Zaslal: st červenec 18, 2012 8:49 am Předmět: jen tak, k očkovacímu průkazu
ahoj,
je to diskuze o ničem, ani nevím, jeslti se o tomhle dá diskutovat? ráno jsem si prohlížela očkovací průkazy dětí a zarazilo mě, že nejml. má v OP už kolonky jako
meningokové nákazy
rotavirové infekce
klíšťová enc.
lidské papilomaviry!!!
....
předtím byl nadpis jiná očkování.
asi to je blbost. jen mě to zarazilo. zaplnit to nehodlám.
včera jsem nechala mladého očk. obrnu a přes letáky na osvětu k očkování proti kde čemu (a hlavně rakovině) jsem skoro neměla kde mimi položit.
Jo, taky jsem si toho v očkováku všimla, když jsem tam marně hledala krevní skupinu tak, jak ji tam má zapsanou starší a taky mě to poněkud překvapilo.
Registrace: 26.11. 2007 Příspěvky: 1027 Bydliště: Zvičina na dohled
Zaslal: st červenec 18, 2012 11:03 am Předmět:
já jsem zase, na základě toho, že se to děje okolním dětem, přijala fakt, že mi oočkujou pětileťáka, a až později zjistila, že v jeho očk. průkazu o tom není ani zmínka, a když porovnám očkováky s mladším, stejně mi to není moc jasný, tak mě to taky se%e, furt si hlídat, co chci a co není nutný a tudíž nechci, je to otrava
já jsem zase, na základě toho, že se to děje okolním dětem, přijala fakt, že mi oočkujou pětileťáka, a až později zjistila, že v jeho očk. průkazu o tom není ani zmínka, a když porovnám očkováky s mladším, stejně mi to není moc jasný, tak mě to taky se%e, furt si hlídat, co chci a co není nutný a tudíž nechci, je to otrava
Byla jsem včera u dr a byla tam jedna vienamská maminka. Cpala sestře leták, že chce TOHLE očkování (kamarádka říkala, nebo co). Sestra že to už nejde, že se to dává malým miminkům. Maminka že to chce, tak teda ale nejde, OK, tak co by šlo? Tak sestra že proti žloutence A by mohli naočkovat. A to i ten starší!
Tak maminka dostala recept, nejspíš nadšena, že nějaké očko bude...
Docela jsem koukala, jakoby jí fakt bylo jedno CO, hlavně že nějaké očko navíc bude.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.