Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 2 Kašpárkohraní ve Stromovce
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Vyhrajte plenku Bambee - soutěžte s www.detskeplenky.eu!
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 kartarka
· 2 STEPHEN KING
· 3 Rozštěp-Ultrazvuk ve 21 týdnu
· 4 Kde v Praze nechat potisknout polštář?
· 5 Dobrý psychiatr Praha
· 6 Sexualita - 6 let
· 7 knížka o dospívání pro kluka
· 8 Hory v Česku-jarní prázdniny
· 9 Hliník v Infanrix Hib
· 10 Lítáte ve snu?

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 CO VÁS (nejen) DNESKA POTĚŠILO? :-)
·  2 Ještě nám to není jedno...
·  3 Farmářky :-)
·  4 Ame radí - pátrá - informuje
·  5 Sexualita - 6 let
·  6 Sexualita - 6 let
·  7 BC BURZA PRÁCE
·  8 Ještě nám to není jedno...
·  9 trapný gynekologický problém
·  10 Sexualita - 6 let
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

kempování - s bezlepkovou a bezmléčnou dietou a tak vůbe :-)

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Pro potěšení, ke kafi a podobně
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nenicka
Treperenda
Treperenda

Registrace: 7.10. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 1:43 pm    Předmět: kempování - s bezlepkovou a bezmléčnou dietou a tak vůbe :-) Citovat

ahoj holky, asi jsem nezvolila správné zařazení, tak mě prosím kdyžtak správně přesuňte, ať nedělám bordel Vychechtaný

jedeme příští pondělí na 4 noci pod stan do Safarikempu v ZOO Dvůr Králové. Zjistila jsem si tak nějak, jak to tam funguje. Stan budeme mít s elektřinou. Povezeme plotýnku, 2 hrnce 4 hluboké a 4 mělké talíře.

A teď... dcera má bezlepkovou dietu a já bezlepkovou a krátce i bezmléčnou. UÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, se mě dneska trochu zmocnila panika jak to zvládnem.
Zjistila jsem si, že kousek od náměstí je Billa a na náměstí je i Bioprodejna,takže nakoupíme jídlo tam. Budem ale bez ledničky. Oběd u mě asi bude vždy spočívat v nějakém salátu - pokud někam pojedeme. Jinak bych uvařila na plotýnce.

Jak se vy připravujete na kempování? Chci samozřejmě aby to byla dovča, pohoda a co nejmíň stresu a taky abychom za jídlo nedali majlant.

A pokud se ozve nějaká bezlepkačka a bezmlíkařka, jak to dala, budu moc ráda za veškeré typy...

Děkuju
Nenicka
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Myšička
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 18.2. 2007

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 1:58 pm    Předmět: Citovat

Nemám žádné extra rady, ale jestli Ti pomůže info o dalších obchodech ve Dvoře, tak tam je ještě Tesco, Kaufland a Penny... ale nevím, jaké mají bezlepkové potraviny... Ty asi víš, jestli se tam dá sehnat něco pro Vás.
Kala
Treperenda
Treperenda

Registrace: 30.1. 2007

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 2:08 pm    Předmět: Citovat

narazila jsem náhodou.... moc neporadím, ale třeba nápad....

pokud jde vařit (nebo sehnat předvařenu rýži co se jen zaleje vroucí vodou) rizoto (mražená zelenina s rýží a kouskem kuřecího), rýže s konzervičkou tuňáka... rýže na sladko s vanilkovým cukrem a ovocem. Kukuřičné křupky (mé děti milují) ... co třeba konzerva fazolí, kukuřice...... šťouchané brambory s kyselým zelím.....

- kukučičná kaše s ovocem ?
- rýžové vločky s oříšky a hrozinkami... s medem ?

- bramborová kaše (s vodou) a konzerva hrášku nebo kukuřice... červené řepy...
- kuskus se zeleninou (nebo sušenými rajčaty)

jestli jsem moc OT omlouvám se Stydlín

Naposledy upravil Kala dne po červenec 16, 2012 2:37 pm, celkově upraveno 4 krát.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Vydra
Howgh
Howgh

Registrace: 6.10. 2007

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 2:11 pm    Předmět: Citovat

A máš možnost půjčit si od nějakého známého autoledničku? Ta se dá buď na přímo nebo s měničem (podle typu autoledničky) zapojit i na 220V. Tak by jsi mohla pořešit lednici. Kdyby jsi nikoho neměla a stála by jsi o to, písni mi, dám ti kontakt na firmu, která je půjčuje.
Verunka 7/2013?
Přes Palubu - SLEVA pro BC
- 10% DĚTSKÉ BOBY, SÁŇKY, ... zn. Alpen Gaudi
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Lavande
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 27.5. 2011

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 2:35 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, s dietou ti bohuzel neporadim. Jezdime nicmene do kempu casto a snazime se varit jednoducha jidla. Lepenici - brambory se zelim, rozstouchane dohromady a posypane opecenou sunkou, uvarene testoviny s nakrajenou cerstvou zeleninou a na kosticky nakrajenym eidamem. Nebo nejakou dobrou omackou na testoviny z konzervy. Ryzi s nejakou zeleninou a opet treba sunkou nebo bez. Instatni kase - ruzne - psenicne, jahlove, co mame nakoupeno. Polivky, jen zeleninove treba, pokud mame, nebo i z pytliku, ale bez pridanych latek. Treba ti to pomuze, pokud si to upravis podle diety.
Pizulinda
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 28.1. 2010

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 2:39 pm    Předmět: Citovat

My byli teď 10 dní na dovče, kde jsme si sami vařili, manžel má bezlepkovou. Nakoupila jsem hotový jídla ve skleničkách na www.hotovky.cz a vařila už jen přílohy. Lituju, že jsme ty stránky neobjevila už mnohem dřív... Mají i bezlepkovou řadu a je z čeho vybírat. Mlíko teda neřešíme, ale na každý skleničce je složení i na tom jejich e-shopu. Bylo to dobrý, čekala jsem, že to bude horší, na to že je to "konzerva" ;) . Jak doma dělaný. Skleničky přežily v pohodě i děsný vedra, byli jsme ten první týden v červenci, v autě asi 60 stupňů.... Píšou, že je to jedna porce, ale my se z jedný skleničky najedli 2+ pětiletý dítě. Ale my jíme dost málo, pro 2 je to ale úplně v pohodě. A hlavně je to bez práce, vaření na dovče mě vůbec nebaví a tohle bylo prima ;)

Ježiš snad to není nepovolená reklama mi teď napadlo, jak to tu vychvaluju... Vychechtaný Nemám s nima jinak nic společnýho ;)
Dancul
Howgh
Howgh

Registrace: 25.9. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 2:43 pm    Předmět: Citovat

mlieko som si zobrala kozie v prasku od asp. bala som sa chuti ale dala som do toho granko a je to dobre. rano som chleby natierala roznymi zeleninovymi natierkami bud s dm alebo bioshopu, lekvar. u vas teda chleba nie. inak polenta je vhodna aj na slano so zeleninou ci ako priloha k masu. ak mate moznost ohna tak si spravte maso, zeleninu, zemiaky v alobale. alebo rybu. pripadne bezlepkove cestoviny so zeleninovou/masovou omackou (s dm su dobre).
inak najblizsiu dobu nema byt tak teplo a ak drzis potraviny pri zemi v tieni tak to tych par dni preziju. pripadne vykop jamu a naukladaj tam... nebrala by som sebou ale ziadne margariny ci ine veci ktore su citlive na teplotu.
Ekaterina
Krafařka
Krafařka

Registrace: 1.11. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 4:41 pm    Předmět: Citovat

Mám doma taky jednoho dietáře a letošní dovču jsem řešila pomocí hotových jídel z http://eshop.expressmenu.cz/. Byl to prima nápad, protože všchny hotovky byly dobré a z 1 - 2 skleniček jsme se najedli celá rodina (2 + 2 děti). Hotovky jsem občas něčím "nastavila", proto nám někdy stačila i ta jedna, jinak by to samo bylo málo.
Nenicka
Treperenda
Treperenda

Registrace: 7.10. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 6:29 pm    Předmět: Citovat

holky, vy ste zlatný, děkuju, studuju a jdu to trochu organizovat Veselý) , myslim, že budu hned klidnější Vychechtaný

Nenicka
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Pro potěšení, ke kafi a podobně Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat do záložek

Přejít na: