Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Menu
.
Reklama
Poslední komentáře  
· 1 Květníček - 218. díl - První rok ve školce
· 2 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 3 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 4 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 5 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 6 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 7 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 8 ZIMŇÁTKA a sourozenci č.190 - logopedický a posunovací
· 9 Květníček - 218. díl - První rok ve školce
· 10 Deníček Matýsků č. 126 - Štrůdl potřetí aneb Jak (se) rodí Lvi doma 1.díl
ZRNKA NABÍZEJÍ!!!
Určitě najdete proč si zasloužíte nové tričko, vaše děti nového plyšového kamaráda. Rozhodně nezapomeňte na zbytek rodiny - co takhle kalendář na rok 2011. Podpoříte tak dobrou věc.
A ještě, pokud je Vám na BC dobře, podpořte jej:
TO MUSÍTE MÍT!!!
BC KALENDÁŘE nástěnné i stolní - s hláškami BC dětí :-) Objednejte již nyní - výtěžek jde na ZRNKA! :-)

Poslední diskuse
· 1 Salat: losos, brokolice olivovy olej?
· 2 .avi na hratelné medium, jak na to?
· 3 Sýrie
· 4 chodíte k lékaři s "boulí"???
· 5 domaci pekarna Kenwood BM 450 - nejde vyndat hak
· 6 rozvrzaný kočárek, co s ním?
· 7 Zapadlé diskuse ke smazání - čistka
· 8 14ti denní mimi, nutrilon a bobky
· 9 WORD - poznámka po čarou
· 10 Prodlužte si život

Poslední týden

Diskusní příspěvky
·  1 2006 - duben
·  2 Kamarádek není nikdy dost II.
·  3 Hubnu, hubneš, hubneme ...
·  4 2008 - září II.
·  5 zahrádka jinak
·  6 2007 - říjen
·  7 Říjen 2010
·  8 Taky máte jen klitorialní org?
·  9 Háčkování
·  10 Krvácení 10. den po ET - poraďte prosím!
Baby-Café Eshop
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Porodnice Čáslav
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Přejít na stránku

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Kam do porodnice
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kačule
Kecka
Kecka

Registrace: 16.7. 2007

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 7:48 pm    Předmět: Porodnice Čáslav Citovat

Ahojky,
tak mi to nedalo a pobrouzdala jsem si na netu ohledně Čáslavské porodnice. Jsem trošičku zdrcena, neb jsem tam před 3 lety rodila a byla jsem i přes komplikovaný porod spokojena, avšak poslední komentáře k této porodnici za poslední 2 měsíce nejsou moc příznivé. Vím, že se tam trošičku hýbal personál, ale...
Nemáte někdo čerstvou zkušenost s touto porodnicí?!
Díky Katka

3 roky 11,8 kg/92 cm

Šárka

3 roky 12,3 kg/92 cm

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=42032
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Míša
Howgh
Howgh

Registrace: 14.3. 2007

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 7:57 pm    Předmět: Citovat

Kačule, jen dotázek - proč nerodíš v Kutné Hoře?

Jinak moje ségra v Čáslavi rodila 2x i ležela nějakou dobu na oddělení, ale to už je pár let. Takže novinky nevím, spíš mě zajímá proč ne ta KH?

Alexův bazárek
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Kačule
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 8:05 pm    Předmět: Citovat

Míšo, díky za reakci. Nevím, mám averzi vůči KH, byla jsem tam na chíře a stačilo. Navíc se pořád neví, co s KH porodnicí vlastně je nebo není?! A já tenkrát byla v té Čáslavi fakt spokojená.
Máš dobrou zkušenost s KH?

3 roky 11,8 kg/92 cm

Šárka

3 roky 12,3 kg/92 cm

Pralinka
Krafařka
Krafařka

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 8:13 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,

zkušenosti s porodnicí v Čáslavi nemám, jen vím, že dost mamin tam odtud jezdí rodit do Havlíčkova Brodu.

R.

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Míša
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 8:20 pm    Předmět: Citovat

Kačule napsal:
Míšo, díky za reakci. Nevím, mám averzi vůči KH, byla jsem tam na chíře a stačilo. Navíc se pořád neví, co s KH porodnicí vlastně je nebo není?! A já tenkrát byla v té Čáslavi fakt spokojená.
Máš dobrou zkušenost s KH?

