Zaslal: ne červenec 01, 2012 4:41 pm Předmět: Skvrny-pihy v obličeji - pomóc, nechci je!
Holky prosím poraďte, jsme trochu zoufalá. Vždycky se mi dělaly pihy, nevadilo mi to. Ale teď už se mi dělají takový ty skrvny...pod očima, na čele...jakmile trochu vyleze sluníčko, tak hystericky mažu ksicht 50kou a stejně tam jsou! Pihy ok, ale tohle je prostě dost hrozný a mě to štve
Nevím, jak na to - bělit po domácku - citron, atd?
Krémy? - asi dost drahý, al asi bych i zainvestovala...
Laser? - drahý určitě a ještě bych se bála...
...ale každopádně něco bych s tím chtěla udělat, než budu mít ksicht jeden velký flek
Registrace: 28.9. 2006 Příspěvky: 5042 Bydliště: Všude dobře, tak co doma?......
Zaslal: ne červenec 01, 2012 7:22 pm Předmět:
Mám flekatý obličej a jediné co mi pomáhá je makeup Dřív jsem bývala pihovatá a strašně mi to vadilo. Co bych teď dala za obyčejné krásné malé pihy! _________________ http://picasaweb.google.com/Sojsinka
...... na FB "Sojsinka tašky"
Moje nápady na tvoření s dětmi, přidejte se na FB do skupiny Sojsinka - studánka nápadů
Inko, mažeš tou 50-kou pravidelně každý den? Stačí i běžný pohyb po městě, nemusí být ani úplně jasno a UV záření působí.
Mně se více osvědčilo používání denního krému s vyšším SPF.
Bibo, nemažu každý den spíš na chatě, na koupališti...nevím, jak denně to dělat, ráno si dám normální krém a pak makeup a pak jsem 8 hodin v kanceláři...
Martinko, tak to je dobrý tip, díky, protože ty cukry u mě opravdu jsou...
Sharki tu syrovátku taky zkusím, ráda bych nejdřív cestou nejmenšího a nejméně nákladného odporu...
Inko, dřív jsem se mazala taky nárazově při delším pobytu na slunci (práce na zahradě, koupálko, výlety...) a to nestačilo, při pohybu ve městě bez SPF jsem v průběhu léta sflekatěla. Letos se mažu každé ráno denním krémem s 25-kou a zatím dobrý. Na jaře jsem ještě používala o sérum.
Mám stejný problém Začalo to při druhém těhotenství. Já se mažu celoročně SPF 50+ od Biodermy - doporučila kožní lékařka, ale stejně se skvrny objeví. Namažu se Biodermou, na to make-up a pudr. I když používám extra fluid verzi, tak jsem stejně hodně mastná, a to je pak problém na to najít vhodný make-up Nechci vidět, jak budu vypadat po dovolené u moře.....hiena skvrnitá
Registrace: 2.12. 2010 Příspěvky: 4133 Bydliště: Praha Radotín
Zaslal: ne červenec 01, 2012 11:27 pm Předmět:
Inko,
Mojí kamarádce se při prvním těhotenství taky obejvily fleky v obličeji,na radu její známé začala jíst kždý den ráno pul litrový bílý jogurt se skořicovým cukrem, a skvrny zmizely.
Teď je těhotná podruhé, objevil se ten samý problém a jogurt opět pomohl...
Registrace: 2.10. 2006 Příspěvky: 2067 Bydliště: Praha 9
Zaslal: po červenec 02, 2012 9:49 am Předmět:
Ahoj mám stejný problém. Od 1.těhotenství. Moje sestra taky, ale ta už ty skvrny měla před těhu. Staršímu děcku bude za měsíc šest let a stále nezmizely.
Používám tento krém, ale nějaké výrazné zlepšení nevidím (ale bohužel flákám jeho používání). Sestra ho používá opravdu pravidelně a jsou ty skvrny světlejší.
Mám je hodně na čele, v létě vyskáčou v oblasti dolní čelisti.
Před 14 dny jsem se vrátila z Itálie, první dovolená u moře "po dětech" a čelo jsem opravdu poctivě, několikrát denně, mazala krémem s 50faktorem. Skvrny jsou sice vidět, ale né víc jak před dovolenou. Což považuju za úspěch.
Ten jogurt bych mohla vyzkoušet, jen teda nevím, jestli do sebe nasoukám půl litru jogurtu _________________
Taky s tím mám po druhém těhotenství problém, přes zimu mi sice téměř zmizí, ale na jaře vyskočí znovu a víc, hlavně v okolí nosu a očí, i přesto, že opravdu několikrát denně mažu pleť. krémem s min SPF 15, asi by to chtělo vyšší kalibr.
Z nějakých diskuzích na netu jsem si kdysi vypsala, že za to může i oslabená funkce jater, že někomu pomohlo kromě bělící kosmetiky i :
potr. doplňky Essential Forte, velké dávky vit. C, kys. listová, vit. B, čaj z ostropeřce, jitrocel, výtažky z lichořeřišnice
a věci na pročištění: ledvinové čaje, detoxikace zeleným jílem/ječmenem, chlorellou nebo protikvasinková dieta (zatím jsem nezkoušela nic)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.