Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Perníková chaloupka
· 2 Perníková chaloupka
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Daneček II.díl - stále bojujeme
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 Zánět močových cest c/a svědění.
· 2 Diskusní večer: "Nerušit! Rodím" - Zúčastnil se ně
· 3 Co všechno "při dětech" zvládáte?
· 4 ZŠ Rašínova Brno - integrace dítěte s PAS
· 5 Očkování novorozence
· 6 Prodám růžové Crocs crocband II.5
· 7 Čtení z ruky batolete
· 8 Neplacené volno - může zaměstnavatel dát bez mého souhlasu?
· 9 alimenty exekučně, jak na to
· 10 Zkouška odborné způsobilosti matrikáře

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Co všechno "při dětech" zvládáte?
·  2 vyšetření prsu VZP
·  3 Rodíme stejně jako v 50. letech?
·  4 Co všechno "při dětech" zvládáte?
·  5 Farmářky :-)
·  6 Zánět močových cest c/a svědění.
·  7 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
·  8 Co všechno "při dětech" zvládáte?
·  9 Diskusní večer: "Nerušit! Rodím" - Zúčastnil se ně
·  10 Co všechno "při dětech" zvládáte?
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

ranní přecitlivělost na hluk
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - Domácí lékař pro každý věk i stav
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nikina
Kecka
Kecka

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 7:44 am    Předmět: ranní přecitlivělost na hluk Citovat

padá na mě asi stres před dovolenou a tak chci vyřešit aspoň jedno.
Aspoň uklidnit,že to přejde.

Mám zvláštní problém. Ráno po probuzení jsem strašně -ale šíleně - přecitlivělá na hluk. Zejména vysoké tóny, což jsou i hlasy dětí, hluk z ulice, otřesy. Začne mi úplně šumět v hlavě, takový pocit, že se vám stahuje kolem hlavy obruč.
do toho hrozná únava a bolest svalů, když by nedejbože někdo rozsvítil, tak ho taky zabiju. Ale na ten hluk je to asi nejstrašnější,samozřejmě se to hned odráží taky v mojí náladě.
Tak hodinu po probuzení už je to O.K...
Nejhorší je, že děti vstávají den co den v 5 ráno a to je strašný. Ještě tak půl hodiny se kymácím na pokraji omdlení v posteli a pak teda v tomhle stavu vstávám. Zkoušela jsem se už "nedochrapovat" a vstávat s nima v těch 5, ale to se ke všemu přidala ještě závrať a pocity na omdlení.

Spím tak 6,7 hodin,ale přesto jsem ráno často unavená. Beru Supradyn, ale zatím to na tohle nemá vliv.

Neděje se mi to každý den, ale jsou taková období (kolem MS určitě), kolísá to. Ale aby člověk byl zralej na vraždu, když vám začne v 5,30 ráno dítě mlátit dveřma a zpívat, to mi taky normální nepřijde.

Nechybí mi třeba nějaký vitamíny, něco zharmonizovat homeopatiky?
NiKi
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Naja
Howgh
Howgh

Registrace: 29.10. 2006

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 7:59 am    Předmět: Citovat

Zkusila bych tkáňovou sůl Kali Phos http://www.duhovahvezda.cz/DH/detail.php#kalpho, na stavy zvýšené citlivosti na zvuk, spojené s nedostatkem odpočinku a nervy v kýblu, je naprosto dokonalé.
V případě akutní potřeby je možno brát i po hodině, po dvou jednu tabletu.

Homeopaticky by to určitě šlo taky, ale je nutná osobní konzultace. Časem bych to i zvážila. Mrk

Diskuze Alternativní léčba

Homeopatická poradna Modrý had - PRAHA; Facebook
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Nikina
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 8:07 am    Předmět: Citovat

Najo, děkuju...
snad ještě nejsem šedivá a neodumírá mi tkáň...
i když dokážu si to na sobě živě představit. Vychechtaný

Dá se to prosím někde objednat na netu, v lékárně to asi neseženu, nebo mi to objednají???

