U nás David samé, Zuzka na stavárně vyznamenání, Klárky hodnocení teprve dostanu.
Davča dostane jízdu na motokárách (mužský tam byli spolu nedávno a nic jiného si nepřeje:) ), Zuzi příspěvek na lezení po skalách, chce nějaký pytlíček bo co na nějaký mazání, aby jí to neklouzalo, Klárka pusu
Ježkovi, svačiny, no to mi nedošlo, hurá )))
Evkom, ty jo... asi mě napadá jen udělat radost ženským ve svém okolí a porozdat, ať se z jejich krásy někdo těší, když už jsou utržené ... já raději dávám kytky v květináčích.
Vysvědčení máme zatím jen ze ZUŠky, ale i z klavíru máme úžasnou paní učitelku, která napsala holkám krásné slovní hodnocení s tím, že jí bylo potěšením, že k ní chodily na klavír.
Jak já ty známky nemám ráda (a to jsem mívala sama jedničky od shora až dolů).
U nás syn dostal novou super helmu na kolo,zasvěcení vědí proč....
Dceři přispěju na prázniny finančně,zvládá stuia na výbornou a hlavně zcela samostatně.
Náš prďola se dnes loučí ve školce/jde po ,,o" a celé prázniny chodit nebude/,nesl bombonky a čeká nás opékání buřtů.
Prvňák samý, plus mokré vysvědčení - želvička za 10 m
Prázdniny super, vstávat budu stejně, protože mladší má budíček denně před šestou, ale svačiny mě neba, takže to bude chvilku klid.
A o prázdninách mě čeká hledání práce a koncem srpna nástup dcery do školky...
Ještě si říkám, že kdyby si mě našla nějaká slušná práce hned, tak prázdniny ráda zruším
Všem hezké léto bez nemocí, úrazů a osobních karambolů všeho druhu.
Tak u nás prvňačka samé jedničky, do školy nesla paní učitelce kytičku ze zahrady, čokoládu a voňavý vyšívaný pytlíček s levandulí.
Za vysvědčení dostala knížku-Disney princezny (už horlivě vyplňuje ), od babiček lahev na kolo.
Plus bude slavnostní oběd zakončený broskví se zmrzlinou a šlehačkou.
Kačka samý a pochvalu třídní, ale moc to asi neprožívá, neb chtěla odejít z družiny bez vysvědčení Největší zážitek, že jedna spolužačky při vylézání z lavice na cestě ke katedře pro vysvědčení sebou flákla:-)
Dostane hodinky za 200 Kč, u kterých jsme byla vyměnit baterku asi v nejdražším hodinářství v Praze - holt nejbližší mojí práci:-) Ale chovali se jako bych si šla koupit hodiny za 60 litrů velmi profesionální!
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 3259 Bydliště: Francie
Zaslal: pá červen 29, 2012 10:15 am Předmět:
Dcera ma prazdniny uz od pondelka, ale vysvedceni dostanem postou pristi tyden.
Darek uz dostala, chtela nove podkolenky na jezdeni na koni
Syn predskolak, v zari jde do prvni tridy (u nas CP), same jednicky (u nas same A) dostal k knizku.
Do skolky dnes prinesl dort s bonbonu pro kamarady a cokolady pro obe ucitelky. _________________ Denisa 17/06/1999
Gabriel 08/08/2006
Balthazar 23/12/2011
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.