Registrace: 24.9. 2006 Příspěvky: 1105 Bydliště: jižní Morava
Zaslal: út červenec 03, 2012 2:31 pm Předmět: POČASÍ NA ŠUMAVĚ
Ahoj holky je tu prosím některá ze Šumavy? chystáme se tam teď (konktr.Borová Lada) od ČT na 10dní a já balím pro naši 5ti člennou rodinu . Takže to není žádný med.
Nicméně zajímalo by mě jaké tam máte teď počasí, resp.kolik stupňů?
Tady u nás na Moravě je to kolem 35C ale každý mi ríká že na Šumavě je určitě tak o 10stupnů míň... coz já zatím mám nabalený spíš samý šaty, šortky, nátělníky... ale abysme to právě vůbec užili :-D
Děkuji za reakce, a jinak se omlouvám za celkem zbytečnou diskuzi, ale nedalo mi to se nezeptat
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 2475 Bydliště: Praha 10
Zaslal: út červenec 03, 2012 2:35 pm Předmět:
Ahoj,
mám tam teď dítka s babi a dědou (na Kvildě) a je tam chladněji. Dnes podle fotek na dlouhé rukávy i nohávy, přesně teplotu ti neřeknu .
Jinak o víkendu jsme tam za nima byli a bylo dost teplo na koupání (ve Vimperku).
I.
Registrace: 24.9. 2006 Příspěvky: 1105 Bydliště: jižní Morava
Zaslal: út červenec 03, 2012 2:36 pm Předmět:
Irucho díky...a sakra... tak to tam fakt bude chladněji..tak evidentně zredukuju hromádky s nátělníkama a přidám něco s rukávem delším.... :-D
a to jsem ještě včera řešila s kámoškou jestli bereme kola protože v těch 35C se nam na kole fakt jezdit chtít nebude...ale evidentně si je vzít můžeme :-DD
Bydlím ve Vimperku, počasí je tu jak na houpačce
O víkendu koupání, pařáky.. včera a dnes chladněji, momentálně je teplota 27st.,ale dopoledne byla bouřka, pršelo, občas fouká vítr, prostě na koupání to rozhodně není a to mám dovolenou... ráno včera bylo 17st. odpol. asi 23st.
odkaz na počasí přímo tady: http://foreca.com/Czech_Republic/Vimperk?tenday
taky mam věci, který mě fakt nenapadne, že by se daly na webu najít, stane se.
Balim též, no, moje zkušenost praví, že v létě tak těch 17-27 (to už musí bejt, ale vedra jsou, že) I s deštěm bych počítala. Tak vlastně jen potvrzuju, co bylo napsáno
Jednodušší je balit na zimní dovolenou. V létě je třeba počítat se všema variantama od pařáků až po déšť a chlad. Hlavně když se jede na hory. Nesnášim balení.
Registrace: 30.9. 2006 Příspěvky: 672 Bydliště: Praha 8 - Karlín
Zaslal: út červenec 03, 2012 7:01 pm Předmět:
Je to zvláštní počasí. Po bouřkách ( a je jich hodně) je chladněji, ale jak vysvitne sluníčko, je horko. Děti běhají venku v gumákách a tričku, ráno měly na 10 minut triko s dlouhým. Jsou ale otužilejší.
A už je tady další bouře .
Kdyby někdo třeba z vodáků potřeboval azyl u Horažďovic nabízím ubytování pro 4 osoby ;) zdarma. _________________
Nevím tedy kde je to kam jedete vy, ale jsme aktuálně v Hrdoňově u Frymburka - neděle pondělí pěkně, ale dnes pod mrakem, 2x pršelo, bouřka.. ale vyloženě na teplé oblečení to není ;)
Děti tu lítají v kraťasech a tričku s krátkým rukávem.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.