Hlavicka baby-cafe.cz
Přihlásit    Poslat článek Chat    Vyhledávání
Reklama
Menu
BC BURZA PRÁCE/BYDLENÍ
Reklama
Hromadné nákupy s Baby-Café.cz!
Všiváčky z UK

Merino tílka

BC "bedýnky"

Flexi8 - sponky

Flexi8 - burza

Oleje a eteráky

Vanilkové lusky

Krůty

KOŘENÍ

CROCS Z UK

Poslední komentáře  
· 1 PLenčin páteční trapas
· 2 PLenčin páteční trapas
· 3 PLenčin páteční trapas
· 4 PLenčin páteční trapas
· 5 PLenčin páteční trapas
DOBROAKCE
BC dětský den na hradě Hněvín (2.6.2013)

BC srocení 2013

Co vás (nejen) dneska potěšilo?

Poslední diskuse
· 1 Hudba na rozloučenou
· 2 Hlubinná regresní terapie - zkušenosti.
· 3 Porodnice Slaný
· 4 Pomazlení od úči
· 5 Květena na hrob
· 6 SPOLEČNÁ OBJEDNÁVKA CROCS Z UK
· 7 návrat do školy v ČR po pobytu v zahraničí
· 8 Dobrý dort na Českolipsku
· 9 Blokace "hrudníku"
· 10 Šaty pro družičku

Poslední týden

SOUTĚŽE NA BC!!!

Vyhrajte :

1000 Kč k nákupu bot :-)

plenku Bambee

Dětskou mikinu z dílny Angel-wings

Literární RUMování

Diskusní příspěvky
·  1 Pomazlení od úči
·  2 Brno a okolí - tipy na výlet
·  3 Pomazlení od úči
·  4 Pomazlení od úči
·  5 BC DĚTSKÝ DEN NA HRADĚ HNĚVÍN - aneb Missorka zešílela :-)
·  6 Hlubinná regresní terapie - zkušenosti.
·  7 BC DĚTSKÝ DEN NA HRADĚ HNĚVÍN - aneb Missorka zešílela :-)
·  8 Květena na hrob
·  9 Dobrý dort na Českolipsku
·  10 Pomazlení od úči
Sponzorované odkazy

Diskuse

baby-cafe.cz
Pro diskusi o čemkoli...

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Nitroděložní tělísko aneb za jak dlouho lze otěhotnět
Přejít na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma    Zaslat odpověď       Obsah fóra baby-cafe.cz Chceme být rodiči
Přidat do záložek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ariana
Žvatlalka
Žvatlalka

Registrace: 26.7. 2010

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 11:30 pm    Předmět: Nitroděložní tělísko aneb za jak dlouho lze otěhotnět Citovat

Hezky den všem!Chtěla poprosit zda by jste se semnou nemohly podělit o zkušenosti za jak dlouho se vám podařilo otětotnět po vyndání nehormonálního tělíska!

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Missorka
Adminka
Adminka

Registrace: 19.9. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 11:43 pm    Předmět: Citovat

Klidně hned...

Někdo i přes...

Mysli pozitivně Veselý
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Ariana
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 11:53 pm    Předmět: Citovat

Jasnačka že budu!Jen jsem to chtěla vědět tak trošku z praktického hlediska!Jestli třeba se tělo po vyndání něják dáva dokupy a nějákou dobu to trvá ta rekonvalescence nebo je to možné opravdu hnedle! ;)

A o tom pres ma zkusenosti moje sestra!Ta mela Danu,ale posunula se ji ona to nevedela a ted ma dceru Julinku Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Amazonka01
Moderátor - Přirozený porod
Moderátor - Přirozený porod

Registrace: 23.9. 2006

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 6:43 am    Předmět: Citovat

To je těžce individuální, mně to trvalo 3/4 roku (před tím 3 děti na první pokus), ale jestli to bylo tělískem, tak to mi asi nikdo přesně nezodpoví Veselý
Ariana
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 7:10 am    Předmět: Citovat

Amazonka:Dekuji ze jste se podelila o svou zkusenost!

Jeste jsem se chtela zeptat cetla jsem na netu,ze nektere zeny maji po zavedeni teliska problemy s imunitou,ze jsou casto nemocne chripky,virozy at,ze je oslabena imunita,jak se telo brani cizimu predmetu v tele.
Nemate nekdo nejakou zkusenost taky v tomto smeru?!