Já už dlouho žiju v Praze. Ale moje ségra dělá sestru na dětským v KH Veselý
Jen mě to tak zajímalo.

Alexův bazárek
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Míša
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 8:22 pm    Předmět: Citovat

Pralinka napsal:
Ahoj,

zkušenosti s porodnicí v Čáslavi nemám, jen vím, že dost mamin tam odtud jezdí rodit do Havlíčkova Brodu.

R.

Moje rodina jezdí od Čáslavi s problémama do nemocnice do Havl. Brodu taky. Bohužel s Čáslaví jako takovou (interna, chirurgie) nemáme moc dobré zkušenosti.

Dětský si ségra řeší u sebe na oddělení v KH, ale než tam dělala, tak i tak jezdila do Brodu.

Alexův bazárek
Potápka
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 27.9. 2006

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 8:33 pm    Předmět: Citovat

Tak já tam rodila - bohužel Mrk Celé těhu jsem chodila k dr. Provazníkovi do Čáslavi. Ten je super, všude na něj pěju jen chválu, ale i přesto jsem se rozhodla rodit v Havlíčkově Brodě. Nakonec byl porod tak rychlý, že jsme se rozhodli jet do porodnice nejbližší a to byla Čáslav.
Na porodní si stěžovat nemůžu. Rodil mě tehdy ještě primář Svoboda a PA Středová. Oba byli v pohodě, PA mi hodně pomohla - byla jsem vyplašená prvorodička Vychechtaný Novorozenecký bylo ale hnusný, hlavně jedna dětská sestra - to byla fakt kráva korunovaná. Na tom jsme se shodli všechny, které jsme tam byli. Ostatní sestřičky byli příjemný a nejlepší byla uklízečka - s tou jsem si tam fakt rozuměla Vychechtaný Vychechtaný
Co mě tam ale štvalo nejvíc, bylo to, že si tam každý chodil jak chtěl. Já s miminkem seděla na chodbě a kolem chodili nějací dělníci - špinavý jako prase, manžel z nich byl na prášky. Pak ještě - návštěvy tam nesmí na pokoj, takže když se zadaří tak na chodbě se sejde třeba 20 lidí najednou. No a o jídle asi ani není třeba se zmiňovat - blaf Smutný
Celkově - přežít se to dalo, ale být tam o den déle, tak podepisuju revers a jdu domů.

Kačule
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 8:40 pm    Předmět: Citovat

Jsem z toho zmatená, dětský v Čáslavi jsem si vždycky pochvalovala, dokonce i na chíře jsem byla a taky spokojenost. Jen mě prostě překvapily poznatky z porodnice za poslední 2 měsíce, který jsem na netu našla.
Do Havl. Brodu se mi moc nechce, přijde mi to z ruky a jsem závislák na dcerunce, takže představa že jí tatínek tahá každý den 80 km tam a 80 km z5 nic moc, nebydlíme přímo v KH. I když na HB jsem slyšela jen samou chválu. Navíc manža pracuje v Praze a u porodu chce být a já se vsadím, že při svém štěstí začnu rodit zrovinka když bude v práci, takže hoďka a půl cesty z Prahy a pak bychom to nemuseli stihnout do HB.
Nějak soudím, že tentokrát by to mohlo být rychlejší než těch 32 hodin Vychechtaný

3 roky 11,8 kg/92 cm

Šárka

3 roky 12,3 kg/92 cm

Kačule
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 8:48 pm    Předmět: Citovat

Potápka... o jídle vím, že stojí za starou bačkoru Vychechtaný Párkrát jsem byla s Denčou na dětským a na již zmiňované chíře. S návštěvama je to taky blbý, chodba malá a když se to sejde... ale zas možná lepší než návštěvy na pokoji, nejsem jejich zastáncem. O jedné moc "milé" sestřičce z novoroz. vím, měla jsem s ní konflikt, a určo to byla ona, neb ostatní byly naprosto v pohodě.
Spíš mě zajímá stávající situace na porodním, poslední dobou tam bylo dost šachů, Svoboda už tam není, s tím mám pro změnu špatnou zkušenost já z hospitalizace v 10. tt. Zajímalo by mě, jaký jsou zvyklosti posledních měsíců, nynější manža chce být u porodu, tak třeba jestli může být se mnou i v I. době porodní apod. Ačkoli tentokrát mám v plánu tam vyrazit na poslední chvíli a "vychutnat" si to doma, pokud to tedy půjde a nebudou komplikace.

