a hlada, je to aj dost naucne lebo tam ucia deti pocitat atd... My to mame len na dvd od neterky z Anglicka a nikde som nezohnala ze by to mohlo byt v cestine (alebo slovencine), dalsie diely sme si stiahli z netu ale tiez v AJ. No ked nic, tak sa Simca aspon nauci anglicky.
Gabko -nevim je to zabalene bude to pod stromečkem u našich a předtim sme to jen poušteli zda ej vše ok .nezkoumali sme zda je to originál či kopie..a ikdyby hlavní je že je to to same c na Minimaxu z tim dabingem samým..
zrovna ted koukáme na tomaše na Minimaxu _________________
Ruzza to už máte zabalený!?! Ty jo tak to jste dobří. No dalo by se to poznat podle obalu a nebo je tam taky logo. No neva dej pak vědět jestli si za 2 měsíce vzpomeneš, protože pak by bylo zajímavé vědět kdo to vydává.
A propo máte někdo nějaký odkaz kde koupit s Tomášem oblečení? _________________ galerka,narozeniny
Registrace: 31.10. 2006 Příspěvky: 4919 Bydliště: Praha 6
Zaslal: po říjen 08, 2007 12:59 pm Předmět:
Gabka - oblečení s Tomáše měli a podle všeho by stále mít měli v Adamsu v OC Šestka. Ale přprav se na docela pálky - trička okolo 400,-, svetry, mikiny 600,- kalhoty od 500,- výš _________________ Pohádka o Kubíčkovi a Vojtíškovi Nebu-land => moje Zelené Impérium
Jo tak to je jako NEXT, je jasné že to bude dražší než krtek. No jo no, co se dá dělat, ale prvně tam musím bez ní, protože malá by chtěla samo všechno _________________ galerka,narozeniny
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.