Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

Poslední komentáře  
· 1 Máš, cos chtěla!
· 2 Máš, cos chtěla!
· 3 Máš, cos chtěla!
· 4 Máš, cos chtěla!
· 5 Máš, cos chtěla!
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

Poslední diskuse
· 1 Lily Lolo - hromádka Brno
· 2 stará hračka: malá televize s obrázky českých hradů
· 3 Šikana ve škole pro postižené
· 4 Potřebuji poradit
· 5 kdo to seděl u soudu??
· 6 Obaly na sešity
· 7 Kynutý koláč - efektní motání
· 8 Prirodni pripravky v domacnosti
· 9 Kurz rodopisu s hlídáním dětí
· 10 Slavná a úspěšná... Claricia :-)

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 2008 - červňátka
·  2 Kynutý koláč - efektní motání
·  3 Dělá vám to Seznam.cz taky?
·  4 Kynutý koláč - efektní motání
·  5 2005 - podzim
·  6 A co sexy pohodlné kalhotky?
·  7 Září 2012
·  8 SRPŇÁTKA 2013
·  9 2007 - Březen*
·  10 jak na Jillian Michaels - 30 Day Shred
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

PayPal a jak dál

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Technický koutek
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ajinav
Kecka
Kecka

Registrace: 27.1. 2007

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 9:30 am    Předmět: PayPal a jak dál Citovat

Ahoj, chci si zřídit paypal. Kartu už mám na platbu přes internet,návod jak založit paypal účet jsem si našla,ale tady začíná zádrhel. Někde píšou, že když si pošlu špatnou částku,tak zaplatím poplatek 200Kč. Jinde píšou,že když částka nebude dostatečná,ten zbytek si strhnou z mého účtu. Já si teda něco koupím a pak co? Přijde mi žádost o zaplacení a já podle aktuálního kurzu (nákup nebo prodej,v tom se nevyznám) pošlu částku na můj paypaly účet. Právě tahle část mi není moc jhasná,jak probíhá ta platba. Jak to teda funguje? Nebo nemáte odkaz na nějaké stránky,kde je to vše od A do Z popsané pro úplné blbce?

Existuje místo,kde je možné všechno. To místo je uvnitř tebe.

Čím víc člověk dá,tím víc se mu vrátí.

Nejlepší způsob, jak ztratit dítě, je držet ho stále u sebe

Všechno neštěstí nepochází z nedostatku,ale spíše z přebytku.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Lucousina
Krafařka
Krafařka

Registrace: 27.10. 2009

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 9:36 am    Předmět: Citovat

ahoj,
je to asi dva měsíce co jsem si PP zařizovala. Jelikož jsem se chtěla vyhnout propojení PP a mého účtu udělala jsem celou záležitost převodem, že jsem si na PP převedla částku - zatím jen malou symbolickou - aby mě to nemrzelo když se náhodou někde ty peníze ztratí. A neztratily.
doma mám super odkaz jak na to,ale obávám se, že tvému problému pomoct neumím Smutný
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Ajinav
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 10:00 am    Předmět: Citovat

Pošleš mi prosím tě pak ten odkaz? A ještě jsi nic nekupovala? A ty peníze co tam zbydou,si můžu zase převést zpět na účet?

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Llevelyn
Guma a neuvařitelná slepice :-)

Registrace: 2.12. 2007

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 10:01 am    Předmět: Citovat

Platíme přes PayPal léta, propojeno s účtem a nikdy problém nebyl. Pokud to máš extra, tak si vždy převeď před nákupem prachy ( ale pokud uvidíš něco co nutně teď hned potřebuješ tak to bude krapet problém). PP je svázán s kartou, tak hádám, že pokud nebude na PP dost, odečte se ti to z karty.
Janička
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 6.2. 2008

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 10:03 am    Předmět: Citovat

Ahoj,
jdeš na to děsně komplikovaně Veselý
Stačí založit paypal účet, propojit ho s tou platební kartou, a NEMUSÍŠ na něj nic převádět. Pro ověření se strhne nějaká malá částka (koruna, dolar, euro, už nevím) a ta se pak použije při první platbě (tj. nepřijdeš o ni).
A pak to funguje tak, že kdykoli zaplatíš paypalem, částka se podle aktuálního kursu strhne z té karty, takže nic nepočítáš, neposíláš, prostě - "samo se to". Při platbě navíc uvidíš, kolik to v CZK bude.
Stačí to takto? Veselý
J.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Ishanek
Drbna
Drbna

Registrace: 3.7. 2008

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 10:17 am    Předmět: Citovat

Janička napsal:
Ahoj,
Stačí založit paypal účet, propojit ho s tou platební kartou, a NEMUSÍŠ na něj nic převádět. Pro ověření se strhne nějaká malá částka (koruna, dolar, euro, už nevím) a ta se pak použije při první platbě (tj. nepřijdeš o ni).
A pak to funguje tak, že kdykoli zaplatíš paypalem, částka se podle aktuálního kursu strhne z té karty, takže nic nepočítáš, neposíláš, prostě - "samo se to". Při platbě navíc uvidíš, kolik to v CZK bude.
Stačí to takto? Veselý
J.

Přesně takhle to mám taky, funguje skvěle už pár let Huráááá
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Vydra
Howgh
Howgh

Registrace: 6.10. 2007

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 10:33 am    Předmět: Citovat

Nemusíš se bát přímého propojení s účtem. PayPal je jedna z nejbezpečnějším možností platby přes internet. My takhle platíme už asi 5let a nikdy žádný problém nenastal. Dokonce má PayPal něco jako pojištění platby, takže když ti zaplacená věc nepřijde a byl by problém s prodejcem, o peníze nepřijdeš. Nikdy jsem to ale nepotřebovala, protože obzvlášť na Ebay, se prodejci fakt snaží. Pokud nakupuju mimo Ebay, dávám přednost formám, které mají PayPal, právě protože je to záruka, že o peníze nepřijdu.

Na začátku ti strhnou zhruba 50,-. To není poplatek, jen se tak zjistí, že je vše správně nastaveno a že to funguje. Jakmile nakoupíš první věc, strhnou ti o tuto částku míň.
Pokud budeš mít PayPal s tím, že ho budeš mít jako "klasický účet", tzn že tam budeš mít převedené peníze, musíš si při nákupech dávat pozor, jestli tam máš na nákup dost peněz. Pro někoho je to zřejmě lepší varianta, ale já dávám přednost přímého propojení.
Verunka 7/2013?
Přes Palubu - SLEVA pro BC
- 10% DĚTSKÉ BOBY, SÁŇKY, ... zn. Alpen Gaudi

Naposledy upravil Vydra dne st červen 27, 2012 10:36 am, celkově upraveno 1 krát.
Ajinav
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 10:35 am    Předmět: Citovat

Janička napsal:
Ahoj,
Stačí to takto? Veselý
J.

Jojo,stačí Vychechtaný

Ajinav
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 10:37 am    Předmět: Citovat

Tak ještě poprosím o nějaký odkaz,kde si nastavím to příme spojení PP s účtem? Ještě PP nemám založený a anglicky moc neumím.

Lucousina
Krafařka
Krafařka

Registrace: 27.10. 2009

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 12:06 pm    Předmět: Citovat

každý to máme jinak.. já bohužel nemám embosovanou kartu...
a hlavně to mám jako takovou stopku, protože se znám, pokud nemám limit nakupuju jako divá... takhle vím, že mám na PP ještě tolik a tolik a můžu zvesela nakupovat.
Zatím jen maličkosti na ebay...

Ajinav - a nemá vyloženě PP nějaký návod co a jak? myslím, že to snad už bylo i v češtině, pěkně step by step.. každopádně ti z domova pošlu ten odkaz, pán tam měl vysvětleno hodně věcí, nejen ten můj převod..
Ajinav
Kecka
Kecka

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 1:12 pm    Předmět: Citovat

Lucousina napsal:
každý to máme jinak.. já bohužel nemám embosovanou kartu...
a hlavně to mám jako takovou stopku, protože se znám, pokud nemám limit nakupuju jako divá... takhle vím, že mám na PP ještě tolik a tolik a můžu zvesela nakupovat.
Zatím jen maličkosti na ebay...

Ajinav - a nemá vyloženě PP nějaký návod co a jak? myslím, že to snad už bylo i v češtině, pěkně step by step.. každopádně ti z domova pošlu ten odkaz, pán tam měl vysvětleno hodně věcí, nejen ten můj převod..

Díky

Klarisek
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 22.9. 2006

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 2:00 pm    Předmět: Citovat

Zde určitě spousta info Veselý
http://www.google.cz/#hl=cs&gs_nf=1&cp=11&gs_id=w&xhr=t&q=jak+z%C5%99%C3%ADdit+paypal&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&oq=jak+z%C5%99%C3%ADdit+&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=a5de13e69d960e2f&biw=1400&bih=892
Janička
Diskutérka
Diskutérka

Registrace: 6.2. 2008

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 3:16 pm    Předmět: Citovat

návod v češtině:
http://online-podnikani.cz/online-podnikani/paypal-–-propojeni-s-platebni-kartou
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Technický koutek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat do záložek

Přejít na: