Zaslal: st červen 27, 2012 9:08 am Předmět: Pes čůrá do postele
Ahoj potřebuju poradit
Není to sice nějak často, ale naše fenka (10 let) se mi chodí vyčůrat do postele, dost mě to vytočilo včera večer, když jsem šla do postele a do mokrého, fuj
Tak nějak to dělá, když se vypařím z bytu a zapomenu ji zavřít v kuchyni, i když jdu třeba jen s košem a nebo někomu otevřít, stačí to na to, aby to udělala...jinak do postele nesmí a nikdy nesměla, jednou za uherský rok si ke mě na minutku smí hupsnout, ale na postel naučená není....
No, jo, jasná pomsta. Co si chodíš ven bez ní, určitě si někde vesele očůráváš rohy a ona sedí doma
Jediný, co fakt pomůže, je důsledně jí zavírat dveře do ložnice. Naši psi zas vytahujou odpadky z koše a jakmile zapomenu dát ho do výšky, mám odpadky všude. A stačí třeba, když jdu jenom na chvilku a je to tam.
taky radím důsledně zavírat dveře. Naše fena se vždycky, když může, dostane do špajzu, kde na zemi stojí taška s mlsáním pro děti. Všechno vytahá, rozcupuje na milion kousíčků a roztahá po celý kuchyni. Si vždycky myslím, že mi švihne, když to udělá. Nicméně počůraná postel je ještě horší...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.