Zaslal: út červen 26, 2012 8:21 pm Předmět: Plavky na velká prsa
Ahoj holky, omlouvám se za inko, ale stydím se
Mám po těhotenství a kojení strašný prsa, velký a hrozně "visací". Vel. asi D-E. A mám problém sehnat dvoudílné plavky... Zatím jsem teda moc nesháněla, oběhla jsem obchody v OC, asi ještě skočím do sportu...
Ale potřebuju podprsenku, která ty prsa unese a zvedne, ale zároveň ne vyztuženou, protože z tý mi zas vypadávají... (alespoň u podprsenky to tak mám). No a aby byly nějaké hezké barevné (tyrkys, hnědá, i růžová...), ne jak pro starý babky A asi tak do 800-900...
Registrace: 21.11. 2007 Příspěvky: 3728 Bydliště: Praha
Zaslal: út červen 26, 2012 8:34 pm Předmět:
Ahoj,
já bych tipla, že ti prsa "vypadávají" z podprsenky, protože máš špatnou velikost košíku, moc malou.
Já mám standardně podprsenku obvod 65 - 70, vel košíku G - GG.
Plavky mám triolu. Jsou absolutně úžasný. Mám velikost vršku 80 F, kupované vloni. Letos bych asi pořídila ten obvod ještě o kousek menší. Ale drží úžasně. Drží prsa jako podprsenka, je to poprvé v životě, kdy se cítím dobře v dvoudílných plavkách.
Bohužel, cenově je to trochu dražší, i se spodkem tak za 1300,-. Ale se obávám, že v levnější relaci se v téhle velikosti bude špatně hledat.
Přeji ať vybereš a můžeš se cítit v plavkách dobře!
Hanka
Ještě Ulla Popken mě napadlo, já tam často kupuju doplňky-šperky, jsou taky větší (a tudíž nápadnější než jinde... ) a vím, že tam mají pěkné věci i plavky. ;)
Ahoj,
já bych tipla, že ti prsa "vypadávají" z podprsenky, protože máš špatnou velikost košíku, moc malou.
Hani díky, ale tím to myslím nebude, je to spíš tím, že je jsou takové měkké, beztvaré a prostě vypadnou, když se třeba ohnu a tak... Je to prostě hrůza, dřív jsem je měla normální, ale teď je to hrůza, stydím se, kdykoli se na sebe podívám
mám tyhle, velikost 32 FF, což je obvod 70. Normálně nosím 65 H, ale v tomhle obvodu se nedělají. Prsa drží dobře. Jen to jsou tankiny, ne klasický dvoudílný plavky. Za tu cenu, kterou požaduješ, podle mě moc velký výběr mít nebudeš. Nebo si koupíš menší košíčky a prsa budou vypadávat... Já to docela řešila, protože když jdeš na koupák s dětma, tak se pořád nad nima nakláníš a představa, že krom dětí si tam hlídám ještě prsa... prostě ne.
http://www.padnemi.cz/products/99-audelle-savannah-tankiny-70b-az-85g.aspx
inko proto, že veřejně nemusím sdělovat, jak velký prsa mám ;)
Ahoj,
Hani díky, ale tím to myslím nebude, je to spíš tím, že je jsou takové měkké, beztvaré a prostě vypadnou, když se třeba ohnu a tak... Je to prostě hrůza, dřív jsem je měla normální, ale teď je to hrůza, stydím se, kdykoli se na sebe podívám
Registrace: 21.11. 2007 Příspěvky: 3728 Bydliště: Praha
Zaslal: út červen 26, 2012 9:03 pm Předmět:
Inkognito napsal:
Hanuli napsal:
Ahoj,
Jo a jsem z Prahy.
Díky za tipy, hned se jdu podívat.
Inko, nechci tě přesvědčovat, musíš sama vědět.
Jen. Mívala jsem stejné pocity. Se špatnou velikostí podprsenky jsem měla pořád pocit, že jí musím rovnat, buď mi prsa lezla pod obvodem nebo naopak nahoře. Pořád jsem je honila zpátky. Zhruba před rokem jsem si právě dala tu práci, našla si obchod kde mají podprsenky velkých velikostí a je to prostě nebe a dudy. To samé právě s plavkama.
Holky já ty způsoby měření prsou znám, ale když se předkloním, tak mám prsa asi půl metru od těla.... Navíc já jsem se svojí podprsenkou spokojená, nikde mě nic netlačí a nevypadává pod ani nad... Já tohle měření podle paní Konarovské moc neuznávám (byť to nijak neřeším, prsa jsem si neměřila a správnou podprsenku nehledala), protože mám takový pocit, že by mě to moc svíralo... Když čtu, že obvod 80 je vlastně pro 98-100cm....
Oni mi nepřepadávají jako normálně, nad košíčkama, přepadávají jenom jakmile se předkloním, tak mám prostě půl prsa venku. Kdybych měla větší košíček, tak bude celé venku. Jsou jak pytlíky s vodou....
Nosím teď takové ty měkké podprsenky, se silnými ramínky a ty jsou v pohodě, dokonce mám i žlábek, to je asi jediné pozitivum ;)
Jinak upřesňuju, že to vypadávání je právě problém jen té vyztužené push-upky (které jsem nosila dříve), prostě jsou tam ty prsa jak na balkónu a vypadávají při ohnutí.
S jinou podprsenkou problém nemám.
Ahoj,
Tyjo, tak podla tej tabulky mam nejakych 85D a to som teda taku velku podprdu nikdy v krame ani nedrzala v ruke, pretoze proste to neni mozne! To sa mi tie moje miniprsia v tych kosikoch stratia uplne!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.