Zaslal: út červenec 10, 2012 9:38 pm Předmět: Kde půjčit či super levně koupit stan pro 5 osob?
Ahoj,
shaním stan, nechci nic extra, žádný horolezecký . Chtěli bychom zkusit s dětma na chvíli kempovat, tak 3 dny. Přemýšleli jsme i o koupi, ale nechceme investovat do něčeho, co se málo využije. Tedy pokud bychom sehnali stan levně, tak koupíme, ale prostě fakt levně. Nevíme, jak se to dětem bude líbit, jak to zvládneme my. Hlavně, abychom se tam vešli celá tlupa, takže pro 5 osob.
Já se ve stanech vyznám, jsem zatím teoretik, který má vybráno a čeká a čeká na prachy Každopádně, pokud nechcete nic drahého a jde jen o zkoušku, zajeď do Tesca, tam mají teď výprodej, stan pro 2 osoby za cca 200 korun, kupte dva a je vystaráno... S dětma bych neriskovala půjčovat si veliký stan, páč nemáš jistotu, že ho vrátíte komplet ;)
Stan za 200 bude jednoplášťový, kdysi jsme něco takovýho měli a jak to špatně dýchá, tak ráno jsme měli úplně všechno mokrý, jak se srážela uvnitř voda... Stan určitě dvouplášťový. Když se vychytá nějaká akce, dá se shnat i slušnej za malý peníze. Myslím, že by vám i stačil pro 4 dosplělý osoby, když máte 3 malý děti. My spíme zas v pohodě ve stanu pro 2 a jsme 2+1.
Ovšem nejlepší je stan Oravan co máme z dob manželova dětství (70. léta), je to teda hangár, na převoz nic moc, zabere celý auto, ale kempuje se v něm jak v domě
Mám stan pro dvě ženský (tzn. pro 4 osoby), tzv. iglů - můžu klidně půjčit.
V případě zájmu se zvednu a zajdu opsat podrobnosti, jsou-li ještě na obalu ;)
Registrace: 19.4. 2010 Příspěvky: 1097 Bydliště: severní Čechy
Zaslal: st červenec 11, 2012 7:11 am Předmět:
Hromi napsal:
Já se ve stanech vyznám, jsem zatím teoretik, který má vybráno a čeká a čeká na prachy Každopádně, pokud nechcete nic drahého a jde jen o zkoušku, zajeď do Tesca, tam mají teď výprodej, stan pro 2 osoby za cca 200 korun, kupte dva a je vystaráno... S dětma bych neriskovala půjčovat si veliký stan, páč nemáš jistotu, že ho vrátíte komplet ;)
Ovšem ten stan s Tesca - kvalita odpovídá ceně
Jsme taky ve stanu plánováníé koupě a já se teda nevyznám, poraď jaký máš vytipovaný a nebo jak se zorientovat na trhu - chci velikost pro čtyři ale po minulých zkušenostech (kdy nám při dešti teklo do celkem drahého půjčeného stanu všemi švy) taky o to, aby udržel i nějaký větší déšť.
Registrace: 1.11. 2008 Příspěvky: 3425 Bydliště: Doma
Zaslal: st červenec 11, 2012 7:17 am Předmět:
Tri
a co je pro Vás " za pár korun?" jakou máte představu? O koupi, či půjčení, cenově? _________________ Smečka tří pinďourů.
Patrik 3/2007, 3130g, 50cm
Jeníček 10/2010, 2670g, 46cm
Kája 6/2012,3260g ,50cm
..a uvidíme co nám přinese budoucnost... "omyl" v podobě holčičky, by nebyl uplně špatný, ale prosím až tak za 5 let :-D
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 4746 Bydliště: mezi Přerovem a Bystřicí
Zaslal: st červenec 11, 2012 8:17 am Předmět:
Andruša napsal:
Hromi napsal:
Jsme taky ve stanu plánování koupě a já se teda nevyznám, poraď jaký máš vytipovaný a nebo jak se zorientovat na trhu - chci velikost pro čtyři ale po minulých zkušenostech (kdy nám při dešti teklo do celkem drahého půjčeného stanu všemi švy) taky o to, aby udržel i nějaký větší déšť.
celkem slušné dělá Pinguin (i když cena pravda už neodpovídá supermarketům ;) ) nebo Hannah. My teda měli nejdřív Hannah (2x2m, pak nám byl už malý) a teď jsme šli do Pinguina (máme tento http://www.pinguin-shop.cz/zbozi/stan-pinguin-campus-4/p-37 vejde se nás 5 - děti jsou ještě malé, akorát koukám na tu cenu, jsem ho pořídila ve slevě a vyšel mě na 3700 )
Edit: a když se zagooglí tak jsem ho taky našla s dopravou zdarma za 3900
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 9430 Bydliště: JM
Zaslal: st červenec 11, 2012 11:24 am Předmět:
Záleží na tom jakou si představuješ cenu pro někoho je levně 1000,- pro jiného třeba 4000,- takže bych hodila nějakou maximální cenu a od toho se dá pak odvíjet ;)
Jsme taky ve stanu plánováníé koupě a já se teda nevyznám, poraď jaký máš vytipovaný a nebo jak se zorientovat na trhu - chci velikost pro čtyři ale po minulých zkušenostech (kdy nám při dešti teklo do celkem drahého půjčeného stanu všemi švy) taky o to, aby udržel i nějaký větší déšť.
Tak my toho prostě taháme hrozně moc. Tedy tahali jsme s jedním dítětem, s druhým jsme ještě nestanovali. Každopádně jezdí s náma taky fena retrievra a ta venku rozhodně nespí a spát nebude
U nás tedy je vybraný tento stan. Moc se mi líbí i to nacouvání auta do stanu. Je to takový pojízdný dům ;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.