Zaslal: út červenec 17, 2012 11:20 am Předmět: Azalia - bez MS po vysazení
Prosím o radu:
po prvním porodu jsem brala cca 15 měsíců bez přerušení antikoncepci Azalia. Po dobrání antikoncepce jsem očekávala MS cca do 2 dnů jako jsem byla zvyklá před těhotenstvím. Prosím o radu jestli to je normální. Jsem bez MS už 3 týdny. Samozřejmě je možné, že jsem znovu těhotná, ale to zatím nelze potvrdit. Díky předem. J.
Zaslal: út červenec 17, 2012 1:02 pm Předmět: Re: Azalia - bez MS po vysazení
Inkognito napsal:
Prosím o radu:
po prvním porodu jsem brala cca 15 měsíců bez přerušení antikoncepci Azalia. Po dobrání antikoncepce jsem očekávala MS cca do 2 dnů jako jsem byla zvyklá před těhotenstvím. Prosím o radu jestli to je normální. Jsem bez MS už 3 týdny. Samozřejmě je možné, že jsem znovu těhotná, ale to zatím nelze potvrdit. Díky předem. J.
Já bych počkala, klidně i měsíc. Azalii beru taky, už asi sedm měsíců určitě a MS jsem ještě neměla (od porodu to budou v sobotu dva roky, měla jsem jinou antikoncepci) a nečekám, že bych ji po dobrání dostala dřív než za měsíc.
je-li dítěti cca 16,5 měsíce (počítám šestinedělí + 15 měsíců) tak soudím že možná ještě kojíš? při kojení se menstruace nemusí dostavit. těhotenství bych vyloučila testem, a přestala menstruaci čekat i když dovedu si živě představit jak neopouštíš dům bez zásob vložek v kabelce a každé zaškrundání v břiše běžíš ověřit na záchod, zda už to přišlo... mívala jsem dost nepravidelnou a je to otrava
pokud máš strach že něco není OK, navštiv Mudr, vyšetří, uklidní. pokud je Ti to jen divný protože je to jinak než to bývalo, počkala bych až se tělo srovná
Už nekojím více jak měsíc. Tak počkám až to bude těch 28 možná 30 dní a když nic, tak zavolám doktorce...díky. Je fakt, že jsem i nervózní jestli nejsem těhotná, ale to by byla jen dobrá zpráva...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.