Registrace: 23.6. 2008 Příspěvky: 763 Bydliště: Brno
Zaslal: po červenec 09, 2012 11:44 am Předmět: pojistit kufry?
Ahoj holky, zas řeším "problém". Jedeme tři kamarádky se svýma dětma do severní Itálie, do komplexu vilkových apartmánů, z nichž jeden celý nám bude patřit. jedeme autobusem. Ten komplex je uzavřený, vstup přes čip, naše vilka samo taky uzamčená. "Dohaduju" se s kamoškama o pojištění,,, jestli zvolit i to dražší, aby v tom byla i ztráta zavazadel. Jasně že si můžu tuto pojistku vzít na sebe a holky když nechtěj, tak nechtěj,,,,, jen mě zajímá jestli byste do toho šly vy, jestli je to nutnost.
Uvědomuju si absurdnost problému, ale i přesto se ptám ))
díky, A.
Aniiik - a jde ti o to, kdyby vas vykradli ? Protože moje dlouholeta zkušenost , bohuzel i osobni zkusenost s vykradenim, z Italie je, že jdou v zasadě po penězích, neberou nic co by je mohlo pomoct usvedcit a penize pojistit nejdou takze ja bych resila hlavne dobre pojisteni lecebnych vyloh a odpovednosti za skodu.
M. _________________
Někdy mám pocit, že planeta Země je psychiatrická léčebna pro obyvatele vesmíru.
Registrace: 23.6. 2008 Příspěvky: 763 Bydliště: Brno
Zaslal: po červenec 09, 2012 1:16 pm Předmět:
ano, vpodstatě asi o krádež, protože ztráta jako taková nehrozí, když jedeme busem. Hmm, takže asi opravdu zbytečné, léčebné výlohy a odpovědnost jsou v tom základu, který nám doporučuje paní v cestovce.
ano, vpodstatě asi o krádež, protože ztráta jako taková nehrozí, když jedeme busem. Hmm, takže asi opravdu zbytečné, léčebné výlohy a odpovědnost jsou v tom základu, který nám doporučuje paní v cestovce.
Ještě bych se mrkla, po pripojisteni, ktere treba nabizi tvoje zdravotni pojistovna, my treba mame ZP MVCR a ty maji pripojisteni. Treba za rodinu (i jeden dospelak a jedno ditko) maji slevu 20%. Nas treba s malym prislo pripjisteni a to vcetne zavazadel na 10 dni v Italii asi na 350,-- Kc takze bych mozna koukla po jinych pojistenich nez co nabizi cestovka.
M. _________________
Někdy mám pocit, že planeta Země je psychiatrická léčebna pro obyvatele vesmíru.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.