Ahoj děvčata, chtěla jsem se zeptat, jestli máte nějaké čerstvé zkušenosti se soukr. porodnickým zařízením MEDA, které je přímo v areálu Bulovky. Já jsem svoji první dcerku rodila na Bulovce, holčička má bohužel DMO, ale vím, že Bulovka za to nemůže - Anetka se už v břiše několik hodin až dní přiškrtila pupečníkem.. Naštěstí k prvotním lékařským prognozam (z Motola, tam Anetku hned 1. den převáželi), že bude ležák bez žádné komunikace, možná hluchá a slepá - nedošlo - Anetka je krásná holčička, která má sice motorické potíže, ale na nich makáme a pevně věřím, že jednou (teď jí je 20 měsíců) bude i chodit! Jinak je veselá. zlobík, miláček, štěstíčko - prostě tak, jak si to každý přeje. S psych. vývojem je opožděná asi tak o 3 měsíce, což vlastně ani žádné opoždění není , očekáváme pozdější řeč (ale už teď toho "napovídá"! :-D) Přesto teď, když čekáme druhé dítko, chci tu nejlepší péči. S neonatologií jsem byla na Bulovce velmi (velmi velmi velmi!) spokojená, pan primář Čihař a paní Dr. Klenková byli naprosto úžasní! Teď mi pan primář doporučil Medu, jinak že udělají maximum, aby se o mě postarali přímo na Bulovce, jen, že toho porodníka nemůžou zaručit.. Ale přiznám se, že 30 tisíc v Medě plus 500/konzultaci se mi zdá dost.. Navíc jsem počítala s tím, že si opět vezmu svoji soukromou PA, což už je položka 8 tisíc.. Nadstandart na Bulovce stojí 1200/noc (protože tam se potom po porodu leží), porodní sál bulovky (protože tam se rodí) byl pro mě maximálně vyhovující - nechtěla jsem ty šílený porodní kóje, kde mi to přijde jak ve slepičárně na běžícím pásu.. Ale těch 30... Už tak máme kolem Anetky výdajů.. Tak budu ráda za nějaké opravdu čerstvé info, protože na všech fórech nacházím jen tak max. rok 2010. Předem moc děkuji! Veronika
Vlasacka- ja mozna nepozorne ctu (nedivila bych se, jsem unavena) , ale proc chces rodit pres Medu a ne primo na Bulovce? Treba s tou vlastni PA?
Jinak je teda bezva, ze jste prekonali spatny prognozy s Anetkou
ahoj
ano primar a mudr klenkova jsou bezvadni, zinderova je strasna. ja rodila na bulovce normalne jednou zahumensky jednou mikyskova a jsou oba dokonali. jinak mela jsem pokoj od medy, protoze jine nadstandartni volne nebyli, platila jsem 800kc, vloni. Pokoj byl super, nechali me na pokoji, wc a sprcha jen pro me bylo super.
Vlasacka- ja mozna nepozorne ctu (nedivila bych se, jsem unavena) , ale proc chces rodit pres Medu a ne primo na Bulovce? Treba s tou vlastni PA?
Jinak je teda bezva, ze jste prekonali spatny prognozy s Anetkou
Kacab - no právě kvůli těm komplikacím, které měla Anetka, aby se náhodou při tom porodu něco nemohlo zazdít.. Že takhle bych měla "jistýho" kvalitního lékaře.. Ikdyž u Anetky se to stalo "před" porodem, pevně věřím, že se nic takového opakovat nebude, tak stejně prostě bych žádného nováčka nebo hroznýho doktora nechtěla.. Někoho, na koho se můžu spolehnout, že dokonale zná, co jsme měli za komplikace a kde můžou být skrytá rizika.. Tak proto.. Ale s těma penězma mi to zrovna moc nevychází..
ahoj
ano primar a mudr klenkova jsou bezvadni, zinderova je strasna. ja rodila na bulovce normalne jednou zahumensky jednou mikyskova a jsou oba dokonali. jinak mela jsem pokoj od medy, protoze jine nadstandartni volne nebyli, platila jsem 800kc, vloni. Pokoj byl super, nechali me na pokoji, wc a sprcha jen pro me bylo super.
A to šlo si koupit pokoj od Medy..?? No když kouknu na web bulovky, tak maji jednolužák za 1200.. Ale furt když to vezmu krát 4 noci třeba, plus tisíc za doprovod PA, tak zdaleka nejsem na 30 tisících.. A výběr ze 6 jídel mi fakt je na 2 věci - jsem všežravec.. :-D
Dobrý večer.
Na Bulovce teď momentálně žádný doktor hned po škole není, všichni mají praxi alespoň rok a více.
30 tis je dost. Lze se domluvit na sledování v rizikové poradně, což zaručuje UZ častěji než je klasicky dáno, obecně častější kontroly a maminky dochází dříve než v 36. - 38. tt.
Jde domluvit programovaný porod, pokud chce mít člověk u porodu lékaře, který ho sledoval v rizikové poradně.
Doc. Záhumenský už je rok ve Vinohradech. o)
Dobrý večer.
Na Bulovce teď momentálně žádný doktor hned po škole není, všichni mají praxi alespoň rok a více.
30 tis je dost. Lze se domluvit na sledování v rizikové poradně, což zaručuje UZ častěji než je klasicky dáno, obecně častější kontroly a maminky dochází dříve než v 36. - 38. tt.
Jde domluvit programovaný porod, pokud chce mít člověk u porodu lékaře, který ho sledoval v rizikové poradně.
Doc. Záhumenský už je rok ve Vinohradech. o)
Inko z pochopitelných důvodů...
Dobrý večer, děkuji za info . Už jsme se víceméně na obdobném postupu asi s mužem shodli.. Ještě máme čas vše doladit, do rizik. poradny jsem domluvená od 30. týdne (moment. 24 tt)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.