3 roky 11,8 kg/92 cm

Šárka

3 roky 12,3 kg/92 cm

Míša
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 8:54 pm    Předmět: Citovat

Tak já vezla ségru před asi 5 lety na chirurgii ve dvě v noci s bolestí břicha, chtěla jsem jet rovnou do Brodu, ale ségra nechtěla, že je to blíž.
Na chirurgii jsme je evidentně probudili, za 5 minut byla venku a rada - to nic není, vemte si brufen.

Takže jsem protestující ségru naložila a v noci jela do Brodu, kde okamžitý příjem, operace, akutní slepák. Doktor říkal, že bylo moc dobře, že sem ji dovezla a nenechala ji vzít si brufen.

Alexův bazárek
Míša
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 8:54 pm    Předmět: Citovat

Jinak jídlo bude asi ve všech nemocnicích děsný Kulivočko

Alexův bazárek
Míša
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 8:55 pm    Předmět: Citovat

Kačule, přeju hodně štěstí a hladký porod Veselý

Alexův bazárek
Potápka
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 27.9. 2006

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 8:56 pm    Předmět: Citovat

Tak jak je to v 1 době porodní nevím, protože mi tam přijeli za 5 minut 12 Vychechtaný Vychechtaný
Mě zase ty návštěvy na chodbě štvali - není si tam kde sednout, soukromí taky žádný a navíc chudák maminka, která rodí, když jsou návštěvy. Z přípravny na sál se totiž chodí přes tu chodbu, kde jsou i ty návštěvy.
Jo a Kačule nevíš, jak se ta nepříjemná sestra jmenovala? Já jsem si totiž na ní stěžovala, ale nevěděla jsem jak se jmenuje, tak jsem dr. jen řekla, kdy sloužila. A určitě to byla jedna a ta samá - jiná taková kráva, tam totiž nebyla Mrk
A jinak k tomu HB - hezký to tam je, pokoje vypadají jak když jsi doma v obýváku, ale zase je tam pořád narváno, takže to tam prý poslední dobou je jak na běžícím pásu. Ale osobní zkušenost nemám.

Kačule
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 8:58 pm    Předmět: Citovat

Míšo... no tak to je hlína Kulivočko V rozpacích Jsem tam byla s chronickým slepákem před 2 lety a v poho. Dokonce na mě ani nikdo neřval, když jsem jim tam 3x po narkóze zeblila (pardon) postel. Holt špatná reakce na narkózu. Ale ono to máš asi všude, někdo je spokojený tam, jiný zase jinde, někdy narazíš na anděly a někdy na paka.

3 roky 11,8 kg/92 cm

Šárka

3 roky 12,3 kg/92 cm

Kačule
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 9:05 pm    Předmět: Citovat

Potápka... jméno si nepamatuju, jsou to skoro 3 roky a tenkrát jsem byla ráda, že to všechno dobře dopadlo. Měla jsem problémy s probouzením malé na kojení a vylítla na mě se slovy "No maminko, vy si ani neumíte probudit vlastní dítě." Tu ironii v hlase popsat neumím. Zkoušela to štípáním do patičky, tvářičky, taháním vlasů... malá se na ní podívala a spala dál Vychechtaný , takže ani zdravotní sestra to neuměla. Se splašenýma hormonama to byl pohul reagovat a takových situací bylo víc. No kráva.
A jinak jak píšeš o té chodbě, je to blbý, sama si vzpomínám, jak mě ze sálu věčně honili do sprchy a taková kvalitní kontrakce mezi tatínkama chovající svá miminka nic moc. Vychechtaný Ale nemysli si, že cizí návštěvy na pokoji jsou med (ty vlastní jsou pochopitelně bezva).
Když já bych si tentokrát chtěla ten porod tak nějak "užít"

3 roky 11,8 kg/92 cm

Šárka

3 roky 12,3 kg/92 cm

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Kam do porodnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Přejít na stránku
Strana 1 z 7
Přidat do záložek

Přejít na: