Zaslal: so červenec 07, 2012 5:39 pm Předmět: Miminkovník Weber pro Croozer
Ahoj ... máte některá zkušenosti?
Potřebujeme na mrňouse - našla jsem na netu, že lze použít i autosedačka "vajíčko" a přichytit gumicukama ( ježíš to je slovo ) ... ale když nic jiného, tak mi to přijde dost nepraktické ...
Ale zajímali by mě hlavně zkušenosti ... s obojím ;) Praktické ... A jak se v tom mrňouskům líbili
Malého jsem vozila asi až od 2 let a byl spokojený...
Registrace: 1.10. 2008 Příspěvky: 17271 Bydliště: Mladá Boleslav
Zaslal: so červenec 07, 2012 5:51 pm Předmět:
Tak my jsme vezli ve vajíčku. Ani jsme nepřidělávali gumicukama, drželo tam samo.
Záleží jak moc to využijete. My nemáme jak vozit starší, takže nám se nákup speciálního vehementu nevyplatí. _________________
12m 7,9kg 73cm ___________________________ 2,5m 5390g, 64cm
18m 9,7kg 77cm ___________________________ 5m 6840g, 66cm
2roky 11,3kg 84cm _________________________ 9,5m 75400g, 72cm
3roky 14,5kg 96 ___________________________ 12m 8330g, 75cm
4roky 15kg 104cm _________________________ 18m 9860g, 80cm
pokud mate ten novejsi typ, do ktereho pasuje ten zavesny miminkovnik, tak bych do nej investovala, pekne odpruzi nerovnosti, podle me je pro mrnouse o dost pohodlnejsi
My používali Weber nic jiného nám nezbylo, jinak by se nám 2 děti do vozíku nevešly. Stejně bychom autosedačku vajíčko museli kupovat, protože jsme ji neměli (ale alespoň by se dala sehnat bazarová levnější, než Weber, který jsem kupovala použitý za 1000,-). Ten Weber je hrozně tvrdý, vypodložovali jsme ho ještě vložkou od těch 10ti měsíců, kterou jsme pak používali dál, teď v ní ještě jezdí má 2letá dcera (jen máme sundaný ten díl kolem hlavy, jednak ji přepadávala kvůli němu hlavička dopředu a jednak už by to už na ni bylo stejně krátké), prodává se spešl výstelka, ale to jsou další peníze navíc.
Při skládání vozíku se musí ložka vyndat, ale používali jsme ji i doma, přimontovanou k židli na krmení. Ve vozíku (starý typ) se musel zepředu vypodkládat (složená deka, též se prodával k tomu spešl nafukovací váleček), vůbec to nebylo řešeno (je to vložka do jiné značky vozíků). Určitě se lépe do vozíku dává, četla jsem, že s autosedačkou to je podobné jako s ježkem v kleci.
Chtěla jsem dát odkaz na stránky, de se zkušenostem s vozíky věnují opravdu hodně, ale koukám, že už tu je
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.