Zaslal: st červen 27, 2012 9:07 am Předmět: Jak vyléčit opruzeninu?
Ženy, mám problém. U řitního otvoru se mi čas od času udělá opruzenina, která po nějaké době léčby zmizí, obvykle je do týdne pryč. Ale tentokrát už to trvá dýl a nelepší se to. Osvědčené prostředky jako bepanthen, sudocrem, infadolan, ani dětský zásyp nepomáhají a spíš se to zhoršuje Tím, že je to na takhle blbém místě, se to nedá moc větrat, ať dělám, co dělám, na zadku si prostě sedím, navíc prostě v práci s holým zadkem sedět nemůžu, že nemáte nějakou osvědčenou metodu, jak se toho zbavit? Nějaký sedací koupele nebo prostě NĚCO? Napadá mě ještě teetrea oil, ale trochu se bojím, přeci jen je to otevřená rána...
Registrace: 25.10. 2010 Příspěvky: 4410 Bydliště: Nemecko
Zaslal: st červen 27, 2012 9:11 am Předmět:
Detsky pudr bych nepouzivala, zmolkovati a stav zhorsuje. Jinak krome vetrani, noseni volneho prodysneho obleceni mne nic nenapada. Snad ti nekdo poradi lip.
jestli už to trvá dýl, může v tom býz chycená plíseň - canesten a spol., naředit půl na půl se zinkovou mastí (klasickou dětskou prdýlkovou), příp. na třetiny s dermazulenem
Manžel tím trpěl pár měsíců, netušíme co na to zabralo, za dr nebyl, ničím se nemazal max občas dermazulenem, ale neříkal jestli to ulevilo. Jak to přišlo tak to odešlo. Taky jídlo, kolikrát to zhoršuje sladké, cukr. Žádná umělina na spodek včetně vložek a džíny taky vadilo prádlo nesnášel švy. Zkus trošku pátrat po čem se ti to zhoršuje, něco to bude. Po velký umýt mu nejvíc pomáhalo, ale to asi v práci nejde praktikovat. Ubrousky pro miminka jako na "umytí" po utření se to zhoršovaly.
InkA
Imazol jsem zapomněla napsat, taky nepomohl. Jak poznám, jestli je tam plíseň?
že se to nezahojí, pokud to nepřeléčíš antimykoticky
fajt netuším, řešily jsme to s prvorozenou, opruzovala si při zoubkování a když už to trvalo dlouho (10 dní) a jen se to horšilo, ukázala jsem dětské a dostala od ní namíchanoum mast s canestenem
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.