Ahoj holky,
moje maminka bude mít zanedlouho narozeniny a já pro ni marně pátrám po
nějaké sportovně - elegantní kabelce. Kritéria jsou dost úzká a nikam do obchodu se nedostanu, o to je to horší.
Má maminka je úžasná žena, bude ji víc přes 60 a většinu roku, kam může, dojede na kole (kabelku dá dozadu do košíku). Taška by měla být černá nebo šedá (nic barevného), velká tak akorát pro 158 cm vysokou postavu. Aby si ji mohla vzít k lékaři i do obchodu, do města. Nákup se do ní vejít nemá, spíš jen peněženka, brýle, kladka na kolo, světla na kolo, deštník, dokumenty A5, ale třeba i rohlíky nebo léky vyzvednuté z lékárny. Prostě by to měla být kabelka na běžné nošení, pro každý den. Naposledy jsem jí koupila textilní Nike, ale tu jsem si mohla prohlédnout, teď tápu.
Za každý tip moc děkuji.
Koukni na Fleru. Právě mám rozkliknutou Jolanettu a jsem úplně hotová z jejích taštiček
Fler už mám prošmejděný a nic, kabelky jsou málo "sportovní".
Dívala jsem se i na odkazy z diskuze Ach ta kabelka, třeba by mi nějaká padla do oka, ale hodně z nich už je neaktuálních.
Hledám a hledám a pořád jsem nekápla na tu pravou a narozeniny se blíží. Maminka už se těší, nechci ji zklamat.
Mimochodem, sobě už jsem díky té diskuzi Ach ta kabelka kabelku vybrala ;). Ale pro maminku ... pro maminku, je to vždy fakt oříšek. A ještě ke všemu se jí hned tak něco nelíbí, musím vybírat vážně pečlivě ;).
Taky mam Samsonite. Cernou, koupenou v Domi. Ale libi se mi i ty neoprenove. Zrovna jsem koukala na penezenky v podobne stylu. Ale penezenku mam Hedgren a jsem spokojena( maji taky skvele kabelky, jen teda se shani tezko, mivaji je taky v Samsonite)
http://www.hedgren.com/collections-women/
Ahoj,
já bych řekla, že takovou kabelku přesně mám a je to PUMA. Mám ji samozřejmě už delší dobu - cca 5 let, ale krom oškubaného poutka (takové tkaničkové) u jezdce, je pořád jako nová. Zkus se mrknout na MMB. Decentní, černá, žádná divočina, kolikrát se divím, co se tam všechno vejde, ale přitom malá, akorát do ruky/přes rameno, decentní vzorek, měkká, mám ji prostě moc ráda...
přeji dobrou ruku při výběru - sama vím, jak je těžké se zavděčit.
Jana
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.