Zaslal: st červenec 11, 2012 3:05 pm Předmět: náušničky
Ahoj maminky,
předně prosím, nepohrdejte mnou - s tím už jsem se setkal na spoustě fór, a byl jsem z toho vždycky smutný.
Je mi aktuálě 25, a vlastně už od asi třetí třídy na ZŠ mám jednu touhu. Možná je divný hledat "možnost splnění" tady, ale přijde mi, že tu k tomu vlastně máte nejblíž.
Je to docela nevinné - vždycky se mi hrozně líbily na holkách naušničky, a chtěl jsem, abych je měl taky. Nechci je nosit nijak dlouhodobě, jen chci "prožít" ten "zážitek", a sám na to nemám odvahu, a vlastně bych tím celým rád prošel s někým.
Takže hledám nějakou obětavou maminku (Praha, Středočeský Kraj), která by se mnou šla vybrat a koupit nějaké naušničky (nejraději bych menší zlaté kroužky) a k nějaké paní doktorce "na píchance".
Samo sebou nechci nic zadarmo, finanční odměna (závisí na dohodě) je samozřejmostí. Budu moc rád, když se mi tu ozvěte, nebo necháte kontakt.
myslím že sis spletl forum, když najdeš jiný určitě se najde " hodná " maminka která ti za to že ti píchne naušnici i zaplatí a pokud budeš hodnej dostaneš i pár rákoskou
Omlouvám se všem, které jsem nějak pobouřil, znechutil, nebo tak. To opravdu nebylo cílem, a mrzí mne to. Doufal jsem, že tu najdu to co hledám, nebo aspoň trošku pochopení. Ale vím to, je to celé divné, jinak si o sobě myslím, že jsem normální, ale toto je prostě něco, po čem toužím snad 15 let. Neuvěřitelný.
Víte, nejde o to, že bych si neuměl někam dojít, a nechat si nastřelit. Mě jde o to, že si to chci prožít s někým, kdo mě bude aspoň tu chvilku chápat - ten pocit, kdy na to celé nebudu chvíli sám.
Možná mě chápete, možná ne, nevadí. Snad jsem aspoň něco objasnil. Přesto díky všem za příspěvky, a ještě jednou se omlouvám, pohoršil-li jsem někoho, opravdu to nebylo cílem, a mrzí mne to.
Registrace: 29.10. 2006 Příspěvky: 5333 Bydliště: Praha
Zaslal: čt červenec 12, 2012 7:20 am Předmět:
Markyd napsal:
Omlouvám se všem, které jsem nějak pobouřil, znechutil, nebo tak. To opravdu nebylo cílem, a mrzí mne to. Doufal jsem, že tu najdu to co hledám, nebo aspoň trošku pochopení. Ale vím to, je to celé divné, jinak si o sobě myslím, že jsem normální, ale toto je prostě něco, po čem toužím snad 15 let. Neuvěřitelný.
Víte, nejde o to, že bych si neuměl někam dojít, a nechat si nastřelit. Mě jde o to, že si to chci prožít s někým, kdo mě bude aspoň tu chvilku chápat - ten pocit, kdy na to celé nebudu chvíli sám.
Možná mě chápete, možná ne, nevadí. Snad jsem aspoň něco objasnil. Přesto díky všem za příspěvky, a ještě jednou se omlouvám, pohoršil-li jsem někoho, opravdu to nebylo cílem, a mrzí mne to.
A co vlastní máma, tam by to průchozí nebylo? I když... mám pocit, že tohle téma je u vás v rodině patrně tabu. _________________ Naja, Michal 7/96, Terezka 10/04
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.