Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 2 Kašpárkohraní ve Stromovce
· 3 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 4 Daneček II.díl - stále bojujeme
· 5 Vyhrajte plenku Bambee - soutěžte s www.detskeplenky.eu!
DOBROAKCE
AUKCE ŠPERKŮ KE DNI MATEK

BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

DOBROKERAMIKY 2013

Poslední diskuse
· 1 pro missorku
· 2 kartarka
· 3 STEPHEN KING
· 4 Rozštěp-Ultrazvuk ve 21 týdnu
· 5 Kde v Praze nechat potisknout polštář?
· 6 Dobrý psychiatr Praha
· 7 Sexualita - 6 let
· 8 knížka o dospívání pro kluka
· 9 Hory v Česku-jarní prázdniny
· 10 Hliník v Infanrix Hib

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 STEPHEN KING
·  2 pro missorku
·  3 Třetí až čtvrté popř. páté a další dítě :-)
·  4 Sexualita - 6 let
·  5 pro missorku
·  6 Křesťanské maminy
·  7 STEPHEN KING
·  8 Dobrogrilování pro Vojtu - sobota 18.5.2013 v Žalhosticích
·  9 DUBEN 2013
·  10 Únor 2013
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

20m batole-oblečení,plína šup dolů dřív než řeknu "švec
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Máme batole
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Medvídek
Krafařka
Krafařka

Registrace: 29.1. 2008

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 1:09 pm    Předmět: 20m batole-oblečení,plína šup dolů dřív než řeknu "švec Citovat

Ahojky Ženy.
Naše velice zručně šikovná 20m Klárka se naučila rozepínat si drukama-cvočky,své kombinézy,které jsem jí pořídila na spaní.A s tím se pojí i její šikovnost-rozepíná a slvlíká si nejen oblečení,ale i plínku.Potom má mokrou počůranou postel.Kombinézy,které jsem jí koupila jsem mezi nohama sešila,aby si je nemohla rozepínat,jenže začalo léto,vedra,v noci to tu u nás nejde pod 20°C ventilátor jede 24/7 v týdnu a ty kombinézy jsou teplé.Momentálně spí v kombinéze se zipem,ale je otázkou času,kdy přijde na to jak ho může rozepnout úplně,už to umí tak po prsa Marný... .
Takže teď řeším do čeho jí oblíct za a)aby jí nebylo vedro,za b) s čeho se nesvlíkne(spací pytel nepřichází v úvahu od 10m,jak se rozepíná a sundavá na to přišla rychle) za c) máme šicí stroj,ochotní si "něco ušít"taky,ALE nevím s čeho a podle čeho.
Prosím poraďte,popřípadě pokud máte dejte obrázek nebo návod jak na to.
PS: Být sní v ložnici a čekat až usne nemůžu mám eště 7m synky,a jakmile odejdu tak jak se vzbudí nevím o ní třebas půl hodiny,je tichoučko jako myška a plínka i s obsahem by byla dole.Takže potřebuji něco co jí v té partyzánštině zabrání.
Kód panenka..jj tak vypadá,viz foto http://www.rajce.net/f488972349
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Medvídek
Krafařka
Krafařka

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 1:12 pm    Předmět: Citovat

Zapomněla jsem poděkovat.

Lucka -Pomocnice 4.2.2007 3770g a 53cm-rozhodla se sama ve 39+?tt,jen nepříjemná PA mi krapet pokazila dojem s porodu .Těhu cukrovka a inzulin 4x denně.

Andílek ve 13.tt(29.12.09)

Klárinka -Sluníčko 20.10.2010 3800g a 54cm,ve 40tt-Juhú to byl fičák :srdce: se skvělou a laskavou PA,ale,pěkně mě vyděsila poporodní adaptace malé-fialový,neplakající uzlíček se narodil V rozpacích .Je naprosto zdravá a neočkovaná.

Jenda-Malá výzva 6.12.2011 4880g a 55cm-díky mé preeklampsii se narodil CŘ ve 40tt.8dní ve špitále,stačilo Kulivočko .

Nečekaně další andílek.
Sunnyside
Howgh
Howgh

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 1:21 pm    Předmět: Citovat

Není jí v tom vedro? Dala bych jí na spaní jen tričko a plenu vzala kolem dokola lepící páskou. ;)
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Medvídek
Krafařka
Krafařka

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 1:27 pm    Předmět: Citovat

Sunnyside napsal:
Není jí v tom vedro? Dala bych jí na spaní jen tričko a plenu vzala kolem dokola lepící páskou. ;)

Jó tak to jsem zkusila...a dopadlo to tak,že lepící páska byla i s plínou dole V rozpacích .Ona se svlíkala i když bylo chladno,to jsem vyřešila tím sešitím nohavic u teplích kombinéz,ale teď nevím co dělat.
Mischkad
Treperenda
Treperenda

Registrace: 3.3. 2009

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 1:37 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,

a co zkusit letní overalky, ty muzes taky dole sesit a vedro ji v tom nebude. Neco takoveho ... http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=55849988&tab=3

M.

Někdy mám pocit, že planeta Země je psychiatrická léčebna pro obyvatele vesmíru.

... JO A NESNÁŠÍM SUNAR !!!!!!!!!!!!
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Kasia
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 2:08 pm    Předmět: Citovat

Hmmm, tak 20st. bych tu chtěla mít. V bytě máme momentálně 27st. Marný...

Ty poslední uvedené overálky máme také. Jsou přes hlavu. U krčku je lodičkový výstřih a mezi nožičkama jsou na patentky. Když to mezi nožičkama zašiješ, tak se z toho nemá šanci vysvléct...i když.....

Když bude vedro, dala bych plínku a triko. Plínku bych koupila tu tréninkovou na nočník, či plenku do bazénu. Natahují se jak kalhotky. Ale jestli je tvé dítě tak zručné, tak by možná vysvleklo i tohle.

Nechala bych ji nakonec asi spát nahou, počuranou, na nepromokavém prostěradle. Začne jí to vadit a přestane s vysvlékáním. Vychechtaný
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Kobylkalucni
Krafařka
Krafařka

Registrace: 30.10. 2008

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 2:20 pm    Předmět: Citovat

A jak jste měli řešený u spacího pytle zip - byl jezdec dole, když se zapnul?. Možná by stačilo přidat nějaké sofistikované zapínání k jezdci - poutko s patentkem nebo tak něco. Nebo ji dej na plínku kšandy Veselý.
Medvídek
Krafařka
Krafařka

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 2:21 pm    Předmět: Citovat

Kasia napsal:

Ty poslední uvedené overálky máme také. Jsou přes hlavu. U krčku je lodičkový výstřih a mezi nožičkama jsou na patentky. Když to mezi nožičkama zašiješ, tak se z toho nemá šanci vysvléct...i když.....

Ale jestli je tvé dítě tak zručné, tak by možná vysvleklo i tohle.

Nechala bych ji nakonec asi spát nahou, počuranou, na nepromokavém prostěradle. Začne jí to vadit a přestane s vysvlékáním. Vychechtaný

Jenže,když je zašiju tak už jí do toho neobleču,když jsou oblíkací přes hlavu.
Těch 27 je vražedných V rozpacích ,to mě mrzí.
Jinak mi jde o spaní po O,na noc mi to nedělá.
Jo a,když jsem jí do té kombinézy na spaní po O oblíkla během 5min.vytuhla.
Kasia
Howgh
Howgh

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 2:27 pm    Předmět: Citovat

Medvídek napsal:
Kasia napsal:

Ale jestli je tvé dítě tak zručné, tak by možná vysvleklo i tohle.

Jenže,když je zašiju tak už jí do toho neobleču,když jsou oblíkací přes hlavu.
Těch 27 je vražedných V rozpacích ,to mě mrzí.
Jinak mi jde o spaní po O,na noc mi to nedělá.
Jo a,když jsem jí do té kombinézy na spaní po O oblíkla během 5min.vytuhla.

Tak jí to oblečeš opačnou stranou (nahama napřed), ne? My máme ten lodičkový výstřih. Je to dostatečně široké. A naše děti mají hlavu větší než zadeček, takže opačným koncem se to bez problémů obleče.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Sharki
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 17.7. 2007

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 2:32 pm    Předmět: Citovat

Jestli jenom o obědě, to bych pořídila nepromokavou podložku do postýlky a nechala spát bez..
Johanka83
Kecka
Kecka

Registrace: 16.3. 2009

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 3:03 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, ta moje to dělá taky, už asi dva měsíce. Vychechtaný Jediný z čeho se nedostane je body a pak z těch letních overalků. Patentky sice rozepnout umí, ale jak jsou "jen" mezi nohama, tak je nechá napokoji. Pozorováním jsem zjistila, že je rozepíná od krku a jak nejsou ze předu, tak to neřeší a nevadí jí, že není oblečená.

Ještě se dělají takové natahovací letní overálky se zapínáním na zádech. Nemají patentky ze předu, ani mezi nohama, ale na zádech. Viděla jsem je i s knoflíkama, ale asi to bude tlačit.

SNAŽILKY 2010 - seznámek str. 606
Listopad 2010 - seznámek str. 305
Medvídek
Krafařka
Krafařka

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 3:10 pm    Předmět: Citovat

Johanka83 napsal:
Ahojky, ta moje to dělá taky, už asi dva měsíce. Vychechtaný Jediný z čeho se nedostane je body a pak z těch letních overalků. Patentky sice rozepnout umí, ale jak jsou "jen" mezi nohama, tak je nechá napokoji. Pozorováním jsem zjistila, že je rozepíná od krku a jak nejsou ze předu, tak to neřeší a nevadí jí, že není oblečená.

Ještě se dělají takové natahovací letní overálky se zapínáním na zádech. Nemají patentky ze předu, ani mezi nohama, ale na zádech. Viděla jsem je i s knoflíkama, ale asi to bude tlačit.

Johanko,kde je dělají?Já si to dala vyhledat a nenašla jsem nic.Neumím hledat V rozpacích ?
Danka
Drbna
Drbna

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 3:19 pm    Předmět: Citovat

My sme rovnaký problém riešili oblepením plienky lepiacou páskou ale fakt kolom dokola. Nepodarilo sa jej to dať dole. Keď som to prelepila len na okrajoch, tak to strhla. Ale keď bola páska okolo celého tela a znova na pásku, tak to držalo. Neviem, či to dobre popisujem.
Karlici
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 17.11. 2008

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 3:19 pm    Předmět: Citovat

soucitim, ten nas prcek ted 2lety se takhle umi svliknout snad od 1,5 roku. Nastesti ho to preslo a ted se mi to hodi, usetri to spoustu casu. U nas deti vzdycky do cca 2 let spaly v bavlnenych overalcich. protoze se vetsinou odkopaji, teplo jim nevadilo. Overalky bych zkusila zapnout na zadech, jestli jsou o kapku vetsi. Kdyz je to navlikaci pres hlavu, tak tam musi byt patentek, jinak se taky brzo vyvliknou.
Medvídek
Krafařka
Krafařka

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2012 3:28 pm    Předmět: Citovat

Kobylkalucni napsal:
A jak jste měli řešený u spacího pytle zip - byl jezdec dole, když se zapnul?. Možná by stačilo přidat nějaké sofistikované zapínání k jezdci - poutko s patentkem nebo tak něco. Nebo ji dej na plínku kšandy Veselý.

Kobylkalucni zip byl po obvodu,ramena měla zapínání na cvočky.Stačilo jí ty cvočky rozdělat a byl ze spacího pytle venku.
Jo a poutko měla u zipu měla na kombinéze co ještě včera neuměla rozepnout.Dneska jí muž vyndaval s postýlky po odpoledním spánku nahatou.Kombinézu sundanou a plínu taky Hustej .
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Máme batole Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3
Přidat do záložek

Přejít na: