Zaslal: pá červen 29, 2012 10:24 am Předmět: Kam v Kladně s prckem na koupaliště?
Ahoj, prosím, je tu někdo z Kladna, kdo poradí, kam vyrazit s 20měsíčňákem na koupaliště? Bažantnice nebo koupaliště u Sletiště? Ještě jsem neměla čest ani jedno ozkoušet a dnešek se jeví jako ideální;)
Díky předem!
to máš individi. My raději Bažantnici, páč za rohem a krásná a nová a vůbec. Voda studená.
Sleťák je nacpanej až na půdu, dost "rasovou menšinou", ovšem voda jako kafíčko.
Přeju šťastnou ruku při výběru, třeba se potkáme ;)
to máš individi. My raději Bažantnici, páč za rohem a krásná a nová a vůbec. Voda studená.
Sleťák je nacpanej až na půdu, dost "rasovou menšinou", ovšem voda jako kafíčko.
Přeju šťastnou ruku při výběru, třeba se potkáme ;)
Přesně tohle jsem potřebovala slyšet:) Takže razíte na Bažantnici? Budeme mít červený míč;)
My invalidní kočárek ;)
nevím, jestli tam kluky dostanu ještě dneska. Malej se vrací ze školky 15:30. Ale zítra tam budeme stopro celý den. K plotně mě v tom vedru nikdo nedostane
Vy už tam snad jste, tak užívejte ;)
Registrace: 5.12. 2008 Příspěvky: 578 Bydliště: mezi Kladnem a Slaným
Zaslal: pá červen 29, 2012 10:04 pm Předmět:
No já nevím, ale loni v Bažantnici bylo teda dost "tmavo" a voda vůbec nebyla čistá....Sleťák se mi zdál o malinko lepší...tak si to užijte, my snad někdy příště, vezem děti na prázdniny na Moravu _________________
Na koupalku u Sleťáku v brouzdališti mi přijde voda hodně studená, ale děti si nestěžovaly. Bažantnici neznám, ale kamarádka chodí jen tam, i když to mají podstatně dál. Jiná zase radši chodí na krytý bazén...
Tak jsme testli Bažantnici a byla jsem mile překvapena - voda sice docela studená, ale zase čistá. Dítko se vyřádilo hlavně na skluzavce v dětském brouzdališti:) _________________ http://www.votocvohoz.cz/member/item/my_list/42711
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.