Prosím jaklou máte zkušenost s tímto přípravkem? Dostaly jsme ho dnes na pohotovosti k angíne? dcera je neustále nemocná a dr. radí kde co a nic nezabírá. Děsím se zda to nejsou jen vyhozené penize a účinek žádný. Jak jste byli vy spokojeni? Díky za vaše odpovědi.
Registrace: 29.10. 2006 Příspěvky: 5330 Bydliště: Praha
Zaslal: so červen 30, 2012 3:10 pm Předmět:
Mám s ním dobrou zkušenost na začátku virového onemocnění. Jinak mám daleko lepší výsledky s přesně určeným lékem. Pokud se jedná o chronický problém, opakované infekty, tak tam bych řekla, že to moc účinné nebude. _________________ Naja, Michal 7/96, Terezka 10/04
Takže k té naši angíně to asi moc význam nemá co ? A není nějaký homeopat. připravek na posílení imunity je fakt účiný? máme opakovaně prudušky. Už nevím co by malé pomohlo. Zatím mi přijde jak pokusny králík, nic nezabírí. Díky
Registrace: 29.10. 2006 Příspěvky: 5330 Bydliště: Praha
Zaslal: so červen 30, 2012 5:54 pm Předmět:
Anaj01 napsal:
Takže k té naši angíně to asi moc význam nemá co ? A není nějaký homeopat. připravek na posílení imunity je fakt účiný? máme opakovaně prudušky. Už nevím co by malé pomohlo. Zatím mi přijde jak pokusny králík, nic nezabírí. Díky
Homeopaticky se imunita posiluje vždy individuálním lékem, který vybírá homeopat na základě osobního pohovoru klientovi na míru. Bohužel neexistuje žádná osvědčená indikace. Oscillo bych při angíně velmi pravděpodobně nepodávala. _________________ Naja, Michal 7/96, Terezka 10/04
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.