Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 2199 Bydliště: Chrudimsko, na BC Květníček
Zaslal: st červenec 11, 2012 10:22 am Předmět:
Kupovali jsme před dvěma týdny, ale tato částka co dáváte odkaz na tento stan bylo už hodně přes rozpočet, ale zároveň jsme chtěli alespoň pro 6 lidí. Koupili jsme v Jysku za 3500,- HIMALAYA 6 a před týdnem vyzkoušeli i v bouřce a je super
máme Coleman Mackenzie 4, jsme s ním moc spokojení. Koukám, že vypadá podobně jako ten tvůj vybraný, na první pohled nevidím nějaký velký rozdíly a nechce se mi to teda detailně studovat:-) Ale za mne doporučuju
A nemáte někdo Tip na turistický stan (nízká váha, duralové tyčky, zátěr, stan se nebude vozit autem), kam se ale naskládá větší RODINA (5-lépe 6 os)?. Teď je nás 5, máme stan pro 3 (Jurek tramp), vejdeme se, ale věcí dovnitř už moc nedáme a ta 1 předsíňka je malá, abychom tam daly všechny věci. Právě občas stanujeme i mimo kemp (i v utajení), ale když jsme v kempu, tak nechceme platit za 2 stany, tak váhám, co koupit, ráda bych nějaké zkušenosti se stany pro 4 os, s 2ma předsíňkama (protože větší turistický stan jsem nenašla), jak se tam nakládá větší rodina s odrostlejšíma dětma (jsme rádi pohromadě). Letos se ještě budem tisknout (alespoň je teploučko) v tom našem, ale očividně nám ten náš stan začíná být malý. Děkuji
Ahoj,
také vybíráme, včera jsme absolvovali výstavu stanů v Letňanech (moc doporučuji). Původně byl náš favorti od Husky grande 7. No a teď jsem uplně zamilovaná do tohodle kousku http://obchod.vystavastanu.cz/stany/nevada_l.html. Je neuvěřitelně vymazlenej! Husky by byl fajn, ale kapku nás rozhodila podlážka stanu, která se nedá připojit k ložnicím, takže se ten střed šmodrchá . Ani Colemannení k zahození a cena určo lepší než u Husky.
A co ostatní vybavení. Neporadí někdo jestli spacák letní nebo 3sezonní? Slušně se v tom motáme, je toho na okukování nějak moc
A co spacák pro děti,koupit d+tský nebo rovnou investovat do dospěláckého a založit ho pod dítko?
Nějak se na to kempování těším, manža už teda méně, ale pro děti to bude určitě fajn zážitek!
Máme dva kluky (7+10) a pro kempování používáme dva menší stany. Myslím, že je to lepší než jeden velký, třeba když jdeme spát později než děti, tak je při svém ukládání ke spánku nerušíme. Stany máme "z Tesca", značkové třeba vydrží víc, ale na těch pár výletů ročně někde u rybníka nám ty naše udělají stejnou službu. Drží, nezatékají, a oproti nějakému colemanovi za třetinu ceny - a i kdyby měly poloviční životnost, pořád je to dobrý deal.
To spíš dbám na kvalitní (=těžký) spacák. Chladno v noci může být (a mnohdy bývá) i v létě, a teplý spacák si v horku rozepneš, ale s tenkým v zimě už nic nenaděláš. A taky solidní karimatka - mám samonafukovací 5 cm (a klidně bych příště koupil i tlustší, tenčí asi ne).
Meli jsme ho vybrany uz dyl a tam meli dobrou cenu. Hlavne se nam libi velka (siroka) predsin. Vize je, ze ve velke loznici budeme vsichni spat a ta mala bude na valeni pres den, herna pro deti a tak.
Vyzkousime ho pristi tyden, tak jsem zvedava.
Jinak spacaky mame pro deti Husky Kids, byly kdysi v Bonus programu od CS a vysly oba asi na 700,- plus nejake ty body. Dobry kauf, klukum v tom zima neni ani nahodou, jsou z nich nadseni.
A letos mame premieru s nafukovacimi karimatkami, tak uvidime.
Já bych určitě doporučila značku Husky, máme od nich jeden menší i jeden obrovský a jsme s nima moc spokojený Až teda na tu univerzální oranžovo-zelenou kombinaci :-/
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.