řekla jsi zajímavou věc, já si fyzicky připadám odpočatá dost, až lenivá, ale neumím psychicky odpočívat, možná je to jedno k druhému...
Díky
NiKi
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Leela
Treperenda
Treperenda

Registrace: 26.11. 2007

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 8:10 am    Předmět: Citovat

to je jak od nás, a to nevstává Kluk ani tak brzo, jako u vás, jsem ráno skoro alergická na cokoli, co může vzbudit Mimikluk mě vzbudí (a vadí) už jen to, že Kluk se připlíží do ložnice a pak teda sebou žuchne vedle nás. bývala jsem normálně schopná se zvednout a vstávat s ním, aby se teda staršák nenudil a mladšího nebudil, mohla jsem si dát v klidu kafe a být už uplně OK, až vstane i malej. Nějak už to delší dobu nefunguje, odmítám se z tý postele zvednout a zakládám tím prakticky hned zčerstva na konflikt, který se pak táhne přes celou snídani, neb Kluk je pochopitelně naprdnutej... V rozpacích
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Medvídek
Krafařka
Krafařka

Registrace: 29.1. 2008

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 8:38 am    Předmět: Citovat

Nikina Ahoj,
jak máš děti velké? Co je naučit být potichu,říct jim,že ještě nevstáváš?Nevím jestli by ti "zbořili"celý dům ?
My to takto naučily holky,teď jim je 12, 5 a 20m a ta nejmladší dokud se nezvedneme si v postýlce hraje.
Učíme to děti od malynka,tedy druhou a třetí,první bylo 5,když jsem si muže brala.
Tak co se s dětma zkusit domluvit?Možná píšu mimi mísu Stydlín .
Přeji Ti,aby bylo brzy líp a tyhle stavy odezněli.

Lucka -Pomocnice 4.2.2007 3770g a 53cm-rozhodla se sama ve 39+?tt,jen nepříjemná PA mi krapet pokazila dojem s porodu .Těhu cukrovka a inzulin 4x denně.

Andílek ve 13.tt(29.12.09)

Klárinka -Sluníčko 20.10.2010 3800g a 54cm,ve 40tt-Juhú to byl fičák :srdce: se skvělou a laskavou PA,ale,pěkně mě vyděsila poporodní adaptace malé-fialový,neplakající uzlíček se narodil V rozpacích .Je naprosto zdravá a neočkovaná.

Jenda-Malá výzva 6.12.2011 4880g a 55cm-díky mé preeklampsii se narodil CŘ ve 40tt.8dní ve špitále,stačilo Kulivočko .

Nečekaně další andílek.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Nikina
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 8:59 am    Předmět: Citovat

Medvídek napsal:
Nikina Ahoj,
jak máš děti velké? Co je naučit být potichu,říct jim,že ještě nevstáváš?Nevím jestli by ti "zbořili"celý dům ?
My to takto naučily holky,teď jim je 12, 5 a 20m a ta nejmladší dokud se nezvedneme si v postýlce hraje.
Učíme to děti od malynka,tedy druhou a třetí,první bylo 5,když jsem si muže brala.
Tak co se s dětma zkusit domluvit?Možná píšu mimi mísu Stydlín .
Přeji Ti,aby bylo brzy líp a tyhle stavy odezněli.

7 a 4 roky.. učím je to učím. Ale víš jak,někdy je lépe, někdy hůř, ale občas jsou opravdu dětičky ohleduplné.
Jenže to bohužel neřeší příčinu problému, jen jim to vtiskává vzpomínku, že kolem mámy po ránu nikdo nesměl ani šlápnout. V rozpacích
Medvídek
Krafařka
Krafařka

Registrace: 29.1. 2008

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 9:09 am    Předmět: Citovat

Nikina napsal:

Jenže to bohužel neřeší příčinu problému, jen jim to vtiskává vzpomínku, že kolem mámy po ránu nikdo nesměl ani šlápnout. V rozpacích

Já to tak nevnímám,ale to neznamená,že je to dobře.

Třeba se to časem zlepší.Máš tyto potíže už dlouho nebo to začalo až teď s létem?
Já jen jestli to nemá souvislost s létem,výkyvy počasí,moc horko,nízký tlak atd.
Jo a já jsem si zvykla spát s malým polštářkem na hlavě Hustej v obýváku se synkem.A holky vědí,že neslyším tolik,když se tu pohybují tak kolikrát ani nevím,že tu byli.

Naposledy upravil Medvídek dne út červenec 03, 2012 9:19 am, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Andruša
Treperenda
Treperenda

Registrace: 19.4. 2010

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 9:10 am    Předmět: Citovat

Nikina: tyhle stavy taky mívám, i když jako průvodní jevy pro náběh na migrénu. Řeším polozastrčenými špunty do uší a slunečními brýlemi i na doma. Ostatně špunty s sebou vozím všude, multikinem počínaje a dovolenou konče Veselý
Nikina
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 9:15 am    Předmět: Citovat

Andruša napsal:
Nikina: tyhle stavy taky mívám, i když jako průvodní jevy pro náběh na migrénu. Řeším polozastrčenými špunty do uší a slunečními brýlemi i na doma. Ostatně špunty s sebou vozím všude, multikinem počínaje a dovolenou konče Veselý

migrény mám taky, ale tu ranní souvislost se záchvaty nevidím. Jinak přímo před záchvatem samozřejmě taky, souvisí to s bolestí..

tyhle ranní stavy jsou spíš o úplným ucpání hlavy, které až po tom šumu přechází v bolest, ta ale přechází tak tu hodinu po vstanutí.
Mám to teď s létem, obecně léto špatně snáším, je to asi taky jeden vliv.
Ale už mě to potkalo i v zimě, na podzim, asi spíš opravdu souvislost s únavou.
Nikina
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 9:23 am    Předmět: Citovat

Medvídek: polštář na hlavu už taky v rámci sebeobrany proběhl. Je máááálo!
Jde o to přežít tu hodinku, pak to povolí, je to zvláštní.

Možná je příčina pouze jediná - moje tělo i psychika holt potřebují ještě hodinu spát, já nevím... Potřebuju se to spaní nějak odnaučit.
Jindriska
Treperenda
Treperenda

Registrace: 24.9. 2006

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 9:26 am    Předmět: Re: ranní přecitlivělost na hluk Citovat

Nikina napsal:

Mám zvláštní problém. Ráno po probuzení jsem strašně -ale šíleně - přecitlivělá na hluk. Zejména vysoké tóny, což jsou i hlasy dětí, hluk z ulice, otřesy. Začne mi úplně šumět v hlavě, takový pocit, že se vám stahuje kolem hlavy obruč.
do toho hrozná únava a bolest svalů, když by nedejbože někdo rozsvítil, tak ho taky zabiju. Ale na ten hluk je to asi nejstrašnější,samozřejmě se to hned odráží taky v mojí náladě.
Nejhorší je, že děti vstávají den co den v 5 ráno a to je strašný. Ještě tak půl hodiny se kymácím na pokraji omdlení v posteli a pak teda v tomhle stavu vstávám. Zkoušela jsem se už "nedochrapovat" a vstávat s nima v těch 5, ale to se ke všemu přidala ještě závrať a pocity na omdlení.

Spím tak 6,7 hodin,ale přesto jsem ráno často unavená. Beru Supradyn, ale zatím to na tohle nemá vliv.

Neděje se mi to každý den, ale jsou taková období (kolem MS určitě), kolísá to. Ale aby člověk byl zralej na vraždu, když vám začne v 5,30 ráno dítě mlátit dveřma a zpívat, to mi taky normální nepřijde.

NiKi

Nejsi můj muž?Veselý Ten ráno hluk prostě nesnese, jak říkáš, vadí mu i dětské "ječení" nebo prostě to, že i když mluví relativně tiše, tak ty hlásky prostě jsou vysoké a pronikavé. A taky - zhruba do hodiny je v normě. Takže hodinu se děti snaží být docela tiše (už jsou dost velké, aby pochopily), já se snažím nevolat na ně z přízemí do patra (můj ječák je prý nejhorší Veselý, tak budu mít vtrénovaný nohy z běhání nahoru dolů) atd. Mě ráno nevadí hluk, vadí mi, když chce někdo komunikovat nad rámec nutnosti, takže ne, opravdu nebudu na chalupě probírat s našima,co řekl soused ani, co zrovna píšou v novinách, na to taky potřebuju tak hodinu a jedno kafe. Asi každý máme něco. Moc jsem nepomohla, ale nejsi v tom sama Veselý
J.

www.z-kultury-i-nekultury.blogspot.com
Naja
Howgh
Howgh

Registrace: 29.10. 2006

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 9:28 am    Předmět: Citovat

Nikina napsal:

Dá se to prosím někde objednat na netu, v lékárně to asi neseženu, nebo mi to objednají???

V Německu a Rakousku jsou v lékárnách běžně. U nás bohužel jen přes net. Třeba přes ten web, co jsem dávala odkaz.

Diskuze Alternativní léčba

Homeopatická poradna Modrý had - PRAHA; Facebook
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Holly
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 27.9. 2007

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 9:36 am    Předmět: Citovat

Naja napsal:
Nikina napsal:

V Německu a Rakousku jsou v lékárnách běžně. U nás bohužel jen přes net. Třeba přes ten web, co jsem dávala odkaz.

Ahoj Najo, bohužel z odkazu, který jsi sem dávala se mi nedaří objednat, chtěla bych to také zkusit, na problémy se spaním (nespaním...) při PMS Smutný
Nikina
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 9:43 am    Předmět: Citovat

Holly napsal:
Naja napsal:
Nikina napsal:

Ahoj Najo, bohužel z odkazu, který jsi sem dávala se mi nedaří objednat, chtěla bych to také zkusit, na problémy se spaním (nespaním...) při PMS Smutný

já tam taky nikde cestu k objednávce nevidím. Chtěla bych nějaký tip na prověřený web.
Nikina
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2012 9:45 am    Předmět: Re: ranní přecitlivělost na hluk Citovat

Jindriska napsal:
Nikina napsal:

NiKi

Nejsi můj muž?Veselý Ten ráno hluk prostě nesnese, jak říkáš, vadí mu i dětské "ječení" nebo prostě to, že i když mluví relativně tiše, tak ty hlásky prostě jsou vysoké a pronikavé. A taky - zhruba do hodiny je v normě. Takže hodinu se děti snaží být docela tiše (už jsou dost velké, aby pochopily), já se snažím nevolat na ně z přízemí do patra (můj ječák je prý nejhorší Veselý, tak budu mít vtrénovaný nohy z běhání nahoru dolů) atd. Mě ráno nevadí hluk, vadí mi, když chce někdo komunikovat nad rámec nutnosti, takže ne, opravdu nebudu na chalupě probírat s našima,co řekl soused ani, co zrovna píšou v novinách, na to taky potřebuju tak hodinu a jedno kafe. Asi každý máme něco. Moc jsem nepomohla, ale nejsi v tom sama Veselý
J.

JO! cokoliv nad rámec nutnosti taky nemusím. Jsem po ránu hnusná společnice.
Jsem ráda, že v tom nejsem sama, ale nepěkně se s tím žije.

Taky mě napadlo, není to třeba nízký nebo vysoký tlak?
Mívala jsem spíš nižší tlak, ale to se "dětností" mohlo klidně zvrtnout v opak Vychechtaný
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Potřebuji pomoc - Domácí lékař pro každý věk i stav Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4
Přidat do záložek

Přejít na: