V letě asi bude v domečku vedro... no prostě přemýšlím a přemýšlím hledám pro a proti.. a nemůžu nic vydumat.. abychom vybrali to co ma smysl a užije to ještě pár let.
Děkuju za zkušenosti.
M. _________________
Někdy mám pocit, že planeta Země je psychiatrická léčebna pro obyvatele vesmíru.
z prvních dvou variant bych nebrala ani jednbu - nelíbí se mi "schody" ke klouzačce... Věčně bych trnula, že těma mezerama někdo proletí. _________________ Tobiáš *06/2007
Anika *08/2009
Simon *02/2012
Luccia - jj, koukala jsem na něj taky, určitě uvítám reference i ohledně montáže, jestli teda mate variantu "komfort" a je to fakt do hodiny postaveno.
Luccia - jj, koukala jsem na něj taky, určitě uvítám reference i ohledně montáže, jestli teda mate variantu "komfort" a je to fakt do hodiny postaveno.
M.
Mame obyc variantu (deda nema co delat a chtel montovat:-), mame to teda od jineho prodejce a kdyz jsem s panem mluvila a ptala jsem se na rozdil variant, rikal, ze komfort znamena, ze je to smontovano "jak nejvic to jde, aby to bylo prepravitelne". Tu hodinu potvrdil. Uvidime jak to bude u obyc varianty
Add mezery-schody - myslim, ze u vsech detskych hrist plati jakasi bezpecnostni norma, ktera urcuje ty mezery; ted nevim presne ale myslim, ze je to tak, aby prave dite radeji propadlo, nez se tam zaseklo.
Mame tiez toto a k tomu hojdackovy modul.
S rebrikom nemaju problem ani 20 mesacne dvojcata, ale je to o pocite, uplne ta Novire chapem, tiez som zo zaciatku nemala uplne dobry pocit z toho.
Je to u nas vcelku vyuzivana vec, dole piesok, hore sa hraju obcas nejake clobrdo alebo karty. A chodia sa sem hrat aj deti cca 10 rocne, takze u nas to vyuzitie vidim este na dlho
k.
byli jsme se na palis podivat v obchode a musim rict, ze nas to docela odradilo, stalo to tam vedle jungle gym uz nejaku dobu a cely to vypadalo nejak nekvalitneji, i kdyz jasny, ze kdyz se pocitaji koruny, tak se neda nic delat
jinak ta zakladni verze je pry i bez predvrtanych der, jenom proste prkynka
byli jsme se na palis podivat v obchode a musim rict, ze nas to docela odradilo, stalo to tam vedle jungle gym uz nejaku dobu a cely to vypadalo nejak nekvalitneji, i kdyz jasny, ze kdyz se pocitaji koruny, tak se neda nic delat
jinak ta zakladni verze je pry i bez predvrtanych der, jenom proste prkynka
Zdenicku, ja Palisve verzi Eliska videla nazivo u kamaradky a kvalitou se mi zda v pohode takze s tim problem nemam. S " komfort " verzi je pocitano. HObby verze jsou jen prkna Pro Palis jsme se rozhodli kvuli tomu, ze delaji vysku podesty 140cm, to mi projde fajn, ze se tam nebude za chvilu ditko mlatit do hlavy.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.