Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 2 Kašpárkohraní ve Stromovce
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Vyhrajte plenku Bambee - soutěžte s www.detskeplenky.eu!
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 kartarka
· 2 STEPHEN KING
· 3 Rozštěp-Ultrazvuk ve 21 týdnu
· 4 Kde v Praze nechat potisknout polštář?
· 5 Dobrý psychiatr Praha
· 6 Sexualita - 6 let
· 7 knížka o dospívání pro kluka
· 8 Hory v Česku-jarní prázdniny
· 9 Hliník v Infanrix Hib
· 10 Lítáte ve snu?

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Domácí Lučina :-)
·  2 Domácí Lučina :-)
·  3 Hubnu, hubneš, hubneme
·  4 Ještě nám to není jedno...
·  5 Domácí Lučina :-)
·  6 živá strava
·  7 Domácí Lučina :-)
·  8 Hliník v Infanrix Hib
·  9 Domácí Lučina :-)
·  10 Žrádelníčky: tipy, recepty - zdravě a sytě :)
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

pach moče v koupelně
Přejít na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Vládneme domácnosti
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Klarkan
Treperenda
Treperenda

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 9:29 am    Předmět: pach moče v koupelně Citovat

Jdu se svěřit. Máme koupelnu se záchodem. Od té doby, co začaly ta vedra, to v koupelně smrdí jak v páté cenové. Silný pach moče. Mám tři chlapi, jeden ten největší už čůrat umí Veselý , prostřední chodí čůrat už dva roky, takže od něho to nebude, nejmenší začal chodit čůrat na záchod nedávno. Takže podezření logicky padlo na něj.
Koupelnu se záchodem jsem umyla myslím si opravdu důkladně, podlaha, stěny, záchod, umyvadlo, skříňku pod umyvadlem, vše.
Za nejmenším běhám a kontroluju, kam čůrá a zda se trefuje.
Nu a smrdí to tam dál. Strašlivě.
Jediné, co mě ještě napadá, je vzít starý kartáček na zuby a vydrhnout spáry na zemi.
Chodím po koupelně jak stopovací pes a nejsem ani schopná určit, odkud ten smrad vychází. Včera večer muž znovu umyl záchod, podlahu a stěnu k tomu přiléhající. A ráno mi říká, že se mu zdá, že to vychází od umyvadla. I právě jsem přes půl hodiny myla znovu umyvadlo, zem, stěny a skříňku. A pro změnu se mě zdá, že to jde od záchodu. Marný... Marný... Grrrrr Grrrrr Grrrrr

Holky, já vím, že je to stupidní dotaz, ale já fakt už nevím, co dělat???? Myla jsem to všechno Ecoverem, tak leda ještě nasadit Savo a celou koupelnu vysavovat?? Nebo co????

Tisíceré díky za případné rady Mlask
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Amazonka01
Moderátor - Přirozený porod
Moderátor - Přirozený porod

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 9:49 am    Předmět: Citovat

Na Ecover kašli a přesně ty spáry na zemi a mezi mísou vem Domestosem Vychechtaný

Eko používám všude, dokonce jsem to kolem WC myla jen octem, ale prostě s dětma, co se občas netrefí (M. bych řekla, že je v tom nevinně ;)), to jen ekologicky nejde. A říkám si, že ten m2 mytý chlorem rozhodně s prostředím nezamává.

Naposledy upravil Amazonka01 dne so červenec 07, 2012 9:53 am, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zuziky
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 9:53 am    Předmět: Citovat

ahojky,
mam uplne stejny problem a jsem z toho uz solidne na nervy, pripadam si jak cuchaci pes Grrrrr Grrrrr u nas je to - podle meho- zpusobene starym odpadem, protoze jinak fakt uz nevim....jo, Savo nezabira Marný...
takze ja mam v zachode takova ta "vonatka" a tak, hazim tam pres noc tablety na rozpousteni necistot (ekologa by u nas kleplo Kulivočko )a do zblbnuti myju okoli...
ted me napadl ocet, to by mozna slo...maximalne to tady bude smrdet, jako bych zavarovala ve velkem okurky Vychechtaný (horsi nez ted to byt nemuze Vychechtaný Vychechtaný )
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Matap
Drbna
Drbna

Registrace: 24.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 10:15 am    Předmět: Citovat

Ahoj,

tipla bych si spíš na odpady a konzultovala situaci s instalatérem. Je možné, že máte odpady bez sifonu, nebo z důvodu veder klesla hladina vody v sifonu, a pak by smrad prošel dovnitř do koupelny. Zkus do záchoda i umyvadla nalít třeba kybl vody, jestli by to nepomohlo.

Mata
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Nikina
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 11:11 am    Předmět: Citovat

u nás je hajzl taky krize...jakože to jde z toho určitě. Mě záchod po pár dnech smrdí taky, když ho jen "jaruju" nebo jsem ekologická. Prostě smrad jako když je tam načůráno všude.
Pomáhá jediné - přírodo sorry - taková ta černá kachna, musela bych se podívat, je to driják s chlorem, mimo jiné záchod vybělí během tří minut. To když se prožene záchodem a trubkama, tak záchod dá pár dní se smradem pokoj.
NiKI
Marki
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 11:49 am    Předmět: Citovat

Eko, neeko, vezmi Savo a vydezinfikuj co jde.
Prkénko záchodu a přilehlá místa denně umývám dezinfekčními ubrousky, protože děti se prostě někdy netrefí a tříleťačka je na tom teď nejhůř (i v sedě to teče kolem dokola).
A umyvadlo- dovnitř do odtoku klidně nakapej WC gel a nech třeba hodinu působit, pak vezmi štětku na lahve (ale nepoužívej po té na nic jiného, nech ji jen na koupelnu) a důkladně vyčisti odtokový kanálek - jde to i když tam je mřížka (pokud přes ní protáhneš tu štětku). Pak vypláchni a můžeš pro jistotu i dát chvilku působit Savo na důkladnou dezinfekci. Savo přidávám i do vody na mytí podlahy a když potřebuju vydrhnout spáry stříkám Savo přímo na ně sprejem.

