My máme masívní koupenou od Domestosu a brácha naopak dělanou od truhláře. Cenově to vyšlo na stejno ale on má známého truhláře a dřevo si dodával sám (takže on si dodal pěkný dub, zatím co my máme nejlevnější smrkové dřevo:)). My ji máme už 10 let a bez závad (2x stěhování, nerozvrzaná a pod.). Bráchova mi přijde, že by zasloužila lepší povrchovou úpravu - působí až moc naturálně (hrubě) a taky byla těžká jako kráva a 4 chlapi ji nemohli dostat do podkrovní ložnice. Taky to dlouho trvalo, než jiměl hotovou, my si ji objednali a do 10 dnů jsme na ní spali.
Hezkou masívní postel jsem osobně neviděla. Ale to záleží na vkusu. Pro mne to může být něco úplně jiného, než pro tebe. Já mám ráda jednodušší tvary a praktičnost. To častěji nacházím u postelí z lamina (nebo jak se ten umělý matroš jmenuje) a naproti tomu mi masívní postele připadají moc rustikální. Ale třeba je právě to, to ono, co se ti líbí a bude se vám hodit.
Mě by se třeba líbila
Jo a bacha na ukliknutí a nevědomé založení další diskuze. ;)
Kupovali jsme v HP nábytek. Koukám předělávají stránky, ale informace tam jsou dostupné. Kousek máme prodejnu. Kdybychom na to měli, koupili bychom si tam všechno. Postele vrzaly, máme dřevěné rošty, do chvíle než muže napadlo podložit ten rošt filcem a od té doby ok.
Postel máme lamino, takže tu moji prezentovat nebudu (spokojenost k té ceně nijak veliká :-/).
Ale vysokou čalouněnou jsem tenkrát zamítla, protože dekory bývají veskrze strašné a i kdybych už si vybrala, tak by mě štvalo, že to má jednu barvu a už jsem limitovaná výběrem povlečení, neb k barvě a vzoru se nebude všechno hodit.
(a doporučuju smazat tu omylem založenou diskusi o vysoké posteli a znovu to vložit sem).
Registrace: 13.12. 2007 Příspěvky: 21727 Bydliště: Where my body lies, my head is home.
Zaslal: st červenec 18, 2012 11:39 am Předmět:
Strejda dělá tyhle, ale jestli ten e-shop funguje nebo jak to je, to fakt netuším... koho by to případně zaujalo, můžu se doptat
http://nabytek.ceskynakup.cz/cs/
Strejda dělá tyhle, ale jestli ten e-shop funguje nebo jak to je, to fakt netuším... koho by to případně zaujalo, můžu se doptat
Nevím, jestli to je nebo není reklama
hm, mě by výhledově z toho Lipova zajímaly ty jídelní stoly a zrovna tam nejsou (tak min. pro 6 lidí), no a případně i ty židle k tomu
Registrace: 13.12. 2007 Příspěvky: 21727 Bydliště: Where my body lies, my head is home.
Zaslal: st červenec 18, 2012 1:29 pm Předmět:
Helča napsal:
Gehenna napsal:
Nevím, jestli to je nebo není reklama
hm, mě by výhledově z toho Lipova zajímaly ty jídelní stoly a zrovna tam nejsou (tak min. pro 6 lidí), no a případně i ty židle k tomu
Zkusím se zeptat, jak to vypadá (já totiž vůbec netuším, jak to mají zařízené, jestli výroba pokračuje nebo skončila).
Anebo zkus nábytek Eno, ten mi v Hodoníně pár lidí doporučovalo, když jsme sháněli skříně apod.
Naposledy upravil Gehenna dne st červenec 18, 2012 2:07 pm, celkově upraveno 1 krát.
Missulle, celkem by mě na pohled uspokojily obě, jen ta první je přesně to, o čem píšu - moderní ale nepraktická. Jak je kolem ten rám, tak se z toho špatně vstává...je to moc široké, tvrdé a studené, to si někde ozkoušej, mě to tlačí tak moc do stehen, že bych měla pokažený celý den.
A příště dej raději jen obrázky než odkaz, aby to nelo bráno jako neplacená reklama. To je tu (právem) bráno jako velký hřích a porušení pravidel.
My si teď objednali tuhle. V obchodě vypadala nádherně a jak jsem do ní zaplula, bylo to super. Samo bez té mega drahé matrace by to asi takové žůžo nebylo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.