Ahoj,
prosím o radu. Naše dítko na návštěvě u kamarádů rozervalo úplně zahradní houpačku (byla trochu načatá). Nemáte někdo zkušenost, jak se to dá opravit, kde zakoupit potřebný materiál atd.? Děkuju moc za všechny rady. Stalo se to na východním Slovensku, další část rodiny tam jede v neděli, tak bychom poslali aspoň ten materiál.
Registrace: 28.9. 2006 Příspěvky: 5033 Bydliště: Všude dobře, tak co doma?......
Zaslal: po červenec 09, 2012 8:29 pm Předmět:
V bytovém textilu koupíš pevnou látku které se říká lehátkovina (aspoň tady u nás), bývá na výběr několik šířek. A pak s chutí do práce. Hlavně si nezapomeň připočítat něco navíc kvůli uchycení.
Chi, úplně se mi vybavilo jak jsem propadla u našich na balkoně lehátkem a museli mne vytahovat, protože se mi šprajcnulo prdítko =o) _________________ http://picasaweb.google.com/Sojsinka
...... na FB "Sojsinka tašky"
Moje nápady na tvoření s dětmi, přidejte se na FB do skupiny Sojsinka - studánka nápadů
Nám rupla taky. Pod názvem lehátkovina se prodávají jen pruhy látky 45 čísel široký. Nakonec jsem koupila pevnější kepr. Uvidíme, jak dlouho to vydrží.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.