Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Všiváčky z UK

Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 PLenčin páteční trapas
· 2 Máš, cos chtěla!
· 3 PLenčin páteční trapas
· 4 PLenčin páteční trapas
· 5 PLenčin páteční trapas
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

Poslední diskuse
· 1 Šaty pro družičku
· 2 Karlovarsko
· 3 Stara verze Skype
· 4 První česká paterčata
· 5 VŠIVÁČKY Z UK - hromadná objednávka
· 6 Jak opravdu zlikvidovat vši?
· 7 Likvidace černiska
· 8 Změna příjmení - soudně
· 9 Shanim kucharku...
· 10 Lily Lolo - hromádka Brno

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 *ZPOVEDNICE*
·  2 Likvidace černiska
·  3 Šikana ve škole pro postižené
·  4 Šaty pro družičku
·  5 První česká paterčata
·  6 Dobrooběd s "předváděčkou" Flexi8 v Brně
·  7 Jak opravdu zlikvidovat vši?
·  8 září 2013
·  9 První česká paterčata
·  10 Jak opravdu zlikvidovat vši?
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Geomag, Profi-mag, Euromag

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Hračky, hry, papír, sport
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lesana
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 8.11. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 9:28 pm    Předmět: Geomag, Profi-mag, Euromag Citovat

anebo jiný "mag"...

Kluk přišel ze školky s tím, že se mu líbí stavebnice geomag. Protože bude mít narozky, tak jsem se po ní trochu porozhlédla, nicméně z ceny mě v obchodě málem vomejvali Grrrrr tak jsem na internetu hledala alternativu.

Jako levnější varianta mi přišli Profi-mag:
http://www.nc.cz/magneticka-stavebnice-profi-mag-258-dilu_d22267.html
a Euromag:
http://www.dracek.cz/magneticka-stavebnice-euromag-240/magneticke-stavebnice

Máte s nimi zkušenosti? Takhle pohledem mi přijdou nastejno, prodejci (výrobci) samozřejmě tvrdí, že zrovna jejich stavebnice je kvalitnější než ostatní levnější napodobeniny, máte s nimi zkušenost? Jsou obě dobré? Nebudou se klukovi bořit stavby, protože to magnety neudrží? Případně nemáte zkušenost s něčím dobrým a ještě levnějším? Vychechtaný

A ještě v levnějším Profi-magu jsou část dílků výplně, ve dražším Euromagu je víc tyčinek a kuliček - mají ty výplně smysl? Já jsem si vzala od PM vzala vzoreček, ale bylo tam málo tyčinek na to abych posoudila, jestli výplně v pohodě drží a nevypadávají, na mne to moc důvěryhocně nepůsobí, ale já s tou stavebnicí nemám žádnou zkušenost.

Jo, a jsou všechny tyhle stavebnice vzájemně kompatibilní? Podle popisů mi přišlo, že by mohly být, nicméně Geomag i Euromag jsem dílky v ruce nikdy neměla, tak s PM neporovnám.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Adka007
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 21.9. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 11:34 pm    Předmět: Citovat

Znám z toho co píšeš jen Geomag, už nějakou dobu jsem ho obhlížela v obchodech a cena mě vždy odradila. Až nedávno jsem ho viděla v Levných knihách, velkou krabici za 199,-, tak jsem nakoupila a děti jsou nadšené všechny, hned jsem musela dokupovat. I muž mě pochválil, protože děti lezou v šest ráno z postele a hned si jdou hrát a my můžem ještě chvíli pospat... Vychechtaný

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Dadas1
Pískle

Registrace: 28.6. 2012

PříspěvekZaslal: so červenec 14, 2012 11:26 am    Předmět: Citovat

také máme geomag a spokojenost. V pondělí vyrážím do levných knih dokoupit Huráááá, my to máme totiž za draho Grrrrr . Díky za tip.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Lesana
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 8.11. 2006

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 10:30 am    Předmět: Citovat

Tak nakonec jsem s klukem probrala, co přesně by si přál a za stavebnici jsem nechala víc, než jsem si představovala... no, ale zas je pravda, že je to moje blbost, protože já se rozšoupla s množstvím tyček, když už platím poštovné, tak ať se to vyplatí. Nekoupila jsem žádnou sadu, ale 200 svítivých tyček + 200 kuliček neomag a k tomu 120 výplní profi-mag. Obě stavebnice o sobě tvrdí, že jsou kompatabilní s geomagem, tak jsem si říkala, že tedy nebude problém je spojit dohromady... a pozor, byl. Profi-mag má tyčinky o něco užší (nebo snad neomag o něco širší, nevím, s geomagem nemám porovnání), takže ve výsledku čtvercové a pětiúhelníkové výplně jsou do vzorce příliš malé a propadávají. Kluk chtěl původně čtverce, tak měl smůlu, ale po vyzoušení na prodejně jsme koupili kosočtverce a trojúhelníky, které pasovaly dobře.

Kluk nepočítá s tím, že bude mít tak velkou sadu, tak jsem na něj zvědavá, až dárek dostane Vychechtaný Ale co jsem měla vyndaných pár tyčinek a kuliček, které jsem brala na prodejnu k vyzkoušení výplní, tak i s nimi se vyblbnul dost ;) Celkově mě ta sranda přišla na něco málo přes šestnást stovek (i s poštovným) Kulivočko
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Hračky, hry, papír, sport Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat do záložek

Přejít na: