Zaslal: st červen 27, 2012 9:40 am Předmět: Jak na dredy?
Ahoj,
potřebovala bych poradit... Violce se na vršku hlavy dělaj z postýlky na vlasech fakt šílený zacuchance... Nějak s tím nemám zkušenost a nevím moc co s tím... Poradíte?
Díky moc.
Peta
P.S.: Kód povijan - že bych jí do něj zamotala na noc hlavu?
Registrace: 23.9. 2006 Příspěvky: 16877 Bydliště: s výhledem na Ještěd
Zaslal: st červen 27, 2012 9:50 am Předmět:
Hance se dělaly taky, pomohla taky změna šamponu (já teda ne dětský, alenějaký s kondisionerem na suché vlasy - používá Anča). Teď je ale chudinka ostříhaná "na trojku", má pořád děsnou seboreu, a z delších vlasů to prostě nedostanu , sice jí to sluší, ale i tak jsem její blond mikádo obrečela.
Ahoj,
nevim, jak dlouhe vlasky ma, ale moje starsi spi uz nekolik let v copu, jinak bychom rano nerozcesaly.
Co copanek nebo aspon culik? Ne nijak moc utazeny, ale tak, aby se necuchalo....
Jinak strikam detem hlavy olivovym olejem (do rozprasovace olivovy olej, trocha vody (1:1), zaklepat, nastrikat....
Registrace: 1.10. 2009 Příspěvky: 1244 Bydliště: Praha
Zaslal: st červen 27, 2012 11:12 am Předmět:
Holky mají kudrnaté a tím pádem i hodně suché vlasy a dovolím si říct, že o zacuchávání víme své. ;)
U nás se jede v kokosovém oleji do vlásků, buď přímo z rukou nebo do toho rozprašovače.
Na "evropské" vlasy to ale může být dost mastné, prošmejdi DM mají tam nějaký hydratační sprej nebo krém do vlasů, to by mohlo pomoct, jestli to teda nevyřeší jen změna šamponu.
V Lidlu jeden čas prodáváli vlasové mléko ve spreji a to bylo super, ale už ho nemají. _________________
Dceri se odmalicka cuchaji vlasky, a to uz je skolacka, spani v copu ji ale nevyhovuje, tak pouzivame suchy olej od Sanoflore - je v rozprasovci, neni mastny - pro tento ucely idealni (a da se pouzit i na plet, na nehty, telo)
Registrace: 22.9. 2006 Příspěvky: 2479 Bydliště: Praha 10
Zaslal: st červen 27, 2012 12:22 pm Předmět:
jo, tak to znám... používám kondicioner ve spreji, který se nesmejvá a každý ráno to s tím pročísneme. čerstvě máme doma taky ten dětský tangle teezer a uvidíme...
foto - adélka v roce...
dnes už je to mnohem lepší
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.