Jagaga
Klábosilka
Klábosilka

Registrace: 1.11. 2011

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 7:31 am    Předmět: Citovat

No, mě se to také povedlo přes tělísko, leč to nedopadlo a došlo na revizi. Po té se mělo dodržet šestinedělí, to se ovšem zcela nedodrželo, takže je z toho.... Vychechtaný. Nevím jak to je při normálním vyndání tělíska, jestli ti 'nařídí' nějakou pauzu, ale asi ne.
Nějakou zvýšenou nemocnost si z té doby nepamatuju.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Trixl
Howgh
Howgh

Registrace: 6.4. 2007

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 9:44 am    Předmět: Citovat

Ariano měla jsem nehormonální tělísko 10 let, asi jen silnější ms jinak jsem neměla žádné problémy ani nechtěné otěhotnění. Po vyndání jsme se mohli okamžitě začít snažit, tělísko bylo jen fyzická bariéra uhnízdění vajíčka, ale onemocněla jsem (moje chyba silně jsem prochladla a dostala jsem vleklý zánět ledvin 3 měsíce různá atb) tak se snažení o mimi protáhlo a když jsem měla konečně svolení trvalo cca 6 měsíců než se objevily //. Což ale klidně mohlo souviset s tím, že jsem byla před tím nemocná a tělo se asi chtělo dát nejprve pořádně do kupy.
Alikk
Krafařka
Krafařka

Registrace: 13.9. 2010

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 10:22 am    Předmět: Citovat

Hura Ari jde do toho Huráááá
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 11:39 am    Předmět: Citovat

Jagaga:Dekuji za informace!Hlavne za to info o nemocnosti! ;) To me docela dosti zajimalo!Kdyz je chut tak proc byt striktni s nejakym otravnym sestinedelim,ze?! Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný ;)

Trixl:10 let?!Ja myslela,ze se to zavadi na 5 let! ;) Dekuji za info o fyzicke bariere to je presne to co jsem chtela vedet! Stydlín ;)

Alik:sááááákriš ty jsi me odhalila! Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný

Trixl
Howgh
Howgh

Registrace: 6.4. 2007

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 12:03 pm    Předmět: Citovat

Myslím jsem to trochu přetáhla Vychechtaný mudrovi jsem se vyhýbala co to šlo byl takový divný, otrávený a už ani nenosil čistý plášť ... a pak jsem se přestěhovala a chvilku trvalo než jsem se rozhoupala a našla si gyndru ženskou. Nic mi na to neřekla, že jsem to měla tak dlouho.
Ariana
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 3:25 pm    Předmět: Citovat

Trixl:Prej trochu pretahla! Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný
Tak to jste teda odvazna holka!Ja mam gyndra chlapa,ale nemuzu si stezovat!Je opravdu citlivy na to ze je to chlap'! Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný

Nemate nekdo jeste dalsi zkusenosti ohledne vysazeni delky otehotneni a nemocnosti!Cim vic infa tim lepe!
Treba i co se tyka pripadu s dlouhymi cykly a nepravidelnou menses?!

Sylvah
Klevetnice
Klevetnice

Registrace: 21.9. 2006

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 3:59 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,
já jsem měla Mirenu a otěhotněla jsem přesně dva měsíce po vyndání....pohoda ;) .
Držím palce!
Ariana
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2012 7:46 pm    Předmět: Citovat

Sylvah:tak to jste mela opravdu stesticko!Kdyz jste mela hormony a tak rychle se zadarilo! ;) To teda fakticky pohoda! Veselý
Dekuji za drzeni palcu!Uvidime jak se to bude vyvyjet?!
MAm ale dlouhe cykly asi anovulacni takze si myslim,ze u mne to tak rychle nepujde?! Kulivočko

Alikk
Krafařka
Krafařka

Registrace: 13.9. 2010

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 10:15 am    Předmět: Citovat

Ari, mlcim jako hrob Veselý Ani nevim proc jsem tu vlezla, kdyz se me to ani zdalky netyka Veselý zvedava baba nooo Grrrrr
Žvatlalka
Žvatlalka

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 12:06 pm    Předmět: Citovat

Alikk:Tak treba se te to jednou tykat bude?! ;) A kdyz to prijde tak alpon budes informovana!Jo a taky budeme teda zvedavosticku svedet na nynejsi tve tehu jo! Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný ;) Na neco to vymluvit musime! Vychechtaný Vychechtaný Vychechtaný

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra baby-cafe.cz Chceme být rodiči Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2
Přidat do záložek

Přejít na: