Registrace: 4.11. 2006 Příspěvky: 6222 Bydliště: Petřvald u Mošnova
Zaslal: ne červenec 15, 2012 10:21 pm Předmět: Pohádkové Česko
ahoj, je tu někdo kdo sbírá bodíky??? byli sme v Plzeňském kraji a bohužel sme v ZOO nějak minuly tabuli číslo 1 a 2 ale myslela jsem, že to dám doma do kupy ale nejde mi to. Najde se nějaké dobrá duše, terá by mi poskytla první dvě písmenka? Přece jen bydlím na druhé straně republiky a mrzelo by mě, kdyby se mi nepovedlo bodíky získat, děkuji
registrovala jsem se už vloni, ale zatím nemám nic - nějak jsem na to zapomněla. Ale, bydlíme v Plzni a do ZOO se chystáme asi zítra nebo pozítří. Když mi řekneš na co mám koukat napíšu ti to ;)
Zaslal: po červenec 16, 2012 10:18 am Předmět:
curly určitě dej na pokladně kartičku, načtou ti body. Pak jsou po zoo rozmístěny tabulky s úkoly. první by měla být někde u tučňáků a pak směrem nahoru do kopce (jak se jde do Dinoparku je rozmístěn zbytek), dyž se na to zodpoví otázky, výjde slovo a to když zadáš na internet,tak dostaneš další bodíky. za body lze pak nakoupit v eshopu třeba skřítkové plyšáky atd.
Registrace: 30.8. 2008 Příspěvky: 2697 Bydliště: Praha
Zaslal: po červenec 16, 2012 11:05 am Předmět:
VAn - můžu se vtírnout OT ? Plánujeme výlet do Plzně. Jak dlouho zabare důkladná prohlídka ZOO a Dinoparku? Kolik času si na to tak vyhradit? Díky moc.
Zaslal: po červenec 16, 2012 11:34 am Předmět:
ahoj Marbul, tak byli sme tam hned na 8 hodinu a odcházeli jsme cca 12,ale brali sme to tak letem světem. S vašima návštěvama v ZOO bych to tipla tak nejméně do 13 ;o)
Tak první dvě písmena jsou: 1. J, 2.E, náhodou jsme dnes byli v plzeňské zoo (od 10 do 15 hod, ale neprošli jsme jeden pavilon a vubec jsme tentokrat nelezli na statek). Zas mám na rok splněno, to jsem ráda:)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.