Zaslal: po červenec 09, 2007 4:12 pm Předmět: Je možné pomocí netu zjistit komu patří mobilní tel.číslo?
Ahoj chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, neznáte nějaký stránky nebo odkaz kde by bylo možno zjistit komu patří telefoní číslo, jde o mobil. Je to číslo které mě neustále otravuje hlavně o víkendu a když volám zpět tak to tam zní jako kdyby to byl automat, např, když si dobíjíte tel. jak na vás mluví jen automat. takže fakt nevím co by to mohlo být a ráda bych zjistila komu to číslo patří ,jestli to teda nějak jde. Díky.
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 7609 Bydliště: Brno
Zaslal: po červenec 09, 2007 4:17 pm Předmět:
Nany,myslím,že pokud majitel čísla nedá souhlas k uveřejnění v seznamu,tak to nezjistíš.
Možná by to šlo,pokud je to paušál a pokud bys měla nějakýho známýho u toho operátora,jinak se to najít nikde nedá...
Nany,jde to zjistit pokud má ten člověk paušál a je uvedený v nějakém tom seznamu,ale k tomu musí dát tuším souhlas.
Ale kde ten seznam najít to nevím _________________
No jo ,když ale já nejsem v ČR mám irské i české tel .číslo a tohle mi volá na český, a to mám vlastně jen kvůli internet bance jinak bych ho měla vypnutý, používám ho jen když jsem doma v ČR.
Ahoj, zkus to zadat do seznamu, ale nevim jestli ve tvaru: 609 999 000 anebo dohromady. Pokud ten clovek nekdy zadaval treba inzerat na NETu, tak by Ti to melo najit. _________________
Registrace: 27.2. 2007 Příspěvky: 4553 Bydliště: Praha východ - Bašť
Zaslal: pá květen 29, 2009 7:02 pm Předmět:
Pokud je to firma, nebo někde majitel inzeruje apod. Stačí hodit na google ;)
Hodně lidí si takhle vyhledám, když mi volá neznámé číslo ;) Jinak to nejde, pokud není veřejně uvedeno v telefonním seznamu a bez tak (nemám vyzkoušeno) hledáš podle jména číslo ... číslo a na jeho základě vyhledat jméno je složitější .. fakt nevím .. _________________
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.