Zaslal: út červen 26, 2012 11:30 pm Předmět: Nitroděložní tělísko aneb za jak dlouho lze otěhotnět
Hezky den všem!Chtěla poprosit zda by jste se semnou nemohly podělit o zkušenosti za jak dlouho se vám podařilo otětotnět po vyndání nehormonálního tělíska! _________________
Jasnačka že budu!Jen jsem to chtěla vědět tak trošku z praktického hlediska!Jestli třeba se tělo po vyndání něják dáva dokupy a nějákou dobu to trvá ta rekonvalescence nebo je to možné opravdu hnedle! ;)
A o tom pres ma zkusenosti moje sestra!Ta mela Danu,ale posunula se ji ona to nevedela a ted ma dceru Julinku _________________
Amazonka:Dekuji ze jste se podelila o svou zkusenost!
Jeste jsem se chtela zeptat cetla jsem na netu,ze nektere zeny maji po zavedeni teliska problemy s imunitou,ze jsou casto nemocne chripky,virozy at,ze je oslabena imunita,jak se telo brani cizimu predmetu v tele.
Nemate nekdo nejakou zkusenost taky v tomto smeru?! _________________
No, mě se to také povedlo přes tělísko, leč to nedopadlo a došlo na revizi. Po té se mělo dodržet šestinedělí, to se ovšem zcela nedodrželo, takže je z toho.... . Nevím jak to je při normálním vyndání tělíska, jestli ti 'nařídí' nějakou pauzu, ale asi ne.
Nějakou zvýšenou nemocnost si z té doby nepamatuju.
Ariano měla jsem nehormonální tělísko 10 let, asi jen silnější ms jinak jsem neměla žádné problémy ani nechtěné otěhotnění. Po vyndání jsme se mohli okamžitě začít snažit, tělísko bylo jen fyzická bariéra uhnízdění vajíčka, ale onemocněla jsem (moje chyba silně jsem prochladla a dostala jsem vleklý zánět ledvin 3 měsíce různá atb) tak se snažení o mimi protáhlo a když jsem měla konečně svolení trvalo cca 6 měsíců než se objevily //. Což ale klidně mohlo souviset s tím, že jsem byla před tím nemocná a tělo se asi chtělo dát nejprve pořádně do kupy.
Jagaga:Dekuji za informace!Hlavne za to info o nemocnosti! ;) To me docela dosti zajimalo!Kdyz je chut tak proc byt striktni s nejakym otravnym sestinedelim,ze?! ;)
Trixl:10 let?!Ja myslela,ze se to zavadi na 5 let! ;) Dekuji za info o fyzicke bariere to je presne to co jsem chtela vedet! ;)
Alik:sááááákriš ty jsi me odhalila! _________________
Myslím jsem to trochu přetáhla mudrovi jsem se vyhýbala co to šlo byl takový divný, otrávený a už ani nenosil čistý plášť ... a pak jsem se přestěhovala a chvilku trvalo než jsem se rozhoupala a našla si gyndru ženskou. Nic mi na to neřekla, že jsem to měla tak dlouho.
Trixl:Prej trochu pretahla!
Tak to jste teda odvazna holka!Ja mam gyndra chlapa,ale nemuzu si stezovat!Je opravdu citlivy na to ze je to chlap'!
Nemate nekdo jeste dalsi zkusenosti ohledne vysazeni delky otehotneni a nemocnosti!Cim vic infa tim lepe!
Treba i co se tyka pripadu s dlouhymi cykly a nepravidelnou menses?! _________________
Sylvah:tak to jste mela opravdu stesticko!Kdyz jste mela hormony a tak rychle se zadarilo! ;) To teda fakticky pohoda!
Dekuji za drzeni palcu!Uvidime jak se to bude vyvyjet?!
MAm ale dlouhe cykly asi anovulacni takze si myslim,ze u mne to tak rychle nepujde?! _________________
Alikk:Tak treba se te to jednou tykat bude?! ;) A kdyz to prijde tak alpon budes informovana!Jo a taky budeme teda zvedavosticku svedet na nynejsi tve tehu jo! ;) Na neco to vymluvit musime! _________________
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.