V tom teple dost možná více zapáchají odpadové trubky a s tím se toho až tak moc nenadělá. Možná Krtka zkusit, ale já ho nemá otestovaného. Asi je to na bázi louhu.
Klarkan
Treperenda
Treperenda

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 1:08 pm    Předmět: Citovat

Holky, strašně moc díky!! My už tu bydlíme 10 let, ale toto se mě stalo poprvé. V rozpacích
Zakoupila jsem Domestos a o zábavu na dnešní večer mám postaráno. Vezmu ty spáry na podlaze, na stěnách okolo záchodu, záchod, umyvadlo.

Jen mě je záhadou, odkud ten smrad jde. Když strčím hlavu do záchodu, tak tam mi to močí nesmrdí. Umyvadlo také ne.

Prolila jsem umyvadlo a záchod dvěma kbelíky vody, do vany, záchodu a umyvadla nakapala tea tree (prozatím, než se na to večer vrhnu s Domestosem). Nu a teď tam smrdí moč s tea tree - jít na záchod je životu nebezpečné a je třeba málem si vzít roušku..... Grrrrr Grrrrr Bleeee
Gehenna
B-C Kašpar

Registrace: 13.12. 2007

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 1:18 pm    Předmět: Citovat

Hošíci chodí s oblibou do rohu ke stěně, ne? Stydlín
Janička
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 6.2. 2008

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 1:22 pm    Předmět: Citovat

Moc se dívám na detektivky Vychechtaný ale neexistuje něco, co by ti pomohlo lokalizovat, odkud to vlastně jde? V těch detektivkách mají policajti sprej, který rozpráší do luftu, načež pod UV světlem vidí, kde byla krev. Tak jestli to funguje obecně na biologický stopy, už zbývá jenom zjistit, co to je za udělátko Hustej
Edit: ono se to dá i normálně koupit http://www.tritechforensics.com/store/product/luminol-blood-detection-reagent-spray/ ale podle všeho je to použitelný jen na ty vraždy Kulivočko
Llevelyn
Guma a neuvařitelná slepice :-)

Registrace: 2.12. 2007

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 1:26 pm    Předmět: Citovat

U nás je problém v tom lemu mísy a pod mísou ( nedoléhá těsně, zatéká pod to) drží se tam močový kámen a smrad. Řeším Ringo čističem. Vyzkoušela jsem i chemii, ale ništ mošt, atkže zpátky k ekologii.

A tedy i holčičky čurají občas vedle, povídala 4 holčičková matka
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Janička
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 6.2. 2008

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 1:27 pm    Předmět: Citovat

Cha, tak nejen na vraždy Veselý
http://www.amazon.com/Simple-Solution-Spotter-Ultraviolet-Detector/dp/B0002XAIP2
Sice původně na jinou zvěř než děcka, ale v principu to nemůže selhat, ne?
Hromi
Drbna
Drbna

Registrace: 24.3. 2009

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 1:29 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, tak já bych si tipla, že je to odpadem - tedy kanalizací všeobecně. Máme v domě vše nově udělané, kromě staré koupelny, kde zůstalo vše při starém "halabala" napojené k novému. A v té maličké, staré a hnusné koupelně to poslední dobou tak strašně smrdí.

Ne tedy močí, ale prostě "něčím", taky jsem zkoušela všechno možné, pomohlo to jen na chvilku. Nebýváme třeba týden doma, přijedeme a je to tam šílený Grrrrr Marný... Používáme tady jen napojenou pračku, nemyjeme se tu, nechodíme na záchod, nic, takže prostě ta kanalizace je už v háji a nepomůže fakt nic... leda rychlost rekonstrukce a přemístění pračky do nové prádelny Kulivočko Vychechtaný
Llevelyn
Guma a neuvařitelná slepice :-)

Registrace: 2.12. 2007

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 1:30 pm    Předmět: Citovat

A co použít biologický čistič? Vyzkoušeno na zvířecí klece, funguej. Ale nesmí se používat žádné šelmosmrtiče typu Savo.

http://www.subio.cz/stop-plisnim-a-pachum/
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Klarkan
Treperenda
Treperenda

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 2:24 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem své čůrající miláčky posadila k DVD a šla na to. Propotila jsem tričko, a koupelna se leskne až k nevíře. Vytřela jsem všechno Domestosem, pak čistou vodou a nakonec vysušila papírovými utěrkami. Odtoky prolila desinfekcí.
Teď to tam nesmrdí. Jestli to začne smrdět za hodinu nebo večer, tak se fakt vzdávám.

Je možné, že třeba praskla nějaká trubka odvádějící odpadní vodu ze záchodu a nějak ten smrad prosakuje podlahou??

Tan biologický odstraňovač zápachu je zajímavý.
Klarkan
Treperenda
Treperenda

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2012 3:35 pm    Předmět: Citovat

Hlasím, že zatím to tam nesmrdí Huráááá Huráááá Huráááá Huráááá

Ještě že vás mám!!! srdicko srdicko

Tak Ecover je fakt jen na jemné mytí.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Vládneme domácnosti Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2
Přidat do záložek

Přejít na: