Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 2 Kašpárkohraní ve Stromovce
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Vyhrajte plenku Bambee - soutěžte s www.detskeplenky.eu!
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 kartarka
· 2 STEPHEN KING
· 3 Rozštěp-Ultrazvuk ve 21 týdnu
· 4 Kde v Praze nechat potisknout polštář?
· 5 Dobrý psychiatr Praha
· 6 Sexualita - 6 let
· 7 knížka o dospívání pro kluka
· 8 Hory v Česku-jarní prázdniny
· 9 Hliník v Infanrix Hib
· 10 Lítáte ve snu?

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Domácí Lučina :-)
·  2 Domácí Lučina :-)
·  3 CO VÁS (nejen) DNESKA POTĚŠILO? :-)
·  4 FOTOPROJEKT 52/2013!!! Dobrý druhý ročník je tu! :)
·  5 Domácí Lučina :-)
·  6 STEPHEN KING
·  7 Domácí Lučina :-)
·  8 Domácí Lučina :-)
·  9 Sexualita - 6 let
·  10 Domácí Lučina :-)
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Akne ve 35 letech-uz ho nechci, pomoc!
Přejít na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - Domácí lékař pro každý věk i stav
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Karoli
Treperenda
Treperenda

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 12:00 am    Předmět: Akne ve 35 letech-uz ho nechci, pomoc! Citovat

Zeny, pomoc. Uz jsem to tu resila, ale furt zadnej pokrok. Je mi 35 a furt mam bedary jak pubertacka. Kosmetika, strava, bylinky, zkusila jsem fakt ledacos a ze by to melo nejakej extra efekt, tak to nemelo. Hormonalni profil mam taky v poradku.

Takze se ptam: je tu nekdo, kdo zna nejakou kliniku nebo doktora, kde dokazou akne uspesne lecit? Neco, co by mohlo pomoct, nejakej postup, metoda, kurna cokoli, co ma prokazatelnej uspech? Prece s tim, dopihele, nebudu zit do duchodu? Trpim tim od cca 11-ti let, ted mi je 35 a fakt uz meto nebavi.

dik karoli
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Vydra
Howgh
Howgh

Registrace: 6.10. 2007

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 12:28 am    Předmět: Citovat

Že by pomohla Ame? ;)
Verunka 7/2013?
Přes Palubu - SLEVA pro BC
- 10% DĚTSKÉ BOBY, SÁŇKY, ... zn. Alpen Gaudi
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Karoli
Treperenda
Treperenda

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 8:29 am    Předmět: Citovat

Ame umi lecit bedary?
Efa
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 24.5. 2008

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 8:29 am    Předmět: Citovat

Karoli,

diky za tuhle diskusi, mam naprosto stejny problem. Budu pozorne sledovat, kdo co poradi. Ten hormonalni profil ti delal obvodak?

Dik, Efa
Ivulinak
Treperenda
Treperenda

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 8:37 am    Předmět: Citovat

Hodně pry pomaha laser.Segra si tak dala dohromady obličej i zada.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zizka
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 12.8. 2009

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 8:53 am    Předmět: Citovat

Karoli, moje sestra take trpi velmi aknozni pleti, je ji 31, taky vyzkousela ledasco... Byla ale typ, ktery patlal hodne kosmet.pripravku dohromady, takze ji urcite dost pomohlo dusledne pouzivani jedne rady urcite kosmetiky a to vice pripravku jedne rady, ale to jsi urcite uz delala, vid?
Jinak se tez necham rada poucit... Z.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Inkognito
Inkognito

Registrace: 1.10. 2006

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 9:58 am    Předmět: Citovat

Ahoj holky,
tiez sa pridavam do klubu vecnych pubertaciek. Len chcem z osobnej skusenosti...prestala som jest lepok (gluten) a musim povedat, ze na tvari je to vidiet. Este to nerobim moc dlho (asi mesiac), ani nijak striktne (rano mam napr. ovsene vlocky), ale ten posun k lepsiemu som zaznamenala.
Tym teda chcem povedat, ze to moze byt (podla mna) reakcia tela na nieco, co mu vadi. Ja som zacala lepkom, ale bola som pripravena skusit vysadit aj mlieko (laktoza, bkm), potom i maso (zivocisne tuky). Ale jak hovorim, zlepsenie vidim po odstraneni lepku, tak zatial sa budem snazit udrziavat co najmenej lepku v strave. Traviaci system mam inak v poriadku, alergie nemam (nikdy som nebola testovana) - som proste "zdrava", len ta plet.
Asi zalezi aj na tom, aky typ akne mate - ja male pupinky na cele, ako krupicka a do toho velke bedary na brade, okolo nosa. Okolo MS je to teda stale horsie, ale to prikladam hormo zmenam a to beriem, ze je "v poriadku".
Inak som zlepsenie videla jedine pri brani atb od koznej, a to sa teda neda vecne, ze. Inak kozni to len patlaju zvonka a to som teda po tolkych rokoch usudila, ze nepomaha. Este som si na sebe vsimla, ze pri velkom strese trpi aj plet - jak niekto nemoze spat, alebo jest, tak ja vyhodim bedary. Takze aj to je faktor. U mna je vlastne jedno, cim patlam, jedna rada, alebo 5 roznych pripravkov - nevidela som rozdiel.

Takze teraz dufam, aby to fakt bolo tym lepkom (stravou) a ze raz budem mat krasny xicht Veselý Leg.
Irucha
Moderátor kočárkárny 2nd
Moderátor kočárkárny 2nd

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 10:10 am    Předmět: Citovat

Hlásím se do party Veselý.
Vyzkoušela jsem kdeco, zatím nepomohlo nic.
Krom kdysi dávno v pubertě Aknecolor, to jsem měla strašný boláky.
Taky když mám tak jednou za 10 let atb, tak se mi to trochu zlepší.

Teď používám Normaderm Antiage, páč už nějak nevím co, pubertální kosmetiku už fakt ne, je mi taky 35.

Mám taky dost jizviček po akne na obličeji, s tím se chystám na chemický peeling.

Já už se tak nějak smířila s tím, že mi to zůstane. Jako starý lidi s beďarama nepotkávám, tak třeba na starý kolena to zmizí???
Gondwana
Howgh
Howgh

Registrace: 28.9. 2006

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 11:15 am    Předmět: Citovat

Mně bude za pár dní čtyřicet a trpím tím na akne už dvacet let. Pubertu jsem prožila bez následků a pak to začalo. Momentálně jím druhé platíčko kapslí Acnevac, vždycky mne to na pár měsíců vzpamatuje z nejhoršího, ale ani tak se těch svinstvíček v obličeji (proč zrovna jen v obličeji?! Grrrrr ) nemůžu zbavit úplně. Nezabírala mi na to ani hormonální antiko, slupovací kůry, antibiotika v mastech ani tabletkách.
Kožní lékařka, která před 6 lety hodně věřila v uzdravení mi už nedává moc šancí, prý to tak někdo prostě má, že jediná jistota je přechod, pak se snad dočkám Smutný
Mažu se ob den Acnemycinem a na odlíčení mám od Biodermy vodu na citlivou pleť - ta jediná mi akne nezhoršuje. Je to smutný, když se mne kdekdo ptá co bych chtěla na kulatiny, vymlouvám se že nic nepotřebuju, protože uzdravení obličeje (a potažmo už i duše) mi může dát snad jenom Pánbůh. A tím že nejsem věřící, tak zase zamáčknu slzu a jdu vymáčknout tu ohavnost co se mi přes noc udělala vpravo pod rtem Marný...

Znám jednu věc, která pomohla u hodně těžkým případům, ale moje kožní mne s tím vyhnala z ordinace a doporučila mi jinou doktorku....Roacuttan.

Moje nápady na tvoření s dětmi, přidejte se na FB do skupiny Sojsinka - studánka nápadů
Inkognito
Inkognito

Registrace: 1.10. 2006

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 11:22 am    Předmět: Citovat

Já nemám akne, ale extrémně mastnou pleť a černé tečky. Už jsem vyzkoušela nejdražší séra (30 ml za patnáct set), bez efektu, i když net je plný kladných referencí Smutný. Kdyby někdo věděl, co zaručeně zabere na tento problém, budu ráda.
Denny
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 27.11. 2007

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 12:29 pm    Předmět: Citovat

Roaccutan skutecne pomuze...ve Francii ho pouziva nekolik kamaradek, je to svinstvo...

O neco mensi svinstvo se mi zdal Retin A, zkusila jsem, zabral, vysadila jsem a od te doby to jde (jsou obcas horsi tydny ale vetsinou si za to muzu sama...)

Jen moje zkusenost, znam holku-byvalou spoluzacku, ktere to moc nepomohlo...
Sh.
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 27.2. 2009

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 1:02 pm    Předmět: Citovat

Ivulinak napsal:
Hodně pry pomaha laser.Segra si tak dala dohromady obličej i zada.

Tady hodně záleží...já jsem byla na konzultaci a dr mi na rovinu řekl, že bych musela absolvovat nějakých 5-7 kůr a otáskou je, jak moc by mi to pomohlo a na jak dlouho - a to vzhledem k tomu, že problém s pletí mám poděděný, táta na to trpěl celý život. Takže laser klidně ano, ale taky není všespasitelný..bohužel..

Trpím taky od nějakých 13, 14, jsou lepší i horší období, antiko nepomáhalo vůbec, nějaký přípravky taky moc ne...hodně dělá vychytat si kosmetiku, jak tu někdo psal, jedna značka a jedna řada...zrovna teď mám pleť jak dětskou prdelku, ale to je těma dvěma prdelkama v břiše srdicko
Vydra
Howgh
Howgh

Registrace: 6.10. 2007

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 1:18 pm    Předmět: Citovat

Karoli napsal:
Ame umi lecit bedary?

Určitě za ní nemůžu nic slibovat, ale je fakt šikovná a ty krémíky atd. na různé problémy jí fakt jdou, takže pokud nepomohli doktoři ..... možná, když by ti umíchala něco přímo jen pro tebe ..... Jako vážně nevím, ale určitě bych se jí zeptala. Já v krémech zatím nejedu, jen v šamponech a tak kolem mytí, takže já ti určitě nepomůžu.
Verunka 7/2013?
Přes Palubu - SLEVA pro BC
- 10% DĚTSKÉ BOBY, SÁŇKY, ... zn. Alpen Gaudi
Mischkad
Treperenda
Treperenda

Registrace: 3.3. 2009

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 1:31 pm    Předmět: Citovat

Irucha napsal:
Hlásím se do party Veselý.
Vyzkoušela jsem kdeco, zatím nepomohlo nic.
Krom kdysi dávno v pubertě Aknecolor, to jsem měla strašný boláky.
Taky když mám tak jednou za 10 let atb, tak se mi to trochu zlepší.

Teď používám Normaderm Antiage, páč už nějak nevím co, pubertální kosmetiku už fakt ne, je mi taky 35.

Mám taky dost jizviček po akne na obličeji, s tím se chystám na chemický peeling.

Já už se tak nějak smířila s tím, že mi to zůstane. Jako starý lidi s beďarama nepotkávám, tak třeba na starý kolena to zmizí???

No... a nebo ti to prostě přestane vadit :-D
M.
Holly
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 27.9. 2007

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2012 1:48 pm    Předmět: Citovat

Gondwana napsal:
Mně bude za pár dní čtyřicet a trpím tím na akne už dvacet let. Pubertu jsem prožila bez následků a pak to začalo. Momentálně jím druhé platíčko kapslí Acnevac, vždycky mne to na pár měsíců vzpamatuje z nejhoršího, ale ani tak se těch svinstvíček v obličeji (proč zrovna jen v obličeji?! Grrrrr ) nemůžu zbavit úplně. Nezabírala mi na to ani hormonální antiko, slupovací kůry, antibiotika v mastech ani tabletkách.
Kožní lékařka, která před 6 lety hodně věřila v uzdravení mi už nedává moc šancí, prý to tak někdo prostě má, že jediná jistota je přechod, pak se snad dočkám Smutný
Mažu se ob den Acnemycinem a na odlíčení mám od Biodermy vodu na citlivou pleť - ta jediná mi akne nezhoršuje. Je to smutný, když se mne kdekdo ptá co bych chtěla na kulatiny, vymlouvám se že nic nepotřebuju, protože uzdravení obličeje (a potažmo už i duše) mi může dát snad jenom Pánbůh. A tím že nejsem věřící, tak zase zamáčknu slzu a jdu vymáčknout tu ohavnost co se mi přes noc udělala vpravo pod rtem Marný...

Znám jednu věc, která pomohla u hodně těžkým případům, ale moje kožní mne s tím vyhnala z ordinace a doporučila mi jinou doktorku....Roacuttan.

Gond, já to měla stejně... do 20ceti obličej, jak z alabastru Veselý , pak jsem otěhotněla v 21 porodila první dítě a od té doby to začalo, gradovalo to po druhém porodu, potom nastala fáze jednou líp jindy hůř, ale perfektní to už nebylo nikdy. Ani po třetím porodu po spoustě let se už nic nezměnilo a začalo to samo odeznívat opravdu až po 40cítce. Asi slábnou hormonální bouře... Vychechtaný Tak vydrž, třeba to budeš mít taky tak, když jsi taky v bubertě nic neměla... ;)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - Domácí lékař pro každý věk i stav Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2
Přidat do záložek

Přejít na: