Zaslal: út červenec 10, 2012 4:32 pm Předmět: Opruzenina u dospělého
Ahoj všichni, neměl by někdo prosím radu jak na opruzeniny?
Ač nemám nijak zvlášť velká prsa, tak se mi pod nimi teď během těch veder začala dělat dost nepříjemná a bolestivá opruzenina až do krve.
Musím nutně v práci nosit sportovní podprsenku (bavlněnou) a mám jí v místech pod prsama ke konci pracovní doby dost mokrou od potu. Opruzenina se dělá až kousek pod místem, kde končí podprda. Každý den si beru čistou a i když se snažím preventivně si místo, kde se opruzenina dělá, ráno i během dne natřit třeba krémem nebo zasypat tělovým pudrem, tak se i přesto udělá a bolí to a bolí, jaaaauuu.
Doporučuju Imazol krémpastu, je to i proti plísni. trpí na to moje maminka a po Imazolu je do dvou dnů ok. ;)
MMch, používá ji i muž na opruzeniny v třislech při těchto vedrech, má sedavé zaměstnání a MUSÍ nosite tesilky.
Registrace: 13.12. 2007 Příspěvky: 21728 Bydliště: Where my body lies, my head is home.
Zaslal: út červenec 10, 2012 4:52 pm Předmět:
Novajda napsal:
Doporučuju Imazol krémpastu, je to i proti plísni. trpí na to moje maminka a po Imazolu je do dvou dnů ok. ;)
MMch, používá ji i muž na opruzeniny v třislech při těchto vedrech, má sedavé zaměstnání a MUSÍ nosite tesilky.
Bepanthen doma mám - i jsem zkusila - na opruzeniny a pak ještě na odřeniny dezinfekční a nepomohl mi ani jeden bohužel.
Pak doma mám - Famigel - mast na spáleniny, Infadolan, Calciovou mast, Zinkovou mast, krém z lékárny na ekzém - levandulový a mast z lékárny na dceřinu alergickou kopřivku a nakonec Fenistil. A můžu říct, že mi nepomáhá skoro nic. Hlavně se to hned druhý den zase zhorší tím, jak mám tu mokrou podprdu. A střídat podprsenky tak, abych měla vždy suchou to nejde, musela bych si nakoupit asi tak 20 kusů na den. V práci jsem neustále v pohybu a bohužel taky musím být dost oblečená - ale teda v bavlně. V tesilkách bych uhynula...
Registrace: 13.12. 2007 Příspěvky: 21728 Bydliště: Where my body lies, my head is home.
Zaslal: út červenec 10, 2012 5:32 pm Předmět:
Izzy napsal:
Bepanthen doma mám - i jsem zkusila - na opruzeniny a pak ještě na odřeniny dezinfekční a nepomohl mi ani jeden bohužel.
Pak doma mám - Famigel - mast na spáleniny, Infadolan, Calciovou mast, Zinkovou mast, krém z lékárny na ekzém - levandulový a mast z lékárny na dceřinu alergickou kopřivku a nakonec Fenistil. A můžu říct, že mi nepomáhá skoro nic. Hlavně se to hned druhý den zase zhorší tím, jak mám tu mokrou podprdu. A střídat podprsenky tak, abych měla vždy suchou to nejde, musela bych si nakoupit asi tak 20 kusů na den. V práci jsem neustále v pohybu a bohužel taky musím být dost oblečená - ale teda v bavlně. V tesilkách bych uhynula...
A co koupit vložky do podprsenky, potit se do nich a střídat je? (To je jen momentální nápad, že mi ve skříni spadly na hlavu:D)
A co koupit vložky do podprsenky, potit se do nich a střídat je? (To je jen momentální nápad, že mi ve skříni spadly na hlavu:D)
tak ty už doma nemám, holce je 6 ale taky jsem nad tím přemýšlela a asi to zkusim, díky
Jsem taky pro Imazol krémpastu. Syn měl jako mimino nehojící se opruzeninu na zadku a tohle bylo jediné, co pomohlo - ony se opruzeniny rády infikují plísní a pak se toho nejde zbavit.
Jsem taky pro Imazol krémpastu. Syn měl jako mimino nehojící se opruzeninu na zadku a tohle bylo jediné, co pomohlo - ony se opruzeniny rády infikují plísní a pak se toho nejde zbavit.
Tuhle mastičku jsme nikdy doma neměli, ale slyším na ní dost chválu, tak si jí asi koupim. Je to něco jiného než Infadolan?
Plus je někde chyba... Myslím, že by se to v běžným nošení dít nemělo... Mně se to stávalo u blbý kostice a před skoro 40ti kily... Takže někde bude něco k řešení...
tak ty už doma nemám, holce je 6 ale taky jsem nad tím přemýšlela a asi to zkusim, díky
uspesne praktikuju, nejlepsi jsou vlnene
dale pomaha: vysadit sladkosti -a taky natirat levandulovym olejickem
Plus je někde chyba... Myslím, že by se to v běžným nošení dít nemělo... Mně se to stávalo u blbý kostice a před skoro 40ti kily... Takže někde bude něco k řešení...
co jsem si pořádně změřila podprdu díky holkám tady se mi po letech konečně opruzeniny nedělají může to být špatnou velikostí podprdy jo taky jsem zírala, ale vážně, to je taková uuuuuleva
co jsem si pořádně změřila podprdu díky holkám tady se mi po letech konečně opruzeniny nedělají může to být špatnou velikostí podprdy jo taky jsem zírala, ale vážně, to je taková uuuuuleva
muze, nemusi, mam "novou" velikost priblizne rok a pul, ale opruzeniny stare zname - mam sice pekne sedici podprdy, uleva na zada atd, ale zas zadna neni cista bavlna
Registrace: 28.3. 2010 Příspěvky: 610 Bydliště: Praha západ
Zaslal: út červenec 10, 2012 7:05 pm Předmět:
A nebude to v pracím prostředku nebo aviváži? My jsme měli problém se Silanem - osypaná, jak opruzená třísla a místa, kde se hodně potí, nebo otírá. Může to být i díky těm vysokým teplot - člověk se víc potí a kůže je citlivější k zbytkům prostředků v látce.
OT: Miss - před 40ti kily Panečku, ty jedeš! Já se snad taky konečně rozhoupu. Nebylo by motivační a inspirující foto?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.