Zaslal: st červenec 18, 2012 3:19 pm Předmět: 2.dávka hexa - prošvihnutý termín
Ahoj,
chtěla bych se poradit. Můj půroční syn měl tento týden dostat druhou dávku hexa vakcíny. První dostal v cca 3,5 měsících. Pokud vím, tak druhá dávka by se měla dát nejpozději 2 měsíce od první.
Očkování se nám posunulo kvůli nemocem, 2. dávku jsme do dvou měsíců od první nestihli, protože lékař doporučil očkování nejdříve 3 týdny po dobrání atb na zápal plic. Tímto jsme prošvihli očkování 2. dávky o 14 dní. Nemyslím si, že 14 dní by hrálo až takovou roli, ale syn má docela silnou rýmu (od neděle). Očkován by měl být zítra. Nejraději bych počkala, až bude i bez rýmy, ale to už bychom druhou hexu očkovali skoro 3 měsíce od první dávky.
Nechci, abychom museli očkovat zase od začátku, si říkám, že i pokud by byla ta první dávka neúčinná, pořád můžeme mít tzv. "skandinávské očkovací schéma 2+1". No nevim, jestli není moje úvaha lichá.
Dr. máme dobrou, takže předpokládám, že bude respektovat můj názor.
Dcera měla první dávku ve 3 měsících, pak se čekalo na zhojení ramene. Po hexe se né a né zahojit očko na TBC, před hexou tam nic neměla. Druhou hexu dostala v 7 nebo 8 měsích. Další po měsíci, od znova se očkovat nemuselo. Byla bych v klidu a s rýmou rozhodně neočkovala.
GEH - díky, no já su asi úplně blbá, kde jsem to o těch max. dvou měsících četla??? Vím, že se o tom zmínila dr., ale jsem si myslela, že jsem to i četla v příbaláku.
No jo, nezbývá než konstatovat, že teď už opravdu ... Vím, že nic nevím. Protože poslední dobou su nějaká pomýlená
Registrace: 13.12. 2007 Příspěvky: 22165 Bydliště: Where my body lies, my head is home.
Zaslal: st červenec 18, 2012 6:16 pm Předmět:
Sisina napsal:
GEH - díky, no já su asi úplně blbá, kde jsem to o těch max. dvou měsících četla??? Vím, že se o tom zmínila dr., ale jsem si myslela, že jsem to i četla v příbaláku.
No jo, nezbývá než konstatovat, že teď už opravdu ... Vím, že nic nevím. Protože poslední dobou su nějaká pomýlená
MAD - vyčkám až bude zcela zdravý, určitě.
Mě s tím pediatr strašil taky, nic si z toho nedělej.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.