Zaslal: čt červenec 19, 2012 12:23 pm Předmět: Dostihy a sázky - dotaz k pravidlům
Dobrý den,
mám dotaz ohledně hry Dostihy a sázky. Došlo k nepříjemné hádce kvůli jedné věci, tak prosím o radu. Pokud si stoupnu na pole náhoda, které mi určí např. jít na distanc, tak jdu na distanc a to pole "distanc" normálně plní svoji funkci (čili čekám, než mi padne 6), je to tak? Stejně tak když mě pošle karta náhoda na pole "Napoli" a někdo tam má svůj dostih, tak mu prostě musím vyplatit peníze. Atd. atd.... Protože jsme se pohádali kvůli tomu, že když mě tam pošle karta náhoda, tak nic neplatím či nestojím na distancu (tvrdil můj přítel). A já tvrdím, že by to byla blbost, proč by tam tedy ta karta "Náhoda" byla.
Díky za odpověď, mylsím, že je to logické, jinak by to bylo uvedeno v pravidlech.
A já děkuji za osvěžení, že na distancu se čekána 6. My to do dnes se synem hráli, že stojíš jedno kolo...tohle je jasně zajímavější alternatíva (hlavně, až tam bude stát on a po třech kolech se rozbrečí, že to není féééér!) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/]
Hráč, který zde zastaví nebo se na políčko dostal buď použitím karty "Náhoda", nebo hodí-li v průběhu hry dvakrát po sobě 6, se po dobu distance nezúčastňuje dostihů, tzn., že nikdo ze spoluhráčů mu dobu distance neplatí žádné poplatky za dostihy, pouze za prohlídku stájí. Distancovaný hráč se účastní házení kostkou ve svém pořadí. Po hození čísla 6 distanc končí a hráč hází ještě jednou. Teprve po druhém hodu postupuje na další políčka.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.