Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Perníková chaloupka
· 2 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Daneček II.díl - stále bojujeme
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Rada ohledně svatebních šatů
· 2 PPM na dvojky či jedno?
· 3 kterou pračku AEG na 7 kg?
· 4 Prsa paní Žolíkové
· 5 Dělá vám to Seznam.cz taky?
· 6 Ukončení povinného ručení
· 7 Medaile
· 8 Jak říct dítěti o návštěvě psychologa?
· 9 na MD dřív nebo později?
· 10 Propojení dvou PC - prosím o radu

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  2 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  3 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  4 Prosinec 2010/Leden 2011
·  5 Zaostřeno na Flexi :-) (pro Gond)
·  6 Prsa paní Žolíkové
·  7 Zaostřeno na Flexi :-) (pro Gond)
·  8 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  9 Zaostřeno na Flexi :-) (pro Gond)
·  10 Prsa paní Žolíkové
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

rodiče náctiletých
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Pubertu měli zakázat
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nerania
Pískle

Registrace: 19.7. 2012

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 1:27 pm    Předmět: rodiče náctiletých Citovat

Mám návrh - přejmenovat diskusní téma Pubertu měli zakázat na jiný neutrální nebo raději pozitivně - optimistický název. Už jen ten název podle mého názoru svědčí o nedostatku pochopení a respektu k mladým lidem. Dneska je v módě pozitivní rodičovství, jehož výsledkem je upřímná komunikace v rodině - a tedy milý, ochotný a zodpovědný teenager. Já takové děti mám a ten název puberťák mě uráží. Nikdy bych tak o svých dětech nemluvila.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Felicity
Krafařka
Krafařka

Registrace: 30.8. 2010

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 1:40 pm    Předmět: Re: rodiče náctiletých Citovat

Nerania napsal:
Dneska je v módě pozitivní rodičovství, jehož výsledkem je upřímná komunikace v rodině - a tedy milý, ochotný a zodpovědný teenager. Já takové děti mám a ten název puberťák mě uráží. Nikdy bych tak o svých dětech nemluvila.

promiň ale musím se smát Vychechtaný

jak starý máš děti?
Mamamila
ZLATÁ MAMAMILA

Registrace: 24.9. 2006

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 1:42 pm    Předmět: Citovat

Huráááá Huráááá Huráááá Huráááá Huráááá
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
E-liska
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 16.2. 2009

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 1:44 pm    Předmět: Citovat

Já nevím, a není jedno, co si o tom termínu myslíš ty? Důležité snad je, co (ne)uráží samotného dospívajícího člověka?

Na slově puberta není nic hanlivého
http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/puberta

O termínu puberťák (jaký je faktický rozdíl mezi puberťák a teenager(který si o svých dětech použila)???) můžeme polemizovat, ale nikdo z nás jím není, takže je to celkem jedno, jaký my k němu máme vztah.
Maximálně, pokud se ti nelíbí, tak navrhuji, abys ho jednoduše nadále nepoužívala.

Upřimně - co si o puberťácích myslí jejich matky je pro mě krajně nepodstatné. Spíš by mě zaujala diskuse s pubescentem na téma, co si on(a) myslí o svých rodičích Hustej

Ale jen tak dál s pozitivním rodičovstvým a gratuluji k milým, ochotným a zodpovědným dětem!
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Mamamila
ZLATÁ MAMAMILA

Registrace: 24.9. 2006

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 1:48 pm    Předmět: Citovat

Ano Eliško, chytám za slovo. Docela by mě taky zajímalo co si oni myslí o svych rodičích. Huráááá Huráááá
Kristule
Treperenda
Treperenda

Registrace: 27.11. 2010

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 1:53 pm    Předmět: Citovat

no když mě má 11-letá dcera sere,tak by puberťák bylo v tu chvíli to nejmilejší a nejslušnější oslovení jaký bych asi mohla použít Vychechtaný
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Gehenna
B-C Kašpar

Registrace: 13.12. 2007

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 1:57 pm    Předmět: Re: rodiče náctiletých Citovat

Nerania napsal:
Mám návrh - přejmenovat diskusní téma Pubertu měli zakázat na jiný neutrální nebo raději pozitivně - optimistický název. Už jen ten název podle mého názoru svědčí o nedostatku pochopení a respektu k mladým lidem. Dneska je v módě pozitivní rodičovství, jehož výsledkem je upřímná komunikace v rodině - a tedy milý, ochotný a zodpovědný teenager. Já takové děti mám a ten název puberťák mě uráží. Nikdy bych tak o svých dětech nemluvila.

Třeba nádraží. To je neutrální slovo.
Vladimira
Howgh
Howgh

Registrace: 8.6. 2009

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 1:59 pm    Předmět: Re: rodiče náctiletých Citovat

Gehenna napsal:
Nerania napsal:

Hlavní nádraží - to je trochu optimističtější.
Kristule
Treperenda
Treperenda

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 2:01 pm    Předmět: Re: rodiče náctiletých Citovat

Gehenna napsal:
Nerania napsal:

Vychechtaný Vychechtaný
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Helča
Treperenda
Treperenda

Registrace: 25.9. 2006

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 2:05 pm    Předmět: Citovat

ježíš, tady jsou sprostý ženský, že "dcera mě sere", to je horší než ta puberta Vychechtaný Vychechtaný
můj syn bude náctiletý za půl roku a psycholožka v PPP jeho nasírací chování označila za prepubertální. Hustej
Mám ráda česká označení a jsem zase alergická na "teenagera"
Katchen
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 16.5. 2011

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 2:08 pm    Předmět: Citovat

Jo tak tady dělám chybu... Jestli je tak snadné se stát sluníčkovou maminečkou, tak do toho jdu. Moje děti maj ještě do puberty daleko a už teď nejsem pozitivní. Grrrrr Jak dosáhnu upřímné komunikace, když nebudu nazývat věci pravými jmény?

Jinak, školy nemám, ale nebývalo slušností, když někam přijdu nová, pozdravit, představit se, než začnu navrhovat přestavbu kuchyně?

Naposledy upravil Katchen dne čt červenec 19, 2012 2:11 pm, celkově upraveno 1 krát.
Gehenna
B-C Kašpar

Registrace: 13.12. 2007

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 2:09 pm    Předmět: Citovat

Katchen napsal:
Jo tak tady dělám chybu... Jestli je tak snadné se stát sluníčkovou maminečkou, tak do toho jdu. Moje děti maj ještě do puberty daleko a už teď nejsem pozitivní. Grrrrr

Jinak, školy nemám, ale nebývalo slušností, když někam přijdu nová, pozdravit, představit se, než začnu navrhovat přestavbu kuchyně?

V pubertě budeme všichni zhulení, to bude pohoda Vychechtaný
Kristule
Treperenda
Treperenda

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 2:12 pm    Předmět: Citovat

njn nazývám věci pravými jmény Huráááá
Kristule
Treperenda
Treperenda

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 2:14 pm    Předmět: Citovat

Gehenna napsal:
Katchen napsal:
Jo tak tady dělám chybu... Jestli je tak snadné se stát sluníčkovou maminečkou, tak do toho jdu. Moje děti maj ještě do puberty daleko a už teď nejsem pozitivní. Grrrrr

V pubertě budeme všichni zhulení, to bude pohoda Vychechtaný

jen aby se děti rozdělily Vychechtaný Grrrrr
Mose
Pískle

Registrace: 4.9. 2007

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 2:32 pm    Předmět: Citovat

Mamamila napsal:
Ano Eliško, chytám za slovo. Docela by mě taky zajímalo co si oni myslí o svych rodičích. Huráááá Huráááá

Néééé, prosím, já už toho za poslední roky slyšela tolik, že snad už ani víc nechci (navíc je prý zbytečné mi něco říkat Vychechtaný )

Mose - syn 22, dcera 19 (a jeden 4letý, u kterého doufám dospívání proběhne až budu mít Alzheimra rozvinutějšího)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Pubertu měli zakázat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3
Přidat do záložek

Přejít na: