Registrace: 29.1. 2008 Příspěvky: 620 Bydliště: S Boží milosti jsem tam kde mám být.
Zaslal: po červenec 02, 2012 1:09 pm Předmět: 20m batole-oblečení,plína šup dolů dřív než řeknu "švec
Ahojky Ženy.
Naše velice zručně šikovná 20m Klárka se naučila rozepínat si drukama-cvočky,své kombinézy,které jsem jí pořídila na spaní.A s tím se pojí i její šikovnost-rozepíná a slvlíká si nejen oblečení,ale i plínku.Potom má mokrou počůranou postel.Kombinézy,které jsem jí koupila jsem mezi nohama sešila,aby si je nemohla rozepínat,jenže začalo léto,vedra,v noci to tu u nás nejde pod 20°C ventilátor jede 24/7 v týdnu a ty kombinézy jsou teplé.Momentálně spí v kombinéze se zipem,ale je otázkou času,kdy přijde na to jak ho může rozepnout úplně,už to umí tak po prsa .
Takže teď řeším do čeho jí oblíct za a)aby jí nebylo vedro,za b) s čeho se nesvlíkne(spací pytel nepřichází v úvahu od 10m,jak se rozepíná a sundavá na to přišla rychle) za c) máme šicí stroj,ochotní si "něco ušít"taky,ALE nevím s čeho a podle čeho.
Prosím poraďte,popřípadě pokud máte dejte obrázek nebo návod jak na to.
PS: Být sní v ložnici a čekat až usne nemůžu mám eště 7m synky,a jakmile odejdu tak jak se vzbudí nevím o ní třebas půl hodiny,je tichoučko jako myška a plínka i s obsahem by byla dole.Takže potřebuji něco co jí v té partyzánštině zabrání.
Kód panenka..jj tak vypadá,viz foto http://www.rajce.net/f488972349
Registrace: 29.1. 2008 Příspěvky: 620 Bydliště: S Boží milosti jsem tam kde mám být.
Zaslal: po červenec 02, 2012 1:12 pm Předmět:
Zapomněla jsem poděkovat. _________________ Barča-Puberťanda 3.8.2000 3950g a 52cm-vyhnali jí Oxytocinem ve 42tt na druhý pokus .
Lucka -Pomocnice 4.2.2007 3770g a 53cm-rozhodla se sama ve 39+?tt,jen nepříjemná PA mi krapet pokazila dojem s porodu .Těhu cukrovka a inzulin 4x denně.
Andílek ve 13.tt(29.12.09)
Klárinka -Sluníčko 20.10.2010 3800g a 54cm,ve 40tt-Juhú to byl fičák :srdce: se skvělou a laskavou PA,ale,pěkně mě vyděsila poporodní adaptace malé-fialový,neplakající uzlíček se narodil .Je naprosto zdravá a neočkovaná.
Jenda-Malá výzva 6.12.2011 4880g a 55cm-díky mé preeklampsii se narodil CŘ ve 40tt.8dní ve špitále,stačilo .
Zaslal: po červenec 02, 2012 1:27 pm Předmět:
Sunnyside napsal:
Není jí v tom vedro? Dala bych jí na spaní jen tričko a plenu vzala kolem dokola lepící páskou. ;)
Jó tak to jsem zkusila...a dopadlo to tak,že lepící páska byla i s plínou dole .Ona se svlíkala i když bylo chladno,to jsem vyřešila tím sešitím nohavic u teplích kombinéz,ale teď nevím co dělat.
Hmmm, tak 20st. bych tu chtěla mít. V bytě máme momentálně 27st.
Ty poslední uvedené overálky máme také. Jsou přes hlavu. U krčku je lodičkový výstřih a mezi nožičkama jsou na patentky. Když to mezi nožičkama zašiješ, tak se z toho nemá šanci vysvléct...i když.....
Když bude vedro, dala bych plínku a triko. Plínku bych koupila tu tréninkovou na nočník, či plenku do bazénu. Natahují se jak kalhotky. Ale jestli je tvé dítě tak zručné, tak by možná vysvleklo i tohle.
Nechala bych ji nakonec asi spát nahou, počuranou, na nepromokavém prostěradle. Začne jí to vadit a přestane s vysvlékáním.
A jak jste měli řešený u spacího pytle zip - byl jezdec dole, když se zapnul?. Možná by stačilo přidat nějaké sofistikované zapínání k jezdci - poutko s patentkem nebo tak něco. Nebo ji dej na plínku kšandy .
Zaslal: po červenec 02, 2012 2:21 pm Předmět:
Kasia napsal:
Ty poslední uvedené overálky máme také. Jsou přes hlavu. U krčku je lodičkový výstřih a mezi nožičkama jsou na patentky. Když to mezi nožičkama zašiješ, tak se z toho nemá šanci vysvléct...i když.....
Ale jestli je tvé dítě tak zručné, tak by možná vysvleklo i tohle.
Nechala bych ji nakonec asi spát nahou, počuranou, na nepromokavém prostěradle. Začne jí to vadit a přestane s vysvlékáním.
Jenže,když je zašiju tak už jí do toho neobleču,když jsou oblíkací přes hlavu.
Těch 27 je vražedných ,to mě mrzí.
Jinak mi jde o spaní po O,na noc mi to nedělá.
Jo a,když jsem jí do té kombinézy na spaní po O oblíkla během 5min.vytuhla.
Ale jestli je tvé dítě tak zručné, tak by možná vysvleklo i tohle.
Jenže,když je zašiju tak už jí do toho neobleču,když jsou oblíkací přes hlavu.
Těch 27 je vražedných ,to mě mrzí.
Jinak mi jde o spaní po O,na noc mi to nedělá.
Jo a,když jsem jí do té kombinézy na spaní po O oblíkla během 5min.vytuhla.
Tak jí to oblečeš opačnou stranou (nahama napřed), ne? My máme ten lodičkový výstřih. Je to dostatečně široké. A naše děti mají hlavu větší než zadeček, takže opačným koncem se to bez problémů obleče.
Ahojky, ta moje to dělá taky, už asi dva měsíce. Jediný z čeho se nedostane je body a pak z těch letních overalků. Patentky sice rozepnout umí, ale jak jsou "jen" mezi nohama, tak je nechá napokoji. Pozorováním jsem zjistila, že je rozepíná od krku a jak nejsou ze předu, tak to neřeší a nevadí jí, že není oblečená.
Ještě se dělají takové natahovací letní overálky se zapínáním na zádech. Nemají patentky ze předu, ani mezi nohama, ale na zádech. Viděla jsem je i s knoflíkama, ale asi to bude tlačit. _________________
SNAŽILKY 2010 - seznámek str. 606
Listopad 2010 - seznámek str. 305
Zaslal: po červenec 02, 2012 3:10 pm Předmět:
Johanka83 napsal:
Ahojky, ta moje to dělá taky, už asi dva měsíce. Jediný z čeho se nedostane je body a pak z těch letních overalků. Patentky sice rozepnout umí, ale jak jsou "jen" mezi nohama, tak je nechá napokoji. Pozorováním jsem zjistila, že je rozepíná od krku a jak nejsou ze předu, tak to neřeší a nevadí jí, že není oblečená.
Ještě se dělají takové natahovací letní overálky se zapínáním na zádech. Nemají patentky ze předu, ani mezi nohama, ale na zádech. Viděla jsem je i s knoflíkama, ale asi to bude tlačit.
Johanko,kde je dělají?Já si to dala vyhledat a nenašla jsem nic.Neumím hledat ?
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 4183 Bydliště: dedinka na Slovensku; na BC Květníček
Zaslal: po červenec 02, 2012 3:19 pm Předmět:
My sme rovnaký problém riešili oblepením plienky lepiacou páskou ale fakt kolom dokola. Nepodarilo sa jej to dať dole. Keď som to prelepila len na okrajoch, tak to strhla. Ale keď bola páska okolo celého tela a znova na pásku, tak to držalo. Neviem, či to dobre popisujem.
soucitim, ten nas prcek ted 2lety se takhle umi svliknout snad od 1,5 roku. Nastesti ho to preslo a ted se mi to hodi, usetri to spoustu casu. U nas deti vzdycky do cca 2 let spaly v bavlnenych overalcich. protoze se vetsinou odkopaji, teplo jim nevadilo. Overalky bych zkusila zapnout na zadech, jestli jsou o kapku vetsi. Kdyz je to navlikaci pres hlavu, tak tam musi byt patentek, jinak se taky brzo vyvliknou.
Zaslal: po červenec 02, 2012 3:28 pm Předmět:
Kobylkalucni napsal:
A jak jste měli řešený u spacího pytle zip - byl jezdec dole, když se zapnul?. Možná by stačilo přidat nějaké sofistikované zapínání k jezdci - poutko s patentkem nebo tak něco. Nebo ji dej na plínku kšandy .
Kobylkalucni zip byl po obvodu,ramena měla zapínání na cvočky.Stačilo jí ty cvočky rozdělat a byl ze spacího pytle venku.
Jo a poutko měla u zipu měla na kombinéze co ještě včera neuměla rozepnout.Dneska jí muž vyndaval s postýlky po odpoledním spánku nahatou.Kombinézu sundanou a plínu taky .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.