Ahoj, prosím o tip a radu. Synovi zjistili při preventivní prohlídce vadu očí, přečte jen první 3 řádky na obě oči a při měření ve školce mu vyšlo dokonce 5 dioptrií na každém oku, proto prosím o tip na dobrého očního lékaře v dojezdové vzdálenosti do 100km od Mladé Boleslavi, kde by nebyla čekací lhůta déle jak měsíc..Nevíte náhodou o někom?
Ahoj,jako Mamamila doporucuji Th. nemocnici doktorku Jarosovou. Byla jsem tam minuly tyden s triletackou,cekali jsme 5 tydnu. S malou mela obrovskou trpelivost.
Gio takže s paní dr. Pelikánovou jste spokojeni? Doporučili nám jí v té školce, tak že bych zkusila ji..uvidím, jakou budeme mít objednací lhůtu, případně bych zkusila tu Thomayerovu nemocnici, i když Hořice také nejsou daleko a aspoň bychom nakoupili zásobu tyčinek:)
Tady bohužel pro děti funguje jediná lékařka, která mě pronásledovala jako noční můra ve snech celé dětství..
Registrace: 30.11. 2006 Příspěvky: 1271 Bydliště: Praha 4 Spořilov (Záběhlice)
Zaslal: čt červenec 12, 2012 7:20 pm Předmět:
Bohužel nejlepší očaři mají objednací lhůty dlouhé
Ale pokud má jen dioptrie a ne nějakou další vadu, tak bych to až tak neřešila.
Jinak my chodíme na polikliniku Barrandov k MUDr. Zobanové (objednací doba 6 měsíců a déle, pokud se zrovna třeba neuvolní místo)
Prímo v poloklinice je i perfektní optika super vybavená pro děti.
Bára _________________
Registrace: 30.9. 2006 Příspěvky: 672 Bydliště: Praha 8 - Karlín
Zaslal: čt červenec 12, 2012 9:55 pm Předmět:
Dceři rozkapávali očka, všechno v pohodě, v klidu, vyšetření formou hry. Chodíme k ní na pravidelná vyšetření jednou za rok. Teď by mohla mít i volněji, Praha je vylidněná . Kamarádka jí také chválila, protože její dceři diagnostikovala tupozrakost, kterou neodhalili při prohlídkách u dětské.
Ahoj, jeden tip na lékaře druhým směrem než Praha. MUDr. Simona Ježková, Liberec. Byla jsem tam s dcerou na podzim, loni. Jaké jsou objednací lhůty netuším.
Nehonila bych to tolik, kdybych si to nezačala spojovat se špatnou motorikou atp., jak si to dávám do kupy, asi vážně špatně vidí a ráda bych, aby jako předškoláček už nastoupil v září vidící..čekat půl roku je pro mne bohužel v tuto chvíli nepředstavitelné (mmch - tady jsou taky dlouhé čekací lhůty, ale rozhodně to není dobrými lékaři )
Každopádně děkuji za tipy, případně zkusím i ten Liberec, to je taky za humny